18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex 5 lépésben, ahogy a pasi szereti (18+)

Kövesd a férfi tanácsait!

Szeretnéd igazán vérforraló szexszel meglepni párodat? Egy férfi most elmondja, mi a tuti megoldás!

Tegyük a kezünket a szívünkre: az orális szex jó dolog. Azt a hölgyet pedig, aki művelni tudja, és ráadásul szívesen műveli, körbecsókolják az angyalok, mirtuszkoszorút illesztenek a hajkoronájára, és mosolygós balzsammal kenik be a testét.

Ráadásul a sikeres aktust követően ingyen jön majd az HBO a kábelen, tulipán nő a ház előtti betonplaccon, és elmenekül a nátha. Köztudott ugyanis, hogy az orális szex eredménye igen gazdag a mindenféle telített, telítetlen, hasznos és máshol semerre sem fellelhető vitaminokban.

Hol lesz hálóhelyünk?

Válassz egy helyet, ahol szerinted a párod leginkább élvezné. Ez, a férfielméből kiindulva Bakonybél felé a zöld turistajelzésen: akárhol lehet. Az egész világ egy nagy szexhely. Jólesik a női ajkak kényeztetése a Velencei-tó nádasában, a Nyárfa presszó hátsó traktusában, a sörösrekeszek halmain, ágyban, párnák között vagy akár az Eiffel-torony lábánál. Vezetés közben - no, de csak vigyázva persze.

Meccs közben mondjuk ne, na jó, azért próbálkozni lehet. Egyébként pedig te ismered a pasid: ha a kocsmai vécében képtelen elmenni az a szerencsétlen mamlasz, hát ne erőltesd, bármilyen frappánsnak is tűnik a dolog. Cél ugyebár a felhőtlen mulatság, járj el ennek megfelelően.

Tépd le a gatyát!

Na nem afféle csippendéles gatyaleszakításról beszélek itt, igen rossz érzés ugyanis, ha valami olyasmi kerül a cibálni vágyó kezek ügyébe, aminek inkább másfajta rángatásra lenne szüksége, ugyebár. A nadrágon keresztül való simogatás intézménye, a pici puszik a sátorra, ez mind belefér a játékba. Merthogy ez játék, fékevesztett Gazdálkodj okosan: mindjárt áthaladunk a startvonalon, és megkapjuk végre a 6000 forintunkat, lesz majd pingpongasztal, örülnek a gyerekek. De még nem.

Kezedben az irányítás

A szájjal való vígjáték nem jelenti azt, hogy nincs szükség a kicsi, kedves, női kacsók munkájára. Köpülj hát, szépen, óvatosan, eleinte ne nyelvelj. Nézz a szemébe annak a szerencsés mamlasznak, és kérdezgess olyanokat, hogy szeretnéd, hogy megpusziljam?

Hadd könyörögjön, esdekeljen csak, nézzen vissza tág pupillával, most te vagy felül - ebből is látható tehát, hogy a feminista mozgalmak végső győzelmét, a csodafegyvert az orális szex jelenti.

Kézből szájba

Na és aztán, mikor már kellően kész van a pasi: hajrá lányok, ajkaljatok! Cuppogj a hímtagon, rúdtáncolj a száddal, közben pedig a kezezést el ne hagyd. Táncolj a nyelveddel, csámcsogj, hadd érezze, milyen jólesik neked is.

A cuppogás ugyanis pontosan olyan fontos hozzátartozója az efféle szaftos együttléteknek, mint a konyhában a gőz: étvágygerjesztő dolog ugyanis.

Amikor már azt látod, hogy hoppá, ömlés van emberek, hozza valaki a csillét, no, akkor lassíts picit. Bizonyos mozdulatok, teszem azt a hímtag alsó részére mért apró marokra szorítás még az utolsó pillanatban is megmentheti a helyzetet. Ha meg nem, hát jöjjön, aminek jönnie kell.

Nyelős kérdés

A nyeli-nem nyeli játékot ehelyütt már kitárgyaltuk eléggé, annyit tennék csak hozzá, hogy bele még nem halt senki, legalábbis hírek erről egyelőre nincsenek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Belefulladni sem kell, a párodnak viszont élmény - pont, mint amikor odabújsz mellé a végén, és a fülébe susogod: ugye, neked is jó volt?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük