Mit szeret a pasi a legjobban az orális szexben?
Íme, a kedvencek
Miért indul be az orális ínyencségektől a férfilibidó?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem újdonság, hogy a pasik erotikus lelkesedése legalább annyira irányul az orális kényeztetésre, mint a klasszikus szeretkezésre, ha nem még inkább. Léteznek olyan kutatási eredmények, melyek leleplezni vélik a férfiak túlfűtött orálszexmániáját. Legalábbis annyiban, hogy a párkapcsolati szexszokásokat összefüggésbe hozva a hűtlenséggel megállapították: az orális szexet otthon nélkülöző férfiak nagyobb arányban lépnek félre.

Arra, hogy honnan a férfi ragaszkodása a szájjal történő kielégítés iránt, többféle nézet is született az egyszerű ötleteléstől feminista magyarázatokig.

A pszichológia erre a szükségletre is teremtett elméleteket, melyek közül talán az egyik legkézenfekvőbb a férfiszerep dilemmáival magyarázza a hangsúlyeltolódást. A szextörténelem ugyan nem nélkülözi a buja orális sztorikat, ám a fajfenntartás szempontjából nagyobb előnyt könyvelhetett el a klasszikus felállású szex.

A közösülésközpontúságra rájátszott az is, hogy a vetélkedés és a teljesítmény hajszolása célratörővé tette a férfiakat, a cél pedig a szexben a kielégülés volt, amit a szimpla szeretkezés egyszerűbben hozott el. Ez akkortájt kezdett változni, amikor a női emancipáció képbe hozta a szex addig elhanyagolt formáit is, és aktivizálta a női nemet. Ugyanakkor az sem elhanyagolható érv, hogy a pasi számára a pénisze jelenti a férfi identitás megerősítését. Így az a nő, aki mereven elutasítja a partner nemi szervének intim közelségét, az elfogadásra vagy a megbecsülésre is nemet mond eszerint. Vagyis ezt a pasi visszautasításként élheti meg.

Ha a nő kezdeményez

Szexológusok szerint annak a férfinek, akinek sosem adatik meg a passzivitás luxusa, nagy eséllyel lehetnek később zavarai a szexuális teljesítőképességben, mivel folyamatos nyomás alatt van, ha csak az elvárásokkal kell szembesülnie. Épp ezért felszabadító számára az orális kényeztetés, ahol csupán annyi a dolga, hogy elengedje magát, és élvezze a babusgatást. Nem kell a korai öröm miatt izgulnia, így kontroll nélkül engedheti felszínre törni természetes szexuális reakcióit. Férfiszemmel nagyon vonzó tud lenni a kezdeményező nő, aki képes megragadni a péniszét, és nem pirul bele a pajzán szájszexbe. Így nem véletlen, ha azonnal beindul a szerszámára cuppanó ajkak látványától.

Némi kreativitás

Bár azzal is nagy örömet szerez a nő, ha szívesen vállalja a nyelves kényeztetést, egybehangzó férfivélemények szerint korántsem mindegy, hogyan teszi azt. A mechanikus inger kétségkívül intenzívebb a szájjal és kézzel történő izgatásnál, mint a hüvely szorításakor. Persze a technikai bravúrokat illetően nem egy sémára épül a férfifantázia, nincsenek egységesen elvárt orálelvek, a lényeg inkább az, hogy ne fulladjon unalmas monotóniába a péniszcsók. Hihetetlenül képes feltüzelni a pasit, ha azt látja, hogy a partnere is élvezi az örömszerzést, és ugyanilyen lendülettel ábrándul ki a kényszeredett egyenmozdulatoktól. Ha a nőnek van fantáziája, és használja is azt, a társa őszinte törődésnek fogja értékelni, és eszébe sem jut a női fejekben gyakran felbukkanó megaláztatás gondolata.

Minden jó, ha a vége jó

Az induló és a befejező orális mozdulatok nagyon fontosak a pasik számára. Ugyanakkor kissé eltúlzott a dilemma, ami azt fejtegeti, mi lehet a helyes lépés magömlés után. Egyesek attól tartanak, megbántják a párjukat, ha nem küzdik le a torkukon a férfinedűt, míg mások egyenesen viszolyognak mindettől. Ugyan a legtöbb férfi nem kényszerítené nyelésre a párját, ha ő nem akarja, mindenesetre kevés az olyan, aki ne kapna szárnyakat az érzéstől.

A háttérben pszichológusok szerint megint az elfogadás érzése áll, vagyis az ondó kiköpése vagy az ízétől, illatától való undor egyenlő a férfi teljes lényének elutasításával. Ez egyébként a nőknél is hasonlóan alakul, a szerelmespárok esetében, ahol működik a kémia, nemcsak elviselik, de vonzónak is tartják egymás természetes illatát és testnedveit.

Ezt is szeretjük