18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egyéjszakás kaland: mitől függ, hogy lesz-e folytatás?

Nem könnyű az epekedő lányok sorsa. Csak várni, csak várni a szerelmes éjszaka után. Vajon mikor érdemes?

Megtörtént az egyéjszaka, a pasi elköszönt, tétova puszival, vagy te mentél haza, a nap melegen sütött, a hetes buszon még a kalauz is megmosolyogta a reggelt. A fogaskerék csak később kezdett kattogni: vajon felhív-e? Vajon lesz-e belőle Randi 2.: a folytatás?

Sokban lóg ez a lányon is: az egyéjszakás csajok - brit tudósok felmérése szerint - ritkán visszahívandók. Pont az egyéjszakás csajok köré kerített filozófia miatt: az egyéjszakázás ugyanis egyszerű, mint a pofon. Nem kell köré érzelmi atombunkert és szerelmetes lövészárkot ásni. Legalábbis a pasas nemigen fog.

Nagyban múlik tehát önön, hogy mennyire képes bebűbájolni a pasit. Azzal esetleg, hogy első este csak cselez, csak húzza, de nem engedi meg a kapuralövést. Persze akkor meg pont az nem lesz, amiről itt most tárgyalni készülünk, vagyis lefektetett, majd visszahívandó barátnőmatéria. Nehéz ügy.

Mikor hív vissza?

Tisztázzuk, mi az egyéjszakás: lesből nemi aktusba torkolló, alkohollal általában jócskán megágyazott, spontán eset. Mindenképp komolytalan. Ha egy pasas - akibe te annyira, de annyira - egy éjszakára mégiscsak bepróbál, mondhatni szívességet tesz, az nem ezt jelenti. Az szimpla tahóság.

Hogy kit hív vissza a manus? A jó csajt. Aki nem csinál gondot a dologból, és félvállról adja meg a telefonszámát. Akiért láthatóan meg kell még küzdeni. Aki ugyan ki nem mondja, de egy kacér mosollyal mégis beüzeni, hogy azért, mert a tied voltam, azt hiszed megkaptál?

Ne a pasas legyen a főnök, annyit szeretnénk csupán kiabálni innen, a túlvégről. Végül ki a fenét érdekel, hogy visszahív-e, vagy sem? Legyen az ő baja, ha nem. Nagyképűség, de az efféle felfogás több tonnányi szívbajtól kímélheti meg az egyszeri leányt, aki, mit ad Isten, a tengermélyi varázsbálon a tisztességet és a szemérmet ezúttal a ruhatárban felejtette.

Ha pedig az alaphozzáállás női oldalon stimmel, még az is előfordulhat, hogy a pasas bebolondul az esettől. Szerelembe esik, na. Talán, mert megszerezhetetlennek tűnik a lány, vagy éppen, mert bevállalta a játékszabályokat, esetleg megtörténik valami véletlen, és a kölcsönös vonzalom többet kíván az egy röpke alkalomnál.

Ez esetben pedig a manus sem vállalhat garanciát magáért - tudni illik, hogy betartja az ősi randiszabályt, és, ha az elsőnek szex lesz a vége, örökre felszívódik -, és telefonál, már másnap. Randit akar, majd még többet.

Bár ez a ritkábbik eset, nem tagadjuk, megtörténhet, de ekkor a lánynak is éreznie kell, hogy az egyszeri kalandnál több van a levegőben. Ha reggel nem menekül a pasas, nincs bűnbánó pillantás, hanem maradna még, és úgy kell kituszkolnod az ajtón, belenyúltál a tutiba.

15 szerelemébresztő női praktika

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mikor nem hív?

A másik fajtája az egyéjszakásnak, hogy amennyiben megtörtént: hát izé. Lehet apellálni a srácok szívére, arra, hogy milyen jólelkű fiú, hátha kell neki a lélekrepeta is. Ebből lesznek aztán az álmatlan éjszakák, a pókhálós reménykedés és a lamenta.
Egyáltalán, ebben bízni, és bízni, és bízni: nem okos dolog. Olyankor valami egyéb probléma van. Magányból a lány ne váljon egyéjszakássá: ahhoz szívpáncél kell. Ahhoz el kell tudni viselni, hogy a pasas nem hív vissza másnap. Tudni kell legyinteni, na.

És tudni kell nem ráakaszkodni a manusra. Elsőrendű asszonygyurmává a férfi szemében az válik, aki nem lesz rögvest légypapír. Aki nem akar azonnal kertes házat meg gyereket az első együtt töltött este és kettő darab sms után.

Ha a csaj nem erőlteti, visszahívás lesz. A ráerőltetés ellenben saját szívre célzott sörétes vadászpuska. Azt üzeni, hogy könnyű préda vagy, marokba kerültél, nincs menekvés: ilyenkor a férfi vagy feltárcsáz, de inkább nem. Ha kihasználhatónak ítéltettél, és egy kicsit is kétszínű a manus, akkor maximum egy újabb numera lesz a vége. Nincs mese, erről le kell szokni, legyen a lány bármilyen magányos.

Nem való

Annyit szeretnénk mondani, hogy nem szabad megijedni semmitől, legyen az egyéjszakás kaland, illetve mocsok pasas, aki nem hív vissza. Lehet, hogy ez megalázó, lehet, hogy szomorú a törődésnélküliség, lehet. De tisztázzuk, hogy ki engedett be kit, illetve hova. Ezért mondjuk, hogy lehet csábító, de az egyéjszakázás nem való minden asszonykának.

Új definíció: az egyéjszaka az, ahol a pasasok többségéről reggelre kiderül, hogy nem elég, hogy fehér lovuk, de még rozsdabarna Trabantjuk sincsen.

Illetve, ha van is, a benzin belőle tutira kifogyott. Lehet, hogy te jársz jobban, ha nem is hív többet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük