18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 biztos módszer, amivel a csúcsra juthatsz (18+)

Mindet ismered?

Az orgazmus nem egy elérhetetlen, távoli cél: találd meg a legmegfelelőbb módszert, és garantáltan átélheted!

Sokan úgy gondolják, hogy a nő orgazmus bizonytalan, megfoghatatlan valami. Pedig ahhoz, hogy minden egyes alkalommal kielégítőnek találd a szexet, és a végső gyönyört is megtapasztald, nem kell más, csak megfelelő önismeret.

Számos gyönyörhozó praktika létezik, melyet egyedül, és a pároddal közösen is bevethetsz, azonban alkattól, és egyéni beállítottságtól is nagyban függhet, hogy neked melyik válik be. Most a legkedveltebbeket mutatjuk be: talán akad olyan, amit még nem próbáltál, és jobban beválik, mint az eddigiek!

Csiklóizgatás

Sok nő számára a legegyszerűbb út az orgazmushoz az, ha önmagát kényezteti, és ezen belül is a csiklóját veszi célba. Ez a legérzékenyebb terület sokak testén, azonban az sem mindegy, hogy hogyan veszed célba. Ha szükséges, kend be az ujjaid egy kis síkosítóval, hiszen ha a kellő nedvesség adott, a lágyabb mozdulatok hatására is sokkal intenzívebb gyönyört fogsz érezni. Először simogasd az ujjaiddal a nemi szerved környékét, majd a nagyajkakat szétválasztva az érzékenyebb területeket.

Ha a csiklód még túl érzékeny, vagy nem elég duzzadt, fordíts egy kis figyelmet közvetlenül a hüvely bejárata fölött található zónára, ami a húgycsőnyílás környékén található. Ez majdnem ugyanolyan jól reagál az érintésre, mint a csikló, és ezt követően már a klitoriszod is biztosan készen áll az ingerlésre.

Érintsd meg az egyik ujjad hegyével, tegyél körülötte körkörös mozdulatokat, vagy attól függően, hogy mi esik jól, izgasd közvetlenül, fokozatosan gyorsuló mozdulatokkal. Egy nő magányosan általában három perc alatt képes eljutni a csúcsra, de ha ezeket a titkokat pároddal is megosztod, ő is garantáltan megajándékozhat az orgazmussal, azonban ne lepődj meg, ha vele ehhez jóval hosszabb időre, adott esetben akár 20 percre is szükséged lesz.

Szimultán izgatás

A legmélyebb orgazmust úgy tapasztalhatod meg, ha nemcsak egyfajta lehetőséget aknázol ki, de szimultán élvezed a hüvelyi, és a klitorisz izgatásának köszönhetően megtapasztalható gyönyört. Ha egyedül szeretnéd kipróbálni, a legjobb, ha valamilyen kisebb szexjátékszert is bevetsz a kényeztetés során. A csikódat izgasd egy kisebb vibrátorral, majd, amikor a vágyad már elért egy bizonyos szintet, a hüvelyed legérzékenyebb pontjait is térképezd fel az ujjaiddal. Nem muszáj a G-pont megrögzött kutatásába kezdened, az is jó, ha egyszerűen kitapasztalod, milyen mélységben és ritmusban esik a legjobban az izgatás.

A párodnak némileg egyszerűbb dolga lesz, ha a szimultán kényeztetést szeretné megvalósítani: nem kell mást tennie, mint az orális szexet kombinálni egy kis ujj-játékkal. A kettő együttes ingerlésével akkor is a csúcsra juthatsz, ha korábban csak a nyelve segítségével nem tudott a végső gyönyörrel megajándékozni. Persze nem árt, ha néhány tanáccsal ellátod: legalább azzal legyen tisztában, hogy lassabb vagy gyorsabb tempót alkalmazzon, netán más sebességet kedvelsz a csiklód környékén, mint a hüvely esetében.

Az orgazmus jelei

Ha nem vagy biztos benne, hogy valóban eljutottál-e a csúcsra, vagy csak majdnem, nézd meg videónkat, és ismerd meg a női orgazmus összetéveszthetetlen jeleit!

Játék a hüvellyel

A kölcsönös együttlét során is lehetőséged van arra, hogy megrövidítsd az orgazmusig vezető utat, illetve javíts az élményen. Egyesek szerint a Kegel gyakorlatok már önmagában azzal javítják a női orgazmus minőségét, hogy erősebbé teszik a hüvely falát, így megkönnyítve a csúcsig vezető utat.

Azonban nem csak erre jó, ha naponta pár percig teszteled az intim izmaidat, és folyamatosan megfeszíted, majd elengeded őket, egyre gyorsuló ütemben. Ha egyszer már ráéreztél arra, hogy mit is kell megfeszítened medencekörnyéken, annak a szex közben is nagy hasznát veheted.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha ugyanis a hüvelyi izmaiddal nem egy unalmas napközbeni időpontban, hanem az együttlét alatt kezdesz játékba, azzal pillanatok alatt közelebb juthatsz az orgazmushoz - mellesleg pedig a párodnak is nagy örömet szerezhetsz.

A trükk hatásosságának az a titka, hogy a végső gyönyör során éppen ezek a medencefenéki izmok húzódnak össze ritmikusan, amelyeket a gyakorlatok során tornáztatsz. Ha azonban nem várod meg, hogy ez magától megtörténjen, hanem te magad próbálod megfeszíteni, majd elengedni őket, könnyebben előidézheted a felettébb kellemes állapotot.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük