4 dolog, amit a párod sosem fog megosztani veled
Kibírod?
Minden bizonnyal neked is vannak apróbb titkaid. Tudd meg, mi az, amiről a pasik soha nem beszélnek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudsz titkot tartani? - Hányszor hallottuk ezt kiskorunkban és megértő barátnőként később is. Párkapcsolatban élve mégis egészen másra kerül a hangsúly, mégpedig arra, hogy kibírod-e, hogy nem lehetsz kedvesed minden titkának birtokosa. Ugyanis nemcsak olyan elhallgatott információk léteznek a szerelemben, melyek megmérgezik a boldogságot - mint mondjuk egy megcsalás - de apró titkok szegélyezik az intim szféra határait is.

Ha faggatózol, ezek közül néhányra fényt deríthetsz, azonban egyúttal a párod önállósága ellen is támadást indítasz, ami hosszútávon a kapcsolatotokba kerülhet. Tőlünk azonban most minden káros következmény nélkül megtudhatod, hogy melyek azok a féltve őrzött információk, amelyektől jobb, ha távol tartod a női kíváncsiságodat.

Pasis esték

Arra természetesen joggal vagy kíváncsi, hogy a párod mikor szándékozik házon kívül tölteni az estét, és még a várható hazaérkezési idejét is nyugodtan megtudakolhatod. Amit azonban nem várhatsz el tőle, az a rendszeres, és egészen apró részletekre kiterjedő beszámoló az este menetéről. Természetesen ez csak addig igaz, amíg nem is történik semmi említésre méltó - arról valószínűleg nem fogsz részletes beszámolót hallani, ha azt tárgyalták ki, hány jó csaj is van a sörözőben, és ki melyiküket próbálná meg elcsábítani, szigorúan elméletben.

Amennyiben azonban ennél több is történik, és a párod átlépi a hűség határait, arról jogod van tudni - még ha ezt is szívesen besorolná a titkok közé. A pasis este részletei fölött azonban jobb, ha te is szemet hunysz, és nem kezdesz minden másnapot vallatással - így talán még többet is megtudhatsz, mintha erőltetni próbálnád a beszámolót.

A nagy szerelem

A legtöbb ember életében van egy nagy szerelem, ám ez nem feltétlenül esik egybe azzal a személlyel, akivel hosszútávon együtt marad, és tervezgetni kezdi a jövőt. Amennyiben párod számára ez a nő egy régi barátnője volt, nem biztos, hogy ezt a titkot őszintén elárulja neked. Nem azért, mert valójában még érte rajong, csak nem akar megbántani.

Persze annyit biztos felfed, hogy voltak más barátnői is előtted, és talán egyikükről azt is bevallja, hogy nagyobb hatással volt rá, mint a többiek, de a teljes igazságot valószínűleg elkendőzi. Ez nem feltétlenül hazugság: ha nem te vagy az első nő párod oldalán, minden bizonnyal ő is átesett a tipikus első szerelem lángolásán, ahogy talán te is. De ha őt választottad, tudhatod, hogy az érett kapcsolat, az együtt töltött évek elhomályosítják ezt a régi rajongást, ami ennek fényében szinte már szót sem érdemel - minden bizonnyal ő is így érez.

Pornójelentés

A legtöbb pasi akkor is néz pornót, ha sosem bukik le, és nem is gondolnád róla. Ez pedig olyan szelete az életének, amit a magad és a családi béke érdekében talán nem is érdemes firtatni. Hiszen ha nem is rendelkezik kész szexfilmgyűjteménnyel, egy-két meztelen nős képet talán az interneten is megnéz, gondosan odafigyelve arra, hogy minden erre utaló jelet töröljön a böngészőből. De amíg ez nincs káros hatással sem a kapcsolatotokra, sem az ágyban együtt töltött percekre, addig nincs okod az aggodalomra, sem a kutatásra.

A legjobb, amit tehetsz, ha nem firtatod a párod pornóval kapcsolatos szokásait, hiszen ha előkerülne, valószínűleg azt gondolná, hogy bűnös dolognak tartod. Amíg azonban nem válik káros függőséggé a dolog, fölösleges különösebben taglalni - elég, ha magadban tudod, valószínűleg a te pasid is látott már pornófilmet, és talán nem is évekkel ezelőtt.

A tökéletes barátnő

Kíváncsi vagy, a férfiak szerint milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a nőnek, akivel hosszútávon is szívesen együtt maradnának? Nézd meg videónkat: riporterünk az utca emberét faggatta.

Titkos vágyak

Vannak olyan szexvágyak, amelyeket szükséges kimondani, hiszen ezzel javítható a nemi élet. Azonban a pasik sem mindent öltenek szavakba, amit elképzelnek. Valószínűleg a párod is ábrándozott már néhányszor az édes hármasról vagy a pornófilmek legendás mélytorok-technikájáról, azonban ezek olyan dolgok, melyeket ideális esetben nem vár el tőled, hiszen tudja, hogy kellemetlen lenne a számodra.

Éppen ezért tartja ezeket az ábrándokat titokban: nem szeretné, hogy azt hidd, nem tudod kielégíteni az ágyban, mert van, amit sosem adnál meg neki, ugyanakkor ő sem tehet róla, hogy pár kósza pillanat erejéig felötlenek benne ezek a gondolatok.

Ezt is szeretjük