18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit szeret a férfi az orális szexben? (18+)

Az illetékes elárulja!

Vajon csak magára gondol, vagy nem is olyan önző a pasi? Tudd meg, a szájmágiában mi a kedvenc!

Az orális kényeztetés oda-vissza jó. Vagyis jó oda, jó vissza, meg oda-vissza is. Ragozzuk? Miért szereti az ember a fagyit? Miért jó, ha van két lába? Miért szeret levegőt venni? Az effajta közösködés, legyen szó adásról, kapásról vagy a bűvös számról, akár a rizottó: előétel is lehet, de megállja a helyét főfogás gyanánt is. Kifejtés alant.

Adás

Mágikus dolog, olyannyira, hogy, ha az ember véreskezű gengszter a Ponyvaregényben, nemhogy titkolná, de simán bevallja, hogy ő a legszentebb szentséget, nyelvvel, naná, hogy. Milyen kitűnően fogalmaz Jules, mikor az úgynevezett kunnilingvációról értekez: legszentebb szentség.

Nem titok, a punciról beszél. Nem is értjük, hogy milyen férfi az, aki nem harapja ki rögvest a lányt a bugyiból, nyelvvel, ha úgy hozza a jó sors. Mert vannak ám ilyesfajta legények, nem is kevesen. Ne beszéljünk róluk. Szócséplés lenne csupán.

Az asszonyi öl nemhogy formára, de illatra is százféle. Van, akinek csücsöri és szalma-, a másiknak visszahúzódóan kedveskedő és selyemcukor-illatú. A férfi pedig, lévén kíváncsi természet: vizslat. Csókol. Nyelveléssel veszi magához az asszonykát.

A póz sem mindegy: szaktársaim közül többen a fekvő leány köldökétől szeretnek vándorútra indulni, a többiek nem restek háttal, lovaglópózban az arcukra rántani a szerencsés loknist. Kinek-kinek ízlése szerint: ha a fickó a nagy kívánásban ilyesfajta megoldásokat javasol, bolond a lány, ki nemet mond reá. Érthetetlen, miért.

Kapás

Hímtagra mért asszonyi csókban részesülni elsőrangú - egyrészt, mert egyszerű, mégis mesés formája az örömszerzésnek. A férfi csak ül ott, a jóérzés meg jön, megemeli a kalapját, és bebúvik a hapsiba, akinek, tessenek erre talán gombot varrni, moccanni sem kell. Maximum lehet holmi húsosabb részek felé markolászni, ha épp arra támad gusztus, de zsírégetésből itt ennyi jut. Bele kell őrülni.

Másrészt van ebben valami királyi. Pár percre - egyeseknél ez 30 másodperc sincs - visszaáll a császárság. A bögyös háremhölgyek ki vannak téve a mi kényünknek-kedvünknek, ők pedig a mi kielégítésünket mily szívesen veszik. Bele kell őrülni.

Mi az, amit mindenképpen adj meg a pasinak?

Ha szeretnéd megtartani a férfit, nem csak a szerelemébresztő praktikákat érdemes bevetned. Köztudott, hogy a szex igen fontos alappillére a boldog kapcsolatnak, éppen ezért az sem mindegy, hogy a hálószobában mennyire figyelsz oda a párodra. Tudd meg, mit tegyél, ha nem akarod elveszíteni kedvesedet - természetesen, ha ezeket a praktikákat megvalósítod, te is elvárhatsz tőle hasonló figyelmességeket.

Hatvankilenc

Örök sláger az önök kérték pornóváltozatának palettáján. Mint ahogy azt már az elején kifejtettük: adni jó, kapni jó, de mégiscsak az adok-kapok a legjobb. Az egyszerre rezdülések, kóstolás közben.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az összeolvadás. A jin meg a jang. Megkockáztatjuk: a szeretkezés sem hozhat közel kettő embert ennyire: itt ízek vannak, nedvek, egymás ízlelése és feltámadás a gyors halál után. Az asszonyi fölénk domborodás égtakaró. Aminek áldoz az ember. Az együttes kirobbanásról szól ez talán, és ebben a pozitúrában optimális a közös űrbelökődés. Kibékülésekre, nagy összeveszés utáni állapotrendezésre a 69-ezés éppen ezért kitűnő. A leggyönyörűbb masni ez, amit afféle görcsök helyett odacsomózhat az ember. A 69 a legszebb szám a világon, komoly matematikusok gyakorolták csak miatta az algebrát.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük