18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legjobb csiklókényeztető szexpóz (18+)

Így lehet mindig orgazmusod

Egyszerűbbek, mint gondolnád, ám különleges élményt ígérnek.

A csiklónak fontos szerep jut a női orgazmusban, ám az aktus során nem mindig kapja meg az ehhez megfelelő törődést. Mivel a férfinak nincs hasonló problémája, hiszen bármi történjék is, a pénisz biztosan a középpontba kerül, így hajlamos lehet megfeledkezni a te igényeidről. Ám a következő szexpózokra könnyen rászoktathatod őt is!

Néhány klasszikus pozíciót már apró trükkökkel is különösen csiklóbaráttá lehet varázsolni, míg máskor egy kicsit több odafigyelést és gyakorlást igényel a megfelelő rutin megszerzése.

Az alapvető probléma abból származik, hogy a csikló pont annyival feljebb helyezkedik el, mint a vagina bejárata, hogy a pénisz ne érje el közvetlenül. Ezt többnyire úgy hidalhatjátok át, ha a behatolás szögén változtattok. Nézd meg, hogyan!

Kipárnázva

A legkönnyebben és legtöbbféleképpen alakítható pózok között van a misszionárius. Bár a nők körében is kedvelt testhelyzet, hagyományos formájában a csiklónak nem sok szerep jut benne. Ám ha egy jól kitömött vagy két lapos párnát teszel a medencéd alá, a helyzet mindjárt egészen másképp fest. Az így megváltozott behatolási szög alkalmas arra, hogy a férfi teste a csiklódat is stimulálja. Ha kellően edzett vagy, lehet, hogy párnára sincs szükséged, elég, ha csak simán megemeled a csípődet. De ügyelj, hogy ne arra kelljen koncentrálnod az orgazmus helyett, hogy meddig tudod kitartani a hidat!

Egy kis igazítás

Ehhez a szintén misszionárius változathoz elsősorban a férfi részéről van szükség egy kevés igazításra. Miközben te hanyatt fekszel, a férfi a combjaid között csússzon feljebb egészen addig, míg a vállai nagyjából egy vonalba kerülnek a fejeddel!

Ekkor a behatolás nem lesz olyan mély, de a testével és akár a péniszével folyamatos stimulálást nyújt a csiklónak. Ehhez finomabb mozdulatokkal, esetleg körkörös mozgással ingerelheti a csiklót.

Ezt úgy variálhatjátok, ha hanyatt fekve a combjaid közé szorítod az övéit, miközben ő rád fekszik, de úgy, hogy a dereka feljebb van a tiednél. Így a pénisz felső részével dörzsölheti a csiklót, és ne kezdeményezzen rögtön behatolást, hanem te próbáld elkapni őt!

Teszteld!
Kíváncsi vagy, melyik póz illik a leginkább hozzád? Töltsd ki a tesztet!

Két kanál

A kanalak azért népszerűek, mert igazán kényelmes és mellesleg egyenrangú helyzetről van szó. Forduljatok egymással szembe, miközben mindketten az oldalatokon fekszetek! A férfi behatolása után mindössze annyit kell tenned, hogy kissé összébb szorítod a combjaidat, hogy a teste a csiklódat is dörzsölhesse. A másik verzióban te háttal fekszel a férfinak, miközben a felső lábadat az övé köré tekered. Bár így nem közvetlen hatás éri a csiklót, azért könnyen hozzáférhetővé válik.

Ülve

Üljetek mindketten az ágy közepére, te pedig ülj a párod ölébe, miközbena dereka köré csavarod a lábadat. Jobb kezetek a másik nyakán, a bal a medence hátsó részén pihenjen. Behatolás közben így a csiklódat annyi nyomás éri, amennyi csak lehetséges. Miközben lágy ritmusban mozogtok, figyeljetek egymás tempójára!

Ha a csiklót érő ingerlést fokozni akarod, itt is tehetsz párnát a popsid alá. Az ülő pózok közül többfélét kipróbálhatsz, például azt, hogy te az ágy szélén ülsz, ő pedig eléd térdel vagy áll.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha te vagy felül

Ha felül vagy, nemcsak leveszed egy kicsit a férfi válláról az irányítás terhét, de így lehetőséged van arra, hogy szabályozd a behatolás szögét, mélységét és tempóját. Ám nem csak a klasszikus lovagló pózhoz folyamodhatsz. Háttal ülj rá, és kissé hajolj is hátra, miközben magad mellett támaszkodsz. Ha más szexpózokat is kipróbálnál, válogass a Szexpóz ABC-ből!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük