Mennyire teszed boldoggá a párodat?
Teszteld magad!
Ha a szerelem kezdeti lángja alábbhagy, akkor derül ki, mi is kell a boldogsághoz valójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, egy idő után már inkább idegesítő lehet a pasi szemében, ha a veled kapcsolatos érzéseiről faggatod. Nem csoda hát, ha mindezt nem figyelmességként éli meg, hanem kezdi fárasztónak érezni az önigazolást, különösen abban az esetben, ha nem rest kedves, elismerő gesztusokkal elhalmozni - csak éppen a szavakat méri szűken.

Ám a gyengébb pillanatokban mégis jó lehet konkrét visszajelzéseket kapni afelől, hogy tényleg boldognak érzi-e magát veled. Cikkünk most ebben lehet segítségedre: tudd meg, mennyire elégíted ki párod vágyait, és hogyan lehetnél még jobb partner!

Teszteld magad!
Ha szeretnéd megtudni, milyen a kapcsolatod, töltsd ki tesztünket, majd olvasd el az eredményül kapott típushoz tartozó bekezdést! Amennyiben pedig tetszett a teszt, és szívesen megtudnál még többet a párodról, a kapcsolatotokról, netán a szexről is, nézd meg szex és szerelem tesztjeinket!

Az álomnő

Ebbe a típusba tartozol, ha gondoskodó, megértő és házias vagy, ám emellett, ha kell, szenvedélyes vadmacskává változol. Melletted a férfiak boldogan elköteleznék magukat, és, ha nem is mondja, tudat alatt a te párod is így van ezzel.
Ám, ahogy tökéletes ember, úgy tökéletes kapcsolat sincsen, és sajnos te is hajlamos vagy bizonyos hibákra.

Bár minden férfi megértő és odaadó barátnőről álmodik, aki megadja számára a biztos, nyugodt hátteret, nem szabad elfeledkezned önmagadról sem. Ha mindenben csak az ő elvárásainak próbálsz megfelelni, idővel a személyiséged mehet rá a dologra, vagyis pont az változhat meg benned, amit megszeretett. A legtöbb emberben az apró hibák éppen, hogy imádnivalók, hiszen ezek teszik egyedivé, ezért, ha szeretnéd boldoggá tenni a párodat, néha te magad is próbálj meg lazítani!

Az üzletasszony

Ebbe a típusba tartozol, ha határozott, önálló jellem vagy. Valószínűleg a párod is eme tulajdonságaidra figyelt fel először, a kapcsolat kiteljesedésekor pedig örült, hogy egy öntudatos nőt tudhat maga mellett. Azonban az idő múlásával néha nehéz pillanatokat szerezhetsz neki, amikor az öntudatod konokságba csap át, a kapcsolatot pedig hajlamos vagy üzleti viszonyként kezelni.

Sokszor fordul meg a fejedben: ha te nem, akkor én sem. Ez pedig rossz iránymutató, és ismétlődő viták alapját képezheti, de nincs késő a változtatásra! Törekedj az együttműködésre az üzletszerű gondolkodás helyett, hiszen a kapcsolat spontán kedveskedésekről, boldogságról szól, amit nem lehet szerződésbe foglalni. Ha fontos neked a kapcsolatod, törekedj arra, hogy önzetlenül is kedveskedj a párodnak - ha hajlandó vagy a szerelemért lemondani az üzletről, örökre magad mellett tarthatod.

Milyen barátnőre vágyik a pasi?

Melyek azok a női tulajdonságok, melyek a hosszú kapcsolathoz elengedhetetlenek a pasi szerint? Nézd meg videónkat, és ismerd meg az utca emberének véleményét: riporterünk kérdésére őszintén feleltek!

A régimódi nő

Ebbe a típusba tartozol, ha jobban szereted, ha a kapcsolatban a férfi irányító szerepet tölt be, és hajlamos vagy a bizonytalanságra, ha egyedül kell meghoznod a nagy döntéseket. Melletted igazi férfinak érezheti magát a párod, hiszen nem akarod irányítani őt. Számodra mindkét nemnek megvannak a maga szerepei, feladatai, ezt a hozzáállást pedig a kapcsolaton belül is érvényre juttatod, ami a férfi számára szabadsággal jár - és ezt élvezi is.

Friss párosként a pasid férfiúi hiúságát legyezgette az olykor belőled sugárzó ártatlanság és törékenység, ám hosszabb távon úgy őrizheted meg a boldogságot, ha időnként te is támasztasz felé elvárásokat. Hidd el, ha olykor egy kis morcossággal is járna az akaratod érvényesítése, sokkal természetesebb lenne a közöttetek lévő viszony. Arról nem is beszélve, hogy néha igenis megkérheted, hogy ő mosogasson el, hogy ezalatt egy habos fürdőben ejtőzz - ha hamar végez, még ő is csatlakozhat.

Kissé akaratos

Ebbe a típusba tartozol, ha teljes mértékben kézben tartod az életed szálait, és mindig sikerül úgy alakítanod a dolgokat, hogy elérd a célodat. A szerelem azonban sosem lehet ennyire egyoldalú. A barátaitok is látják, hogy te viseled a nadrágot, ez pedig hosszútávon a párodban is lelki konfliktusokat okozhat. Bár valószínűleg az erődbe szeretett bele, és nem véletlenül választott téged - talán egy kis támogatásra szüksége is van a boldogsághoz -, arra ügyelj, hogy a hiúságán ne ejts csorbát.

Próbáld a kedvesed igényeit is figyelembe venni, hiszen nem biztos, hogy csakis az lehet a legjobb, amit te szeretnél. Ha hagyod, hogy az ő óhaja is teljesüljön, lehet, hogy rájössz, talán nem is boldogul olyan nehezen, mint ahogy azt gondoltad - így kölcsönösen még jobban egymásba szerethettek. A párod pedig nem mellesleg úgy érezheti, hogy ő is teljes jogú tagja a kapcsolatnak.

Ezt is szeretjük