Örökre együtt maradtok a pároddal?
4 jel, amiből eldöntheted
Szeretnéd, ha soha nem érne véget a boldogság, és szerelmetek örökké tartana? Tudd meg, így lesz-e!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs biztos recept arra vonatkozóan, milyen közös belső tulajdonságokkal kell rendelkeznetek ahhoz, hogy örökre szóljon a szerelem, hiszen az ellentétek is vonzzák egymást. Inkább az számít, hogy személyiségjegyeitek mennyire férnek össze egymással, illetve milyen hatással vagytok a másikra. Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy tényleg jók vagytok együtt, és érdekel, hogy akár örökre is szólhat-e a kapcsolatotok, figyelj az alábbi jelekre!

Kölcsönös a hűség

A legtöbb ember úgy véli, a tartós kapcsolat legfontosabb értéke a hűség. Ha ez a ti esetetekben nem is kérdéses, hiszen sosem merült fel a megcsalás gondolata sem, és nem azért, mert mindketten jól titkoljátok, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez hosszútávon is így marad.

A hűség azt sugallja, hogy nemcsak a csábításnak vagytok képesek ellenállni, de az esetleges problémákkal is hajlandóak vagytok közösen megküzdeni: ha ez így van, akár egy komolyabb válság esetén sem kell attól tartanod, hogy párod egy másik nő mellett keresne vigaszt.

Ennek köszönhetően a bizalom egy kis szabadságot is adhat nektek, ezzel együtt pedig valószínűleg mindketten hajlandóak lesztek megkötni a szükséges kompromisszumokat. Mindez a legtöbb nő által vágyott jóban-rosszban kapcsolat ismérve, melyben a nehézségeket könnyű leküzdeni, előfordulhat tehát, hogy örökre szól a szerelmetek.

Nincs feszültség

A harmónia kialakításához nem szükséges teljesen egyformának lennetek az élet kulcsfontosságú tényezőit tekintve.

Elég, ha csak fontos átfedések vannak az érdeklődési körötökben, vagy néhány kritikusabb tulajdonságot kompenzáltok egymásban: ideális lehet például, ha a te aggodalmaskodásodat az ő végtelen türelme ellensúlyozza. Ha úgy érzed, a hétköznapokban az eltérő életritmus, a más-más kikapcsolódási módok sem okoznak feszültséget közöttetek, hiszen mindez kellő mértékű szabadságot és magánszférát biztosít nektek, akkor biztos lehetsz abban, hogy az idő múlásával is jól kijöttök majd.

Persze a harmóniát könnyebbé teheti a hasonló időbeosztás, de, ha kölcsönös toleranciával viselitek a távolléteket és egymás elfoglaltságait is, szinte biztos, hogy hosszútávon egymás mellett van a helyetek.

Érzed a szerelmet

Az örökre szóló szerelemről akkor is megbizonyosodhatsz, ha a szívedre hallgatsz. Azt ugyanis, hogy a lángolás megvan-e még közöttetek, és mennyire őszinte, te magad is érezheted, ha magadba nézel. A szerelmen, ezen az aprócska részleten pedig sok múlik, ha a tartós párkapcsolatról van szó: nagyrészt ezen alapul az őszinteség, az odaadás, illetve az, hogy képesek legyetek érzelemmel megtölteni a mindennapjaitokat.

Ha a legmélyebb, szívből jövő érzésekkel viseltettek egymás iránt, akkor az a tartós kapcsolat egyik legfontosabb táplálékát jelenti. Hiszen, ha nem két héttel a nagy találkozás után, de akár évek múlva is érzed azt a bizonyos tüzet, abban is biztos lehetsz, hogy a pasi hűsége sem hazugság, és akár a jövőt is tervezhetitek közösen. Ennek révén pedig egy szilárd, elszakíthatatlan, mély kötelék jön létre közöttetek.

Tisztelitek egymást

A tisztelet nem csupán a házassági eskü szövegének fontos pontja, hanem a kapcsolat korábbi szakaszának is elengedhetetlen tényezője. A partner tisztelete azt jelenti, hogy figyelembe veszed a másik vágyait, megbecsülöd az értékeit, és elfogadod a gyengeségeit is, melyekre még véletlenül sem idegesítő hibaként tekintesz.

Ha kölcsönösen elfogadjátok és tisztelitek egymást pároddal, akkor az azt jelenti, hogy nemcsak a szenvedély hozott össze benneteket, de emberileg is képesek vagytok mindig újat adni egymásnak.

Hiszen, ha sikerei büszkeséget váltanak ki belőled, a rosszabb pillanatokban pedig zokszó nélkül képes ő is vigasztalni téged, illetve kicsivel több energiát áldozni arra, hogy biztosítson az érzelmeiről, könnyen elkerülhetitek a nagyobb vitákat. Így mindenképpen számíthatsz arra, hogy akár örökre is együtt maradtok.

Ezt is szeretjük