18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfiaknak is lehet többszörös orgazmusuk?

Amit nem tudtál a férfigyönyörről

A férfiak és a nők másképp működnek az ágyban.

A férfi és a női szexualitás, így az orgazmus is sok mindenben különbözik. Míg a nő lassabban melegszik bele az eseményekbe, és tovább tart az orgazmusa, addig a férfi számára az egész folyamat gyorsabban zajlik, amiből olykor félreértések is adódhatnak.

Íme, néhány nem mindennap hangoztatott tény, amit viszont érdemes tudnod a férfigyönyörről.

Orgazmus ejakuláció nélkül?

Egyértelműnek tűnik, hogy a férfiorgazmust a magömlés jelzi, de ez nem minden esetben van így. Van, akinél ez az orgazmus után néhány másodperccel következik be, de olyanok is vannak, akiknél egyáltalán nem kísérik az orgazmust a kézzelfogható nyomok.

Ugyanakkor a híres amerikai kutatópáros, Masters és Johnson arra a következtetésre jutott, hogy a férfiak esetében bizonyos mennyiségű megfelelő inger után törvényszerűen bekövetkezik az orgazmus. Úgy találták, a férfiak 75%-ánál két percen belül.

Többszörös orgazmus

Bár a többszörös orgazmust a nők kiváltságának tartják, a férfiak is rendelkeznek ezzel a képességgel.

Egy Kinsey-féle kutatásban a meginterjúvolt férfiak 20%-a számolt be ilyen tapasztalatról. Az élmény persze korántsem spontán - tudatos erőfeszítéssel és koncentrációval kell dolgozni érte. A tantra tanításai és más technikák nyújthatnak segítséget ebben. Ilyenkor nem minden orgazmus jár ejakulációval. 

Az elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kell

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egy perctől egy óráig

Azoknak viszont, akik nélkülözik az értékes tudást, általában várniuk és regenerálódniuk kell két orgazmus között. Van, akinek elég egy perc is, míg másoknak hosszabb ideig, egy óráig is eltarthat, míg felkészülnek az akcióra. Az időtartam sok tényezőtől függ, a fizikai állapot és az életmód is nagyban befolyásolja. Az egészséges táplálkozásnak és a meditációnak tehát ilyen téren is haszna van.

Szexkérdések

Videónkból választ kaphatsz gyakran felmerülő, szexszel kapcsolatos kérdésekre.

A titokzatos G-pont

Nemcsak a nők testén vannak különösen érzékeny örömpontok, a tudósok a férfiaknál is felfedezni vélték a G-pontot. Így nevezi legalábbis a köznyelv azt a területet, melynek stimulálása felfokozott gyönyöröket ébreszthet. A kutatók szerint a férfiak testén ez nem más, mint a prosztata, ami egy, a végbélnyílástól nagyjából hét-nyolc centiméterre, a hasi oldalon található diónyi domborulat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ehhez a közvetlen hozzáférés azonban nemcsak bonyolult, de meglehetősen kényelmetlen is lehet, ezért általában inkább kívülről történik az ingerlése, a herezacskók és a végbélnyílás közötti területen, melyet a kínaiak Millió Arany-pontnak is ismernek.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük