18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex: ami a nyelvtechnikánál is többet ér (+18)
Az orális szex korántsem annyira személytelen, mint sokan gondolják: így teheted intimmé!

Bár számtalanszor írtunk mi magunk is a tökéletes orális szextechnikáról, ez a különleges aktus nem csak a nemi gyönyörről és az orgazmusról szól. Természetesen az alapok nélkül nehéz lenne lenyűgöznöd partneredet az ágyban, ha azonban nem tudod, a nyelvmozdulatok mellett mivel okozhatsz neki örömet, ugyanúgy elszúrhatod az élményt.

Tudd meg, mi adja a férfiak számára a furulyázás sava-borsát, és igazítsd technikádat párod vágyaihoz, hogy a titkok birtokosaként együtt élvezhesd partnereddel a különleges szexélményt!

A kommunikáció még nem elég: időzíts!

A legtöbb nő nem feltétlenül azért követ el hibákat az orális kényeztetésben, mert nem szereti, vagy nem próbálja meg magából a lehető legtöbbet kihozni. Önmagában az, amit az orális szexről tanultál, még nem elég ahhoz, hogy partnered számára a legjobbat nyújthasd, hiszen még technikai szinten is mindenkinek más elvárásai lehetnek. Ahhoz, hogy az ő hullámhosszán lehess, elengedhetetlen, hogy összecsiszolódjatok, ez pedig nem megy kommunikáció nélkül.

A dolog verbális része azonban ne annyiból álljon, hogy utólag megkérdezed párodat, hogy jó voltál-e, hiszen erre a legtöbb pasi nem felel őszintén. Ha szeretnéd, hogy minden tekintetben kielégítsd, és ne kelljen bizonytalannak lenned, hogy jól csinálod-e, inkább menet közben kérdezz: tarts egy pillanatnyi szünetet, és forrón suttogva kérdezd meg, élvezi-e, amit épp teszel. Amennyiben másra vágyna, ebben a pillanatban biztos lehetsz, hogy az igazat mondja, és nem hagyja, hogy tévúton járva csináld végig az egész műsorszámot.

Ami a nyelvtechnikánál is többet ér

Természetesen a szexuális tehetség sem jön magától. Bizonyos szinten ráérezhetsz a dolgokra, azonban emellett nem árt megismerned a legjobb nyelvtechnikákat, melyek közül egy kis gyakorlás után könnyen kiválaszthatod, melyek partnered kedvencei. Nem elég azonban csak a péniszre koncentrálnod: vannak olyan gesztusok is, melyek a technikai útmutató során nem kerülnek elő, hiszen a pénisze helyett sokkal inkább a pasi szívét veszik célba.

Már önmagában az, ha nem zárkózol el a kényeztetés elől, és magadtól is szívesen kezdeményezed, többet érhet párod számára, mint a szóbeli bókok.

Nemcsak a tettek beszélnek azonban, de a körítés is számít, mint akkor, amikor a pasid nemcsak lazán az öledbe ejt egy csokor virágot, de néhány romantikus mondata is van mellé, kérés nélkül. A nyelvtechnika mellett tehát gondolj arra is, hogy gyengéd simogatással és időnként akár egy kis szünettel éreztesd pároddal, hogy nemcsak túl akarsz lenni az egészen. Az orális szex során ugyanis nem feltétlenül kell folyamatosan a nyelveddel kényeztetned, így neked is jut egy kis pihenő, ha pedig a szünetben párod mellé fekszel, és mindketten simogathatjátok egymást, különlegesen intim élménnyé válhat az aktus.

Nem az orgazmus a lényeg

Bár akad férfi, aki maga is azt állítja, hogy az orális szex elsősorban az orgazmusról szól, szerencsére sok pasi számára nélkülözhetetlen része a szexnek az érzelem. Az orális szex pedig az ő szemükben nemcsak a csúcspontban merül ki, hanem egyben azt is jelenti, hogy elfogadod és szereted a partnered olyannak, amilyen. Hogy feledhetetlen élményben részesítsd a pasit, nem kell feltétlenül egészen a csúcsig eljuttatnod. Ha így állsz hozzá az orális szexhez, csak az egyik következmény lesz az, hogy te nem élvezed, de partnered számára sem vonul be az élmény a legmaradandóbbak közé.

Ha csak arra koncentrálsz, mikor lesz már jó a férfinak, éppen attól fosztod meg, ami az egyik legélvezetesebb számára: hogy egymásra hangolódtok, és a legapróbb jelzéseire reagálva okozol neki örömet. Amennyiben nem kergeted a pasi orgazmusát, és azzal sem törődsz, mennyi ideig kell kényeztetned őt, hogy minél hamarabb túllehess a kellemetlen végső pillanaton, sokkal élvezetesebb lesz számára is az aktus.

Ha tehát a legutolsó mozzanat az, ami miatt nem szívesen hajolsz párod ölébe, helyezd a hangsúlyt az incselkedésre, és játszadozz vele mindkettőtök örömére, hogy érezze, nemcsak a szexuális penzumot akarod teljesíteni. Más módszerekkel ez esetben is gondoskodhatsz róla, hogy ne csak felcsigázd párod vágyát, de ki is elégítsd: eljuttathatod a csúcsra a kezeddel is, vagy együtt is átélhetitek az orgazmust, egy vérforraló aktus során.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük