18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Vérforraló orális szex, amitől eláll a pasid szava (18+)

A szájmágia ma már nem tabu, hanem alap a szexben. Tudd meg, mit kell tenned, hogy a legjobb legyél!

- Sok szerencsét, Mr. Gorsky! - hangzott a Holdról Neil Armstrong rejtélyes mondata. A legmélyebb értetlenségben tengődő NASA-alkalmazottak pedig ügynökök egész hadát állították rá a misztikus alakra, hogy végre fény derüljön a rejtélyre, hogy ki is az a Mr. Gorsky.

A választ azonban Neil Armstrong maga adta meg, évtizedekkel a Holdra szállás után, miszerint az említett úriember nem más, mint orális kényeztetés után sóvárgó szomszédja, akit kedves neje egykor ezzel a mondattal térített jobb belátásra: - Majd akkor lesz orális szex, ha a szomszéd gyerek a Holdra megy!

Azóta sok rakéta felszállt, az orális szex pedig már korántsem megy olyan ritkaságszámba, mint 1969-ben. A tabu egyre kevesebb, és a legújabb jelszó: orális szexet, mindenkinek!

A legszebb furulyaszó

A legtisztábban csengő szólam, minden hamisságtól mentes akkordokkal az a kis dalocska, amit kedvesed hangszerén játszol. Bár a kényeztetés pillanataiban férfizokszó még ritkán hallatta magát, a technika azért korántsem elhanyagolható momentum, az orális szex ugyanis hatalmas evolúción ment át a Holdra szállás óta. Ami akkor még tabunak számított, ma egyenesen kívánatos: a legtöbb férfiú nem óhajt évtizedeket várni, hogy ölét csókkal illesd. Ha pedig a forró becézgetés megtörténik, ne ess abba a hibába, hogy gyermekéveid legfinomabb fagyijára gondolsz, és copfos kislány módjára látsz hozzá a kényeztetéshez.

Vad előkészületek

Az orális szexhez ízig-vérig nőnek kell lenned, úgyhogy a kislány helyett inkább a vadmacskát ébreszd fel magadban! Legyél izgató és vadító: forrjon közöttetek az indulat, és szikrázzon a szenvedély. Izgató jelenségednek párod garantáltan nem tud majd ellenállni, azonban ne engedd magadhoz közel: a játék lényege éppen az, hogy annyira felizgasd, hogy alig bírjon a bőrében maradni.

Simogasd, óvatosan harapdáld a testét, miközben az ölében ülsz, és egy apró bugyival elpáncélozod magad ágaskodó férfiasságától. A legtöbb pasi imádja, ha a finom harapások és puszik között selymes hajaddal is megostorozod egy kicsit: haladj hát ezekkel a mozdulatokkal a nyakától egészen a derekáig egész lassan, néha egy vadító csókkal fűszerezve!

Ágaskodó angolna

Ha a forró játék alatt párod ölében foglalsz helyet, időközben határozottan érzed majd a dolgok állását. Mielőtt kedvesed alsónadrágjának gombjai megadnák magukat, jobb, ha kiszabadítod az angolnát a barlangból, hogy megtörténjen az, amire párod már percek óta mohó vágyakozással gondol.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kezdd el simogatni péniszét, és fordíts figyelmet a herékre és a gátra is: ebben a felfokozott állapotban a legkisebb érintés is kéjes érzéssel tölti el. Nyálazd be a kezed, vagy alkalmazz síkosítót, és nedvesítsd meg a makkot, majd cirógasd az ujjaid hegyével.

Csak addig játszadozz azonban a kezeddel, amíg ezek a mozdulatok újabb és újabb kéjes sóhajt csalnak elő a pasiból. Ha már megszokta kezed érintését, lepd meg! Illesd makkját egy forró nyelves puszival.

Gyönyörhozó mozdulatok

Ha igazán hosszú, elnyújtott gyönyörrel szeretnéd megajándékozni, ne tegyél semmi hirtelen mozdulatot, hanem élvezd ki az orális szex minden percét. Tanuld meg örömödet lelni partnered gyönyörében, és mindig tudod majd, hogy éppen melyik mozdulattal okozhatod neki a legnagyobb kéjt.

A makk kényeztetésekor a csókokkal, apró szívogatásokkal izgathatod fel leginkább párodat, mindeközben azonban a kezed se tétlenkedjen! Enyhén szorítsd meg a pénisz tövét: ettől merevebb lesz, és az orgazmus pillanata is hosszabb ideig tart majd.

Változó ritmusban ingereld kedvesedet a száddal és a kezeddel, hogy minél több hatás érje egyszerre, majd kalandozz el a herék felé is! Ahogy párod egyre közelebb jut a csúcshoz, fokozatosan gyorsíthatsz te is a ritmuson, illetve egyre mélyebbre engedheted a szádba. Kezeddel azonban szabályozd a behatolás mértékét, hogy az sose legyen számodra kellemetlen.

Válts sokszor tempót: kényeztesd lassan, majd gyorsabban, és miközben szádba veszed kedvesed szerszámát, a nyelveddel is izgasd.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Mielőtt elérné a csúcsot, állj be egy köztes tempóra: ezzel elnyújthatod az orgazmust, ami végül hihetetlenül intenzív hullámokban tör rá.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük