18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 mondat, amit a férfi hallani akar, amikor szerelmes

Pár mondattal elérheted, hogy erősebben lángoljon a szerelem, mint valaha.

Meglehet, a férfiak körülményesebben mutatják ki az érzelmeiket, mint a nők, de ez nem jelenti azt, hogy ők nem vágynak néhány becéző szóra és dicséretre. Ha nem is túl gyakran, de a pasi is örül a szép szavaknak, különösen, ha belecsapott a villám szerelem formájában, hiszen, ha nem szólsz, számára sem egyértelmű, hogy elnyerte a kulcsot a szíved csücskéhez.

15 szerelemébresztő női praktika

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egy jó helyen és jó időben elejtett mondat még nem lesz túl érzelgős, viszont megerősítheti az összetartozás érzetét, tehát ne légy fukar a szép szavakkal! Tudd meg, mit szeretne hallani a pasi, ha szerelmes!

- Még mindig lúdbőrzik a hátam, ha a vádlidra nézek!

Ne felejtsd el, hogy a pasi is hiú, és akármennyire magától értetődő a kapcsolatotok, egy nosztalgikus dicséret minden pasinak jólesik. A pasi szereti tudni, hogy nem csupán a férjjelöltet, az apát vagy a megértő társat látod benne, de a férfit is, aki az első időkben pillanatok alatt ágyba tudott csábítani.

Amellett ugyanis, hogy fontos számára a női kinézet, az is elengedhetetlen, hogy ő ugyanolyan sármos legyen a te szemedben. Ha pedig a póló alatt kockák helyett zsírpárnák domborodnának, bizony a konditerembe is könnyebb dicsérettel beterelni a pasast, mint negatív kritikával. Egy kis szépítő hazugság tehát egyáltalán nem bántó, ha arra szeretnéd ösztökélni párodat, hogy újra formába hozza magát! Hasonló szép szavakért megéri a fehérjediétával dúsított edzésprogram.

- Két percig nem kaptam levegőt, olyan jó volt!

Ha jól működik közöttetek minden, és a szexuális életetek is irigylésre méltó, annak nyilván egyértelmű jelei vannak. Minden pasi tud olvasni a gyönyörtől kipirult arcbőrből, a szapora sóhajokból és a kéjtől homályos tekintetből, de időnként nem árt, ha szavakba is öntöd érzéseid.

Egy hajmeresztő ágyjelent után akkor is jólesik a dicséret, ha a férfi nemcsak a testedet akarta megkapni, hanem menthetetlenül odáig van érted. Örökzöld igazság ugyanis, hogy a pasi szívét a legkönnyebben a lába közén keresztül tudod megdobogtatni: párodnak is biztos jólesik, ha van egy-két jó szavad a férfiasságára. Arról nem is beszélve, hogy a pihenés közben elejtett bók igen komoly hatással lesz rá, számíthatsz tehát a szenvedélyes viszonzásra.

- A zserbót inkább anyukádra bízom, ő készíti a legfinomabban!

A férfiasságán kívül sok pasi szívét az anyukáján keresztül is megközelítheted. Amilyen rosszul érinti a férfit, ha a családját kritizálod, annyira jóleshet számára, ha néhány szép szót mondasz a szüleiről.

Ha elismered az anyját, az azt jelenti számára, hogy nem csupán őt, de a családját is elfogadod, így még biztosabb lehet benne, hogy ő sem csak egy futó kaland számodra, hanem hosszabb távra tervezel vele. Mellesleg az is jól jöhet, ha a bók párod anyukájának a fülébe is eljut, hiszen számodra is előny, ha a családja tárt karokkal és zserbóval fogad téged.

- Szeretlek!

Ez az a szó, amit mindenki szeretne hallani, ha szerelmes, ha viszont túl sokszor elhangzik, könnyen elveszítheti a varázsát. Ne írd le naponta százszor SMS-ben, és ne várd el tőle, hogy amikor munkába megy, az ajtóban rutinszerű búcsúzásként még utoljára a füledbe suttogja, és ő is zsebre tegye tőled a vallomást.

Ez a legszebb kifejezés, amivel szavakba öntheted érzelmeid, de akkor igazán hatásos, ha csak a különleges pillanatokban használod.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ha ez a hangulat adott, ne légy rest, nézz párod szemébe vágyakozva, úgy, hogy lássa, tényleg egymáséi vagytok, és mondd ki bátran! A jól időzített vallomás a férfi számára is intenzívebbé teszi az élményt: ne hidd, hogy számára tabu azt hallani, hogy szereted!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük