Szívfájdító veszteség után hogyan állj talpra? Singer Magdolnával Szily Nóra beszélget

A nehéz szituációkban is van segítség, ha el tudod fogadni.

Singer Magdolna rengeteg embernek segített már búcsút venni akkor, amikor az a legnehezebb, amikor egy szeretett embertől végleg el kell válni, vagy amikor egy betegnek kell felkészülnie életének lezárására. A gyászról kevés szó esik, sikerorientált világunkból kikopott a halál és az elbúcsúzás természetével való foglalkozás, ami kegyetlenül meg tudja magát bosszulni, amikor valaki váratlanul mégis ilyen helyzet előtt találja magát.

Ezért is tartjuk fontosnak, hogy időről időre megálljunk, és a téma nehézsége ellenére is gondolkodjunk a halálról és a gyászról, a búcsúzásról és a hiánnyal való továbbélésről. Az idén ősszel elindított Femina Klub előadássorozatának első vendégeként így Singer Magdolnát kértük fel, hogy ossza meg velünk gyásztanácsadói tapasztalatait. A szakember előadására korlátozott számban érhetőek el jegyek, ezért ha élőben szeretnéd hallani, mielőbb vedd meg a jegyed, hogy ne maradj le róla!

Hallgasd meg szakértőink előadásait a Femina Klubban!

Ősszel induló előadássorozatunkban hét kiváló szakembertől - Singer Magdolna, Dr. Peták István, Dr. Bánki Endre, Vekerdy Tamás, Dr. Tari Annamária, Dr. Almási Kitti, Geszti Péter - hallhatsz olyan hasznos tanácsokat, amelyek számodra is segítséget nyújthatnak azokban a problémákban, amelyekkel előbb-utóbb mindannyian kénytelenek vagyunk szembenézni.

Az előadásokhoz a bensőséges atmoszférát a Thália Színház Mikroszkóp színpada teremti meg, a téma alapos körüljárásáról pedig a klubestek háziasszonya, Szily Nóra riporter, újságíró gondoskodik majd.

Jegyek korlátozott számban érhetőek el, ezért érdemes mihamarabb rendelni, hogy ne maradj le a téged érintő előadásról! »

A beszélgetés során szó lesz a veszteség bekövetkeztét megelőző időszakról, és a halálról alkotott elképzeléseink hatásáról is, hiszen másképp készül az, aki egy halálon túli életre számít, és aki a végső elmúlással néz szembe. Továbbá betekintést enged majd a gyász lefolyásának folyamatába, hogy milyen szituációban találják magukat a hozzátartozók, hogyan tudnak megbékélni és erőt gyűjteni a folytatáshoz.

Mi is kérdeztük Singer Magdolnát

Az előadásig pedig ajánljuk figyelmedbe Singer Magdolnával készült korábbi interjúnkat, melyben sok gondolatot olvashatsz az imént felvázolt helyzetekről, magatartási mintákról.

Szily Nóráról a fotót Kántor Kata készítette.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük