18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezeket szereti a férfi legjobban a szexben (18+)

4 dolog, ami mindig sikert arat

Nézd meg, mi izgatja fel leginkább a pasikat.

Ha felmerülnek a toplistás férfivágyak, általában mindig ugyanazok a sablonok ugranak be: a lista élén legtöbbször az orálszex áll, ha pedig továbbgondoljuk a dolgot, hajlamosak vagyunk azt hinni, a gyönyörkívánságok csakis a perverz, szalonképtelen dimenzióban létezhetnek.

Pedig vannak egyszerű, mégis sikamlós szexcselekedetek, amiktől a pasik legalább annyira beindulnak, ha nem jobban, mint egy pornójelenetet idéző jelmezes kéjelgéstől. Ezekkel aligha lőhetsz mellé.

Bemelegítő csókok

Sokan hisznek a közkeletű vélekedésnek, ami szerint a férfivágy a gyors menetekre van kódolva, azaz a pasik mindenféle előzetes maszlag nélkül szeretnek rögtön a lényegre térni, és belevágni a szex közepébe. Annyi igaz a dologból, hogy a férfilibidó szinte gombnyomásra kapcsol nagyobb sebességre, és míg a nők általában hosszú simogatás és csókok hatására kerülnek szexkész izgalmi állapotba, a férfiaknak sokszor maga a látvány is elegendő dopping.

A Tokii honlap felmérése szerint azonban a megkérdezett pasik 57%-a sokkal izgatóbbnak tartja a csókkal kevert előjátékot, mint bemelegítés nélkül lezavarni a menetet - a csók ugyanis fokozza a vágyat. A kör persze nem zárul be a szimpla szájcsókkal: minden porcikájuk igényli a puszikat, 40%-uk például a nyakcsóktól indul be igazán.

Reggeli szex

A kutatások már azt is bebizonyították, hogy a reggeli szex favorizálása a pasik körében nem csak városi legenda.

A férfiak tesztoszteronszintje folyamatosan változik, és sok minden befolyásolja a környezettől a hangulatig, de akár az évszakok is. Ezért lehet az, hogy nyáron a férfiak sokkal kívánósabbak, illetve több szexet akarnak, mint télen. A hormonszint ingadozása azonban egy napon belül is megfigyelhető: a reggel például igazi tesztoszteronbombával indul, ezért nem csoda, hogy bár te még éppen csak ébredezel, a párod legszívesebben letépné a pizsamádat, és rád ugrana.

Így garantáltan feltüzeled, ha meglepetésszexszel indítod a napját: ilyenkor persze nincsenek hosszú órák a kéjelgésre, ezért nem baj, ha váratlan vagy és lényegre törő, ez nem az elnyújtott előjáték ideje. Vedd a kezedbe az irányítást, és lepd meg még az ágyban, vagy akár a zuhany alatt - nem lesz ellenvetése.

Beszélj!

A pasik odavannak az izgató mondatokért, ezért tuti vágyébresztő, ha hangosan is kimondod, mire gerjedsz. Ez duplán is hasznos, hiszen a férfiak leggyakoribb szexpanasza, hogy segítő irányítás híján aligha tudják kitalálni, mitől indul be igazán a partnerük.

Persze, a testednek is vannak jelzései, de sokkal egyértelműbb, ha szavakkal is kifejezed, merre haladjon, mit csináljon a pasid. Mivel minden nő egy kicsit más, ne várd, hogy útmutatás nélkül beletrafáljon, erre elég kevés az esély. Ami a szókincset illeti, sok srác gerjed a piszkos beszédre, de ezzel azért óvatosabban kísérletezz, és főleg ne erőltesd, ha téged inkább zavarba hoz, mint felizgat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Öngyönyör

Nem maradhat le a listáról az abszolút pasikedvenc kéjelgés, amikor hozzá egy ujjal sem nyúlsz, csak magadat kényezteted úgy, hogy ő is premier plánban élvezhesse. Nem mindennapi vizuális gyönyört ad neki a dolog, különös örömet szerezhetsz neki ezzel, hiszen a legtöbb csaj belepirul az efféle kérésekbe, így egész biztos megleped a nyitottságoddal. Az efféle fűszer legalább annyira érdekes és mámorító a pasik számára, mint az unalomig népszerűsített bilincses szex vagy szerepjáték, ugyanakkor elég, ha magadat adod, nem kell túlbonyolítani a dolgot.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük