Különleges esküvőt tervez a magyar műsorvezető
Müller Attila meglepő vallomása
Müller Attila a hagyományostól jócskán eltérő esküvőt szervezne.

A Fátylat rá! című műsor kapcsán kíváncsiak voltunk arra, hogy egy férfi hogyan látja az esküvőt és a vőlegények helyzetét.

Attila örült a kihívásnak, főleg, hogy a műsorban minden az extrém megközelítésről szólt
Horváth Évával már korábban is dolgoztak együtt, így az összhang tökéletes volt

Müller Attila, a műsor egyik házigazdája pedig szívesen mesélt meglátásairól, sőt, egy picit a saját elképzeléseibe is bepillantást engedett!

- Mit gondoltál először, amikor felkértek a Fátylat rá! vezetésére?

- Nem tudtam, hogy ilyesmit terveznek, és bevallom, picit irigykedtem is, amikor Horváth Évi elmondta, mennyire jó a csapat a VIASAT3-nál, és mennyire élvezte az Éden Hotelt is forgatni. Pont volt egy nagyobb holtidő az életemben, sokat gondolkoztam azon, hogy mihez kezdek majd, és örültem volna, ha csinálhatok valamit. Aztán egyszer csak felhívtak a csatornától, ami, mondhatni, sorsszerű volt. Mintha megérezte volna Isten, hogy Atti nem tud mit kezdeni magával. (nevet) Szóval meglepett a dolog.

- Annak ellenére is, hogy zenészként már jó néhány lagziban volt részed?

- Igen, hiszen ez egy új kihívás, egy egészen új struktúra, és szakmailag nagy kihívás volt. Van egy bezáruló kör, amiben egy idő után az ember benne reked, és nem tudja a kreatív énjét kibontakoztatni. Szerettem volna ebből kiszabadulni, és bizonyítani. Hiányzott az újdonság varázsa, és a sok tehetségkutató műsor után - amiket nagyon szerettem - örültem, hogy végre egy realityben is kipróbálhatom magam, ahol nem egy stúdióban vagyok, hanem jövünk-megyünk.

- Örültél, hogy Horváth Évát kaptad műsorvezetőtársnak?

- Több műsorvezető jelöltje is volt a csatornának, de az első castingnapon pont Évivel voltunk együtt. Nagyon passzoltunk, hiszen közös műsorunk volt anno, és a coolos idők óta tartjuk egymással a kapcsolatot. Az, hogy mennyire nagy közöttünk az összhang, már a meghallgatáson is átjött, szóval úgy álltam hozzá, hogy ennek aztán sikerülnie kell, és így is lett. Én pedig nagyon örültem.

- Pasiként hogy érezted, hogy viselték a vőlegények a műsorral járó hajcihőt?

- Általában az esküvő a nőknek fontosabb, ezért meglepődtem, hogy volt néhány úriember, aki hisztisebbnek bizonyult, mint maguk a menyasszonyok. Ugyanakkor mégis azt lehet mondani, jól viselték, amikor a hölgyek kissé irritálóbbak voltak, vagy amikor eltört a mécses. Alapvetően nyugodtság jellemezte őket, sőt, olykor még én néztem értetlenül, hogy bírja ezt a már-már toporzékolást a vőlegény elviselni.

- Hogy láttad, a férfiak mennyi beleszólásuk volt az esküvő megszervezésébe?

- Tisztán látni egy kapcsolatban, ha a nő viseli a nadrágot, ilyenkor az van, amit ő akar, és a vőlegénynek vajmi kevés hozzáfűznivalója lehet a dolgokhoz. Én egyébként úgy vettem észre, hogy a férfiak többségében beletörődőek, hamar elfogadják a nők véleményét - főleg a ruha tekintetében -, nem is nagyon akarják őket irányítani. Persze egy-két srác azért utólag kötözködött, szóvá tett dolgokat, de azt hiszem, ez nem is a műsornak tudható be, hanem annak, hogy elvesztette a helyszínért folytatott csatát, és a férfibecsülete ezzel sérült.

- Szerinted feszélyezte a párokat, hogy a kamera előtt kellett lebonyolítaniuk életük nagy napját? Egyáltalán, komolyan gondolták ezt, vagy csak egy nagy bulit látnak az egészben?

- Változó. Van, akin látszik, hogy csak játszani jött, és majd egy hét, hónap, év múlva megtartja azt az esküvőt, amit elképzelt. Ezek a párok úgy vannak vele, hogy csináljunk valami jópofát, valami bevállalósat. Náluk nem oszt, nem szoroz, hogy a tényleges házasságkötés itt történik-e meg, hiszen a showműsor keretében mindez egy kaland, egy emlékezetes esemény. Ellenben ott van a másik véglet, aki nem engedhetne meg magának egy ilyen esküvőt, és kihasználja az adódó lehetőséget, még ha nem is pont úgy házasodik, ahogy szeretne. Rajtuk látszik, hogy foggal-körömmel küzdenek az elképzelésükért, és nagyon hálásak mindenért.

A műsorvezető igazi fenegyerek, a saját esküvőjét akár egy cápaketreces merülés keretében is el tudná képzelni

- Te alapvetően merész és bevállalós ember vagy. Volt olyan extrém ötlet, amiről azt gondoltad, hogy ez már túl sok?

- Privátban csináltam már mindent, amit ötletnek hoztak a műsorba a párok, szóval testhezálló számomra a házigazda szerepe. Nekem, ha valaha lesz esküvőm, akkor biztosan hasonlóan extrém lesz. Nem tudnám hétköznapi módon elképzelni a nagy napot, sőt. Akár egy cápaketreces merülésben is benne lennék, nincs határ. Persze semmi olyannak nem tenném ki a kedvesemet, ami veszélybe sodorhatná.

- A műsort az extrém esküvő jelzővel hirdettétek, és te magad is ennek a kevésbé tradicionális formának vagy a híve. De azért vannak még olyan momentumok, ahol a párok hagyományosságra törekszenek?

- Igen. Alapvetően azért észrevenni, hogy a jelentkezők bizonyos dolgokban, mint a menü, a ruha és a zene, megtartják a hagyományosságot, de úgy, hogy kicsit kikandikálnak belőle, ami tök jó, hiszen ez a műsor célja. Ugyanakkor azt hiszem, hogy ezekben a dolgokban nagy újdonságot nem is lehet kitalálni, bár ételek terén azért a nemzetek konyhája nagy változatosságot jelent - volt, aki sushi-vonalon gondolkodott -, a zenében nincs olyan sok lehetőség. Általában a standard slágerek, a mulatós zene vagy a DJ-k jönnek szóba. Ruhában is inkább a klasszikus vonalakat kedvelik a menyasszonyok.

Ha kíváncsi vagy arra, Attila hogyan képzeli el a saját esküvőjét, illetve ki lenne az a lány, akit el tudna maga mellet képzelni, akkor kattintsd ide! »

Te hagyományos vagy extrémebb esküvőt képzelsz el magadnak?

Ezt is szeretjük