18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfiak 5 kedvenc szexpóza
Ezért szeretik őket
Kíváncsi vagy, melyek a legkedveltebb koreográfiák a pasi szerint? Kiderül egy közvélemény-kutatásból.

Az amerikai Esquire magazin minden évben feltérképezi a férfiak szexszokásait, az idei kutatásban pedig többek között azt is kinyomozták, mely pozitúrákra kattannak leginkább a pasik. Félezer véletlenszerűen kiválasztott, 21 és 59 éves kor közötti férfit kérdeztek az online kutatásban, ők pedig nem rejtették véka alá, mely szexpózokért rajonganak a leginkább. Íme, a toplistás pozitúrák.

Nő a nyeregben

A győztes szexpóz a lovagló lett, a megkérdezett pasik 30%-a szerint ugyanis nincs annál izgatóbb, mint amikor a partnerük az ölükbe pattan, és föntről irányítja a hancúrt.

Persze, a látvány mellett egy nagy adag kényelem is szerepet játszik a dologban, mivel a pasinak így nem kell megosztania a figyelmét, és teljes gőzzel élvezheti a gyönyört. Ráadásul a kezek mindkét félnél szabadon kalandozhatnak, amit a férfiak szeretnek is kihasználni. De nemcsak a párod nyer ezzel a pózzal: használd ki nyugodtan, hogy ezúttal a ritmust és a mozdulatokat végig te szabod meg.

Sztenderd misszionárius

A második helyre szorult, de csak alig maradt le az örök klasszikus: 28% szavazott mellette. Azon már meg sem lepődünk, hogy a pasik szeretnek irányítani, ugyanis ez az egyik legtöbbet hangoztatott érv a misszionárius póz mellett. A másik ok viszont, ami miatt a férfiak szeretik, az a bensőséges szex lehetősége: sokkal intimebb valamennyi koreográfiánál, közben csókolózhattok, egymás fülébe suttoghattok, és ez az erősebbik nem számára is fontos.

Ha szeretnéd minél jobban kihasználni a póz lehetőségeit, tedd a kezed közvetlenül a derekad alá, így egy picit megemelkedik, a párod pedig mélyebbre hatolhat benned.

Kutyapóz

A harmadik legnépszerűbb - 26% számára abszolút kedvenc - a kutya póz lett. A kevésbé romantikus, ám annál izgalmasabb felállást azért részesítik előnyben a pasik, mert a női fenék látványa legalább annyira feltüzeli őket, mint a lovaglónál a melleké. A kontrollt mindketten tarthatjátok, ám a gyeplő mégis az ő kezében van, ráadásul ebben a pózban a behatolás jóval mélyebb lehet, mint a többi esetben. Ha szeretnéd kicsit megfűszerezni az alaphelyzetet, variáljatok kicsit rajta: zárd össze a lábad, így szűkül a hüvely, és a súrlódás is nagyobb lesz!

Fordított lovagló

Itt visszatér az első helyezett, csupán egy apró csavarral: 5% szerint a lovagló póznál csak egy izgalmasabb hancúrkoreográfia létezik, mégpedig a fordított lovaglópóz.

Itt is te kapod a főszerepet, csak - mivel a tested a srác lába felé néz - a hagyományostól eltérően nem a melleid kerülnek premier plánba, hanem a feneked, a pasik pedig köztudottan megőrülnek mindkettőért.

Ami mégis a fordított változat felé viszi őket, az, hogy megkapják a kutya póz vadságát egy hagyományostól eltérő testhelyzetben. Ugyanakkor figyelned kell, nehogy túlzottan megfeszítsd a péniszét, a mozdulatok és a sebesség irányítása a te kezedben van.

Intim kanál

4% tette a toplista első helyére a félig-meddig kutya pózra hajazó, ám annál valójában sokkal bensőségesebb kanál pozitúrát. A behatolás itt ugyanúgy hátulról történik, de jóval közelebb vagytok egymáshoz, mint a másik verzióban, és oldalt fekszetek, így a pasi átölelhet szex közben.

Azért csípik annyira, mert megkapják a hátulról támadás izgalmát - amikor reggel még épp csak ébredeztek, a párod már óvatosan be is csusszanhat mögötted, közben pedig az egészben van valami gyengéd és érzéki. A további kedvencek osztoznak a megmaradt 7%-on.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük