18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 sosem hallott orális szextechnika, ami a pasid kedvence lesz (18+)
Ha az alapvető mozdulatokkal már tisztában vagy, dobd fel orális repertoárodat különlegességekkel!

Ha ismered az orális szex alapfogásait, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a pasi élvezze, bátran fűszerezheted az élményt néhány különlegesebb technikával. A változatosság ugyanis a legjobb módja annak, hogy mindig vérforralóan szexi lehess a pasi szemében, feltéve, hogy az újdonságot a megfelelő arányban vegyíted a jól bevált kedvencekkel.

Bár minden bizonnyal ő is tud néhány ötlettel szolgálni, hogy milyen mozdulatokkal kényeztesd, néha nem árt egy kis meglepetés. Ismerj meg néhány nem mindennapos orális praktikát, ami garantáltan párod kedvence lesz!

A nélkülözhetetlen alapok

Az extrémebb szextechnikák mellett se feledkezz meg az orális szex alapjairól, ugyanis a különleges mozdulatok csak ezekkel kombinálva lehetnek élvezetesek. Fontos, hogy az előjáték után lassú izgatással indíts, és óvatosan vedd a szádba partnered péniszért, hogy a fogaiddal véletlenül se érintsd.

Ajkaiddal lágyan öleld körül szerszámát, és fokozatosan válts egyre erőteljesebb tempóra, ahogy érzed, hogy a pasi izgatottabbá válik. Ne szúrd el azonban az élményt hirtelen, túl gyors nyelvmunkával, különben élvezetes helyett vágylohasztó lesz a játék. Miközben a száddal izgatod, a kezedet se tartsd távol a szerszámától: fogd meg a pénisz tövét, és száddal ellentétes ütemben kényeztesd az ujjaiddal is! Amennyiben ezek a mozdulatok már profi módon mennek, jöhet a ráadás!

Bűvös körök

Vedd a szádba a pasi péniszét, mintha a pumpáló mozdulatokba szeretnél belekezdeni, azonban ne szorítsd a nyelved a makkjára. Épp ellenkezőleg: írj le lassabb, majd fürgébb köröket a makk körül, de előtte bizonyosodj meg róla, hogy elég nedves a szád.

Váltogasd az irányt: egyszer az órajárással megegyezően, majd azzal ellentétesen forgasd a nyelved, miközben ajkaidat a makk pereméhez illeszted. Ha jól csinálod, ez a technika segíthet abban, hogy elnyújtsd az orális szexet, így végül sokkal erőteljesebb lesz a pasi orgazmusa.

Rúdtánc

Ezzel a vadító mozdulattal éppen a végső gyönyör határára juttathatod el a pasit, anélkül, hogy elmenne: türelempróbáló, ám egyben hihetetlenül élvezetes is lesz számára az élmény. Először is keresd meg a legérzékenyebb pontját, ami a szerszáma elülső részén található, épp a makk alatt: ez a háromszög alakú szövetdarab, ami a fitymát a makkhoz rögzíti, a fitymafék.

Ha megvan, szemből támaszd meg a nyelved néhány centivel lejjebb, egyik kezeddel pedig tartsd stabilan a péniszt, míg másik tenyeredet a herékre borítod. Ha az alapállás megvan, jöhet a türelempróbáló rész: nyelveddel lassan indulj el a fitymafék felé.

Amennyiben ez még nem elég ahhoz, hogy kéjes sóhajokat csalj elő a pasiból, fejedet mozdítsd előre annyira, hogy viszonylag könnyen körbetapogathasd a péniszt a makk pereme táján. Hogy miként lesz ebből rúdtánc? Nyelveddel vándorolj folyamatosan feljebb és lejjebb, miközben időnként megkerülöd vele a péniszt, odalent pedig próbáld lágyan a heréket is masszírozni. Hidd el, legalább annyira imádja majd párod, mintha te illegetnéd magad a rúdon!

Tűzforró orgazmus

A férfiak többsége egyetért abban, hogy az orális szexet kár elsietni, ugyanis annál élvezetesebb az orgazmus, minél hosszabb ideig kényezteted előtte. Néha azonban egy vérforraló, sebes nyelvjáték is hihetetlenül izgató lehet, ám ehhez az kell, hogy minden egyes mozdulat a helyén legyen, és ne csak a pasid testének térképét, de élvezetének jeleit is alaposan ismerd.

Vedd a szádba párod szerszámát, és nyelved illeszd a makk feléd közelebb első részéhez, úgy, hogy a hegye a peremmel érintkezzen. Ezen a területen végezz egyre sebesebb, oldalirányú mozdulatokat: így gyors és intenzív orgazmussal ajándékozhatod meg a pasit, anélkül, hogy pumpáló mozdulatokat végeznél az orális szex során.

A technika azonban csak úgy vezet eredményre, ha eközben a kezeddel a pénisz tövét is izgatod, de alkalmazhatod az időhúzó mozdulatokkal felváltva is. Figyeld a pasi mozdulatait és gyönyörteljes sóhajait, hogy a megfelelő pillanatban válthass, mielőtt partnered elérne a csúcsra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük