18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 mondat, amit a férfi hallani akar, amikor szerelmes

Pár mondattal elérheted, hogy erősebben lángoljon a szerelem, mint valaha.

Meglehet, a férfiak körülményesebben mutatják ki az érzelmeiket, mint a nők, de ez nem jelenti azt, hogy ők nem vágynak néhány becéző szóra és dicséretre. Ha nem is túl gyakran, de a pasi is örül a szép szavaknak, különösen, ha belecsapott a villám szerelem formájában, hiszen, ha nem szólsz, számára sem egyértelmű, hogy elnyerte a kulcsot a szíved csücskéhez.

Egy jó helyen és jó időben elejtett mondat még nem lesz túl érzelgős, viszont megerősítheti az összetartozás érzetét, tehát ne légy fukar a szép szavakkal! Tudd meg, mit szeretne hallani a pasi, ha szerelmes!

- Még mindig lúdbőrzik a hátam, ha a vádlidra nézek!

Ne felejtsd el, hogy a pasi is hiú, és akármennyire magától értetődő a kapcsolatotok, egy nosztalgikus dicséret minden pasinak jólesik. A pasi szereti tudni, hogy nem csupán a férjjelöltet, az apát vagy a megértő társat látod benne, de a férfit is, aki az első időkben pillanatok alatt ágyba tudott csábítani.

Amellett ugyanis, hogy fontos számára a női kinézet, az is elengedhetetlen, hogy ő ugyanolyan sármos legyen a te szemedben. Ha pedig a póló alatt kockák helyett zsírpárnák domborodnának, bizony a konditerembe is könnyebb dicsérettel beterelni a pasast, mint negatív kritikával. Egy kis szépítő hazugság tehát egyáltalán nem bántó, ha arra szeretnéd ösztökélni párodat, hogy újra formába hozza magát! Hasonló szép szavakért megéri a fehérjediétával dúsított edzésprogram.

- Két percig nem kaptam levegőt, olyan jó volt!

Ha jól működik közöttetek minden, és a szexuális életetek is irigylésre méltó, annak nyilván egyértelmű jelei vannak. Minden pasi tud olvasni a gyönyörtől kipirult arcbőrből, a szapora sóhajokból és a kéjtől homályos tekintetből, de időnként nem árt, ha szavakba is öntöd érzéseid.

Egy hajmeresztő ágyjelent után akkor is jólesik a dicséret, ha a férfi nemcsak a testedet akarta megkapni, hanem menthetetlenül odáig van érted. Örökzöld igazság ugyanis, hogy a pasi szívét a legkönnyebben a lába közén keresztül tudod megdobogtatni: párodnak is biztos jólesik, ha van egy-két jó szavad a férfiasságára. Arról nem is beszélve, hogy a pihenés közben elejtett bók igen komoly hatással lesz rá, számíthatsz tehát a szenvedélyes viszonzásra.

- A zserbót inkább anyukádra bízom, ő készíti a legfinomabban!

A férfiasságán kívül sok pasi szívét az anyukáján keresztül is megközelítheted. Amilyen rosszul érinti a férfit, ha a családját kritizálod, annyira jóleshet számára, ha néhány szép szót mondasz a szüleiről.

Ha elismered az anyját, az azt jelenti számára, hogy nem csupán őt, de a családját is elfogadod, így még biztosabb lehet benne, hogy ő sem csak egy futó kaland számodra, hanem hosszabb távra tervezel vele. Mellesleg az is jól jöhet, ha a bók párod anyukájának a fülébe is eljut, hiszen számodra is előny, ha a családja tárt karokkal és zserbóval fogad téged.

- Szeretlek!

Ez az a szó, amit mindenki szeretne hallani, ha szerelmes, ha viszont túl sokszor elhangzik, könnyen elveszítheti a varázsát. Ne írd le naponta százszor SMS-ben, és ne várd el tőle, hogy amikor munkába megy, az ajtóban rutinszerű búcsúzásként még utoljára a füledbe suttogja, és ő is zsebre tegye tőled a vallomást.

Ez a legszebb kifejezés, amivel szavakba öntheted érzelmeid, de akkor igazán hatásos, ha csak a különleges pillanatokban használod.

Ha ez a hangulat adott, ne légy rest, nézz párod szemébe vágyakozva, úgy, hogy lássa, tényleg egymáséi vagytok, és mondd ki bátran! A jól időzített vallomás a férfi számára is intenzívebbé teszi az élményt: ne hidd, hogy számára tabu azt hallani, hogy szereted!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük