Elárulta, milyen nőre vágyik a magyar műsorvezető
Müller Attila-interjú
Müller Attilának bejön Gubás Gabi bája és Angelina Jolie lelke.

Müller Attilára illik az a szó, hogy fenegyerek, hiszen mindent sajátosan, extrém szemszögből szeret megközelíteni.

Műsorvezetőtársnak jó barátját, Horváth Évát kapta

Többek között ezért is testhezálló szerep számára a Fátylat rá! című műsor vezetése, ugyanis ő maga is hasonlóan különleges nagy napot szeretne. Hogy pontosan milyet, az interjúnkból kiderül!

- Te bevállalnál egy ilyen műsort, ha a saját esküvődre készülnél?

- Gondolkoztam ezen már sokat, a stábon belül is beszélgettünk, hogy egy forgatás azért mindig melós. Végigforgatni és mellette celebrálni is az eseményt irtózatosan nagy feladat. Tehát, ha azt mondom, hogy tényleg ez az én nagy napom, és jól akarom érezni magam, akkor valószínűleg nem vállalnám. Az, hogy a saját vendégeimre is figyelni kell, plusz ugye egy csomó idegenre is - a másik násznépre -, eléggé feszültté tenne, még úgy is, hogy én már rutinosan mozgok a kamera előtt. Szóval azt hiszem, ezt inkább privátban intézném, nem ország-világ előtt.

- Te hiszel a házasságban?

- Ha valaki tényleg megtalálta a másikban, amit keresett - bár már én is ott tartanék -, akkor igen, bár kicsit ezt mindig felesleges puccparádénak éreztem, pontosabban az államosított formátumát nem szeretem. Elfogadom, de nem érzem magaménak. Inkább egy olyan verzióban hiszek, hogy hűséget fogadok a kedvesemnek, amit egymás között megtartunk, még akár gyűrűt és cserélünk és lagzit is szervezünk. De nem gondolom, hogy egy papír ezen bármit változtatna. Ha valami összetart két embert, az nem egy ilyen kötelezvény.

- Akkor jól gondolom, hogy a lánykérésnek is valami más formátumot adnál, valami egészen egyedit?

- Ha már régóta együtt vagyok valakivel, szeretem, és azt mondom, hogy csináljuk, akkor annak megadnám a módját. Szép lehet egy vacsora keretében, vagy éppen gondolázás közben megkérni valaki kezét, romantikus, de nem az én világom. Inkább elvinném ejtőernyőzni vagy repülni, a lényeg, hogy ne legyen mindennapi, hagyományos az a pillanat.

- Ezek után felmerül a kérdés, hogy milyen számodra az ideális lány?

- Alapfeltétel nálam, hogy úgy gondolkodjon, mint én: legyen kicsit extrém, kicsit őrült, kicsit vagány. Egy karakán csaj, akinek humora is van. Ha valakivel igazán jókat tudok nevetni, ő is vevő erre és ő is mókázik, akkor az már eleve egy olyan intelligenciát feltételez, amiről azt gondolom, hogy nagyon fontos egy párkapcsolatban.

Lehet valaki gyönyörű, vagy passzolhatunk jól az ágyban, ha nincs hasonló érdeklődésünk, az egy idő után tönkreteszi a kapcsolatot. Illetve fontos az is, hogy legyen spontán, és szívesen töltsem vele az időmet. Ha azt mondom, hogy szereztem jegyet az egyik wellness-szállodába, akkor ne mondja azt, hogy neki dolgoznia kell, ugyanis az életmódkülönbség könnyen szétrombolhat mindent.

- Saját magadnak hagyományos vagy valamilyen extrém esküvőt képzelnél el?

- Magát a fogadalmat egyszerűen, mégis emlékezetesen, mert nem szeretem a felesleges pózolást, és azt hiszem, ez a része csakis ránk tartozik. Utána persze tartanánk egy bulit, egy lagzit, mert azért a családomat és a barátokat nem zárnám ki.

A móka kedvéért a Szigeten elvette műsorvezető társát
A frigy csak reggelig tartott

Ugyanakkor azt szeretném, ha ez az utóbbi nem csapna át egy ilyen megmutatjuk, milyen gazdagok vagyunk parádéba, mint ahogy ez Amerikában divat. Legyen jó a hangulat, mondjuk egy kerti parti, ahol összegyűlik a család, és mindenki jól érzi magát, még csak kiöltözni sem kell.

- Van olyan híresség, akit szívesen feleségül vennél?

- Ha a kinézetét nézzük, akkor nagyon sok gyönyörű nő van, mint például Salma Hayek vagy Jessica Alba. De valaki olyat tudnék elképzelni magam mellé, mint Angelina Jolie. Önálló, sikeres a saját karrierjében, értelmes és jó dolgokra költ - többek között karitatív dolgokra is, ami nagyon szimpatikus benne.

Tulajdonképpen nem azért választanám őt, mert nagy ikon, hanem az emberi részei miatt. Egy dolog, hogy gyönyörű, de fontos az, hogy fel tudok nézni rá, hogy értékes, kreatív ember, és emberileg, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan is hasonlóak vagyunk. Itthoni vonalban pedig Gubás Gabit mondanám, kinézetre és karakterre is.

Tudj meg még többet arról, hogy Attila hogyan vélekedett a műsor szereplőiről! Kattints ide! »

Te szívesen férjhez mennél a kamerák előtt?

Ezt is szeretjük