4 jel, hogy a férfi feleségül akar venni
Mit felelnél?
A férfi életében is eljön a pillanat, amikor készen áll a házasságra. Ezt számos jelből tudhatod, így lesz időd kitalálni a választ.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehet, hogy nőként úgy gondolod, hogy a pár évnyi meghitt párkapcsolat után már igazán jöhetne a gyűrű, de a férfinak erre több idő kell. Bár a házasság ma már nem visszavonhatatlan kötelék, mindenképpen egy fordulópont az életben, szakítás a magányos évekkel, hogy belevághassatok a közös folytatásba.

Azonban szó sincs arról, hogy a pasik mind házasságellenesek lennének: ha kicsit lassabban is megy nekik a döntés, meg fog születni, ha megtalálták azt a lányt, akit kerestek. Íme, néhány jel, hogy a párod már nincs messze az elhatározástól, és talán a gyűrűt is hamarosan megveszi - nehogy váratlanul érjen a kérdése, és rosszul felelj!

A tenyerén hordoz

Mielőtt elhatározásra jutna, valószínűleg a pasi is átgondolja az egész kapcsolatot: milyen volt a viszonyotok eddig, mennyire vagy fontos neki, és végtére is, el tudná-e képzelni, hogy az egész életét melletted élje le? Ha mindenre pozitív válasz született meg benne, elkezdi tervezgetni, hogy hogyan kérjen feleségül.

Ezzel együtt azonban arra is rájön, hogy mennyire fontos vagy neki. Ennek hatására minden bizonnyal kedvesebb lesz veled, romantikusabb, és azt is érezheted, hogy valami visszatért a kapcsolatotokba abból a kezdeti tűzből, ami a találkozásotokkor lobbant lángra. Ha már több éve vagytok együtt, és minden különösebb előzmény nélkül ezt a hirtelen gyengédséget észleled rajta, joggal fordul meg a fejedben, hogy egy igazán komoly lépésen töri a fejét.

Beszélni kezd róla

Ha gondolatban már megszületett benne a döntés, hogy szeretné összekötni veled az életét, valószínűleg a mindennapokban is érezhetsz egy kis változást. Bár a legtöbben igyekeznek titkolni a szándékukat, hogy a leánykérés igazi meglepetés lehessen, a szavainak lehet, hogy nem fog tudni maradéktalanul parancsolni. Gyanús lehet, ha beszélgetéseitekben egyre többször felbukkan, hogy milyen lesz valami, ha majd házasok lesztek - és nem te állsz elő a témával, hanem ő. Ebben az esetben valószínű, hogy a háttérben már komoly tervek folynak, és nemcsak azt döntötte el, hogy szeretne feleségül venni, de talán már a tökéletes jegygyűrű beszerzésébe is belevágott.

Gyanús barátnő

Mint tudjuk, a házassághoz nem elég két ember, de általában a tökéletes terv elkészítéséhez szükség van egy nőre is - aki nem a leendő menyasszony. Ha párod is tartja magát a hagyományokhoz, és nem meri magára vállalni a leánykérés minden apró részletének megszervezését, könnyen lehet, hogy a közeledből választ tanácsadót, aki ismeri az ízlésedet.

Ebben az esetben pedig előfordulhat, hogy neked is szemet szúr, miért találkozik időnként a legjobb barátnőddel úgy, hogy te nem vagy ott, könnyen lehet azonban, hogy a hűtlenség helyett valami sokkal örömtelibb oka van a titkos randevúknak. Persze ne légy túl vak, és ha nagyon gyanús a helyzet, kérdezz rá, hogy mi ez a hirtelen barátság, de amennyiben a párodban minden további nélkül meg lehet bízni, a féltékenység helyett inkább az járjon a fejedben, hogy igent vagy nemet mondasz majd, ha felteszi a kérdést.

A szerelem jelei

A házassági szándék nem szüleik meg szerelem nélkül, azonban ennek is vannak árulkodó jelei. Nézd meg videónkat, és tudd meg, mi alapján lehetsz biztos benne vallomások nélkül is, hogy a párod odavan érted!

Eltűnik a gyűrűd

Ahhoz, hogy a férfi feleségül vehessen, mindenekelőtt egy romantikus eljegyzés kell, ahhoz pedig egy gyűrű. Ha azonban valaki nem akarja a tökéletes pillanatot azzal elrontani, hogy a gyűrű mérete nagyon nem stimmel, csak egy lehetősége van a sikerre: amennyiben az ékszerészhez visz magával egy mintát. Ami pedig mi más lehetne, mint az a csecsebecse, amit nap mint nap hordasz?

Nos, ha ez eltűnik, és a párod sokatmondó zavarral állítja azt, hogy fogalma sincs, hol lehet, majd furcsa módon pár nap múlva ő maga találja meg valahol, kezdhetsz gyanakodni, hogy hamarosan feleségül szeretne kérni. Amennyiben pedig ő ilyen gondosan szervezi az eseményeket, nem árt, ha te is átgondolod a helyzetet: tényleg ő az, akihez szívesen feleségül mennél?

Ezt is szeretjük