18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nagyon sok pasi rosszul közelíti meg: a csikló kényeztetéséről vannak tévhitek

Ha a nő nem szól, nem biztos, hogy a férfi a hibás.

A nők szexuális vágyairól és a gyönyörök forrásáról számos tévhit él a férfiakban. A gátlásosság következtében ugyanis a legtöbb esetben a nők nem merik őszintén elmondani kéréseiket, úgy hiszik, ezzel nem is akarják megbántani a férfit, az élvezetek színlelése azonban amellett, hogy időlegesen elkendőzi a problémát a partner előtt, a meg nem értéshez, majd a kapcsolat elmérgesedéséhez vezet.

Mind a párkapcsolat fenntartásában, mind az orgazmus elérésében a leginkább célravezető taktika tehát a nyitottság és az őszinte párbeszéd. A leggyakrabban a csiklókényeztetés módszereit tekintve élnek tévhitek a férfiak fejében, pedig a ráhangolódáson túl a csúcs elérésében is jelentős szereppel bír.

Előjáték előtti előjáték

Sokan hiszik azt, hogy az előjáték a csikló simogatásával kezdődik. Egy kis rávezetésnek azonban ezt is meg kell előznie, hogy a kívánt nedvesedés elinduljon. A száraz testrész durva ingerlése nagyon fájdalmas élmény lehet. A nagyajkak, a szeméremdomb simogatása, óvatos masszírozása hamar vérbőséget okoz és beindul a nedvesedés.

Nem mindegy hogyan nyúl hozzá

A csikló rendkívül érzékeny szerv, ezért a túl erős ingerlés még nedvesség esetén is fájdalmas lehet, teljesen mindegy, hogy nyelvvel vagy ujjakkal történik. A legtöbb nőnek nagyon kellemetlen, ha a bőrt felhúzzák a csikló hegyéről.

A klitorisz ugyanúgy megduzzad szex közben, mint a pénisz, amennyiben élvezetes a nő számára a kényeztetés, a férfiaknak ezért érdemes figyelni arra, hogy milyen állapotban van a gombocska.

Technikaváltás kényeztetés közben

Teljesen felesleges széles repertoárt felvonultatni, a legtöbb nőnek megvan a két-három kedvenc mozdulata, ami bevált, ezeket érdemes megmutatni a férfinak. A csikló ingerlése közben időt kell hagyni, nem szabad percenként váltogatni a fel-le tartó, körkörös mozdulatokat vagy épp a menetirányt.

Nem csak előjáték

A nők kétharmada egyedül a hüvelyi behatolással nem ér el orgazmust. Ez nem fogyatékosság, nem jelent frigiditást, egyszerűen a hüvely nem elég érzékeny. A pornófilmekben mutatott egetrengető sikoltozás a pénisztől a valóságban nem mindig van jelen. De szerencsére ott a klitorisz, ami szinte biztos elrepíti a nőt a végső élvezetig. Vannak pasik, akik presztízskérdést csinálnak abból, hogy a nő, hogy élvez el, pedig a legtöbben pontosan tisztában vannak azzal, hogy jutnak el az orgazmusig. Ha a nő magát kényezteti vagy odahúzza a pasi kezét, abban semmi rossz nincs, nem a férfit kicsinyli le ezzel, csupán tudja, mire van szüksége.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Orgazmus után

Közvetlenül az orgazmus után a csikló hiperérzékennyé válik, ezért tilos erősen folytatni az ingerlését, sőt, ilyenkor érdemes elhúzni a kezet vagy a nyelvet és csak a környékét simogatni finoman. Attól nem lesz hosszabb a gyönyör, ha továbbra is intenzív mozdulatokkal folytatja valaki az ingerlést. Itt egy egészen praktikus videó az egész kérdésről.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük