18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hány orgazmusod van egy aktus alatt? (18+)
Legyen sorozatos és többszörös!
Van, aki egyszer is nehezen jut a csúcsra, de tippjeink segítségével többször is elérheted.

Az orgazmus a kielégítő szexuális élet természetes része. Míg akadnak, akik számtalan végső gyönyörről számolnak be egy együttlét alatt, minden bizonnyal több nő van, aki nem jut annyiszor a csúcsra, mint ahogy azt szeretné.

Ám önmagában az, hogy nem minden együttlét végződik számodra orgazmussal, még nem ok az aggodalomra: előfordul időnként, hogy egy nő egyszerűen nincs olyan hangulatban, hogy egyáltalán megtapasztalja a végső gyönyört.

Feltéve azonban, hogy nincs komolyabb, orvosi segítséget igénylő zavarról szó, a saját tested megismerésével fejlesztheted az orgazmuskészségedet, és bizonyos praktikákkal elérheted, hogy ne csak egyszer, de többször is a csúcsra juthass egy szeretkezés ideje alatt.

Többszörös orgazmus

A többszörös orgazmus a végső gyönyör azon fajtája, amikor a kéjes érzés hullámokban jelentkezik, azonban két izgalmi csúcspontot egy nyugalmi periódus választ el egymástól. A kéjes hullámok tehát nem folynak egymásba, ugyanakkor egyre erősebbek lehetnek.

A férfiakkal ellentétben a nőknek két orgazmikus fázis között nincs szükségük hosszas regenerálódásra, legfeljebb a magas izgalmi szint csökken egy időre: ezért lehet, hogy egyes szakemberek szerint a többszörös orgazmus minden hölgy számára elsajátítható, akár tapasztalta már valaha, akár nem.

Hogyan juss a csúcsra?

A többszörös orgazmust a legkönnyebben úgy érheted el, hogy nemcsak a hüvelyi aktust részesíted előnyben, de az alternatív izgató módszereket sem hagyod figyelmen kívül.

Ha a párod a kezével, valamint orálisan is kényeztet, könnyebben megtapasztalhatod, milyen az, amikor az első orgazmust egy újabb, még mélyebb követi, amikor ezek után rátértek a behatolásra, de ugyanezt egyedül is megtapasztalhatod, az ujjaid, valamint egy vibrátor segítségével. Ám nem csupán a módszer, de a célba vett erogén zónák is számítanak. Egyrészt könnyebben juthatsz úgy a csúcsra, ha a hüvelyed mellett a csiklód is nagy szerepet kap, de valójában ez egyben a kulcs is a többszörös orgazmushoz.

A legkönnyebben ugyanis úgy tapasztalhatod meg az élményt, ha a párod először orális szex útján juttat a csúcsra, mivel a klitorisz nyelvvel történő izgatása gyorsan és igen nagy felületre kiterjedően izgatja fel a női nemi szervet. Ezt követően könnyedén megajándékozhat még egy orgazmussal, ha az ujjaival veszi célba a csikló, az alatta húzódó érzékeny terület és a nagyajkak környékét. Ha így is megtapasztaltad a végső gyönyör élményét, valószínűleg te sem vágysz már másra, mint arra, hogy együtt is eljussatok a csúcsra, azonban kérd meg, hogy a behatolás után továbbra is izgassa a csiklódat az egyik kezével, így a közös orgazmus igazán elsöprő erejű lesz!

Az orgazmus jelei

Nem vagy biztos benne, hogy valóban eljutottál-e a csúcsra? A végső gyönyörnek megvannak a maga testi jelei, ha a nőknél nem is olyan nyilvánvaló a dolog, mint a férfiaknál. Ismerd meg ezeket videónkból!

Sorozatos orgazmus

A sorozatos orgazmus az, amikor a kéjhullámok nem válnak el egymástól, de nem is erősödnek. A sok kicsi, egymást követő orgazmust nem mindenki tapasztalja meg, ám többnyire akkor következik be, amikor az első rövid idő alatt és könnyen jön - hasonló esetben több is követheti, bár gyengülő élményt szerezve.

Hogyan tapasztalhatod meg?

A sorozatos orgazmus szintén elérhető orális szex, manuális izgatás vagy hüvelyi aktus révén, ám ebben az esetben a módszerek kombinálását igen, a szünettel járó váltogatást azonban nem ajánljuk. Mivel gyors, szinte egybeolvadó gyönyörhullámokról van szó, a megszakítás ennek véget vetne, ugyanakkor a csikló és a hüvely között nem kell választani, ezúttal is a kettő egyszerre történő izgatása a leginkább célravezető. Ha a csúcsra jutva a klitoriszod túl érzékennyé válik, egy ideig legyen csak a vagináé a főszerep!

Ezt a gyönyörfajtát talán egyedül a legkönnyebb először megtapasztalni, hiszen magadat sokkal könnyebben juttathatod a csúcsra, mint ahogy azt a párod teszi. Amennyiben azonban átélted, és tudod, hogy milyen arányban vágysz hüvelyi vagy csiklóizgatásra, vele is oszd meg ezt a titkot!

Ha már a kezével vagy ajkaival képes volt megajándékozni a sorozatos orgazmussal, a kölcsönös együttlét alatt is menni fog mindez, feltéve, ha te sem vagy szégyenlős! A férfiak ugyanis nem mindig és nem minden pozícióban férnek hozzá a csiklóhoz úgy, ahogy az neked a legjobb, márpedig a gyorsan jövő és egymásba olvadó gyönyörhullámok a szimultán izgatással érhetők el a legkönnyebben. Ne zavartasd tehát magad: az ujjaiddal bátran kalandozz el erre a környékre, a párod is izgatónak találja majd.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük