18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nagyon sok pasi rosszul közelíti meg: a csikló kényeztetéséről vannak tévhitek

Ha a nő nem szól, nem biztos, hogy a férfi a hibás.

A nők szexuális vágyairól és a gyönyörök forrásáról számos tévhit él a férfiakban. A gátlásosság következtében ugyanis a legtöbb esetben a nők nem merik őszintén elmondani kéréseiket, úgy hiszik, ezzel nem is akarják megbántani a férfit, az élvezetek színlelése azonban amellett, hogy időlegesen elkendőzi a problémát a partner előtt, a meg nem értéshez, majd a kapcsolat elmérgesedéséhez vezet.

Mind a párkapcsolat fenntartásában, mind az orgazmus elérésében a leginkább célravezető taktika tehát a nyitottság és az őszinte párbeszéd. A leggyakrabban a csiklókényeztetés módszereit tekintve élnek tévhitek a férfiak fejében, pedig a ráhangolódáson túl a csúcs elérésében is jelentős szereppel bír.

Előjáték előtti előjáték

Sokan hiszik azt, hogy az előjáték a csikló simogatásával kezdődik. Egy kis rávezetésnek azonban ezt is meg kell előznie, hogy a kívánt nedvesedés elinduljon. A száraz testrész durva ingerlése nagyon fájdalmas élmény lehet. A nagyajkak, a szeméremdomb simogatása, óvatos masszírozása hamar vérbőséget okoz és beindul a nedvesedés.

Nem mindegy hogyan nyúl hozzá

A csikló rendkívül érzékeny szerv, ezért a túl erős ingerlés még nedvesség esetén is fájdalmas lehet, teljesen mindegy, hogy nyelvvel vagy ujjakkal történik. A legtöbb nőnek nagyon kellemetlen, ha a bőrt felhúzzák a csikló hegyéről.

A klitorisz ugyanúgy megduzzad szex közben, mint a pénisz, amennyiben élvezetes a nő számára a kényeztetés, a férfiaknak ezért érdemes figyelni arra, hogy milyen állapotban van a gombocska.

Technikaváltás kényeztetés közben

Teljesen felesleges széles repertoárt felvonultatni, a legtöbb nőnek megvan a két-három kedvenc mozdulata, ami bevált, ezeket érdemes megmutatni a férfinak. A csikló ingerlése közben időt kell hagyni, nem szabad percenként váltogatni a fel-le tartó, körkörös mozdulatokat vagy épp a menetirányt.

Nem csak előjáték

A nők kétharmada egyedül a hüvelyi behatolással nem ér el orgazmust. Ez nem fogyatékosság, nem jelent frigiditást, egyszerűen a hüvely nem elég érzékeny. A pornófilmekben mutatott egetrengető sikoltozás a pénisztől a valóságban nem mindig van jelen. De szerencsére ott a klitorisz, ami szinte biztos elrepíti a nőt a végső élvezetig. Vannak pasik, akik presztízskérdést csinálnak abból, hogy a nő, hogy élvez el, pedig a legtöbben pontosan tisztában vannak azzal, hogy jutnak el az orgazmusig. Ha a nő magát kényezteti vagy odahúzza a pasi kezét, abban semmi rossz nincs, nem a férfit kicsinyli le ezzel, csupán tudja, mire van szüksége.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Orgazmus után

Közvetlenül az orgazmus után a csikló hiperérzékennyé válik, ezért tilos erősen folytatni az ingerlését, sőt, ilyenkor érdemes elhúzni a kezet vagy a nyelvet és csak a környékét simogatni finoman. Attól nem lesz hosszabb a gyönyör, ha továbbra is intenzív mozdulatokkal folytatja valaki az ingerlést. Itt egy egészen praktikus videó az egész kérdésről.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük