18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 biztos jel, ami alapján eldöntheted, hogy szeret-e a férfi

Ha csak abban vagy biztos, hogy te szereted őt, és cserben hagynak a megérzéseid, teszteld a pasit!

Ahelyett, hogy sorra gyötröd egy virág szirmait, melyet ráadásul egyelőre csak a virágboltból szerezhetsz be borsos áron, döntsd el a pasi viselkedése alapján, hogy hányadán álltok! A szeret, vagy sem nem is annyira bonyolult kérdés, legfeljebb a nő olykor nem akar tovább látni a saját szeme előtt lebegő rózsaszín ködnél.

Vannak bizonyos dolgok, melyeket szögesen ellentétes módon csinál a férfi, ha szerelmes, illetve, ha csak szórakozik veled: teszteld párodat, és tudd meg az igazat!

Családi ügyek

A család remek bíró lehet a kapcsolat szempontjából. No, nem feltétlenül a véleményükre kell hallgatnod - bár, ha elhomályosítja női megérzéseidet a szerelem, egy-két kijózanító anyai szó jól jöhet -, leginkább arra érdemes figyelned, hogyan reagál partnered a bemutatás-bemutatkozás témakörére.

Szeret

A pasi, aki odavan érted, nem riad vissza sem a bemutatkozástól, sem a bemutatástól. A szerelmes férfi szeretné, hogy része legyél az életének, márpedig az anyuka előtti bemutatkozás csak a kiváltságosoknak jár, akiktől nem csak azt akarja, legfeljebb néhány alkalommal. Ugyanez igaz a te szüleidre is: az a férfi, akinek az életében te csak egy futó kaland vagy, egy csinos csajszi a sok közül, nem vállalja be, hogy a vizslató röntgenszemek kereszttüzében számoljon be szakmai előmeneteléről és a jövőre vonatkozó terveiről.

Nem szeret

Ellenben, ha úgy érzed, hogy párod legszívesebben a szekrénybe rejtene, ha az anyukája váratlanul beállít hozzá, lehet, hogy nem gondoljátok ugyanannyira komolyan a dolgot. Ha a családja mintha nem is lenne, a te füledet pedig már hetek óta rágják otthon, hogy vidd haza, de mindig talál valami kifogást, lehet, hogy nem ő lesz a te embered. A család biztos pont, és nemcsak abban a tekintetben, hogy számíthatsz arra, hogy néha megnehezíti a párkapcsolatodat, de ki ítélné meg jobban a pasidat, mint az anyukád? Ha az éppen aktuális még meg se mer előtte jelenni, az nem sok jót ígér.

Kell a közelséged?

Nem éppen arra gondolunk, hogy a vacsoraasztal mellett a villáján sorakozó fél falatot vajon az ajkad elé tolja-e. Ha mindenki azt eszi, ami a saját tányérján van, az még nem feltétlenül utal a szerelem hiányára, feltéve, ha a legfontosabbakat megosztja a pasi: az idejét és az életét.

Szeret

Aki az idejét legalább annyira szívesen megosztja veled, mint az ágyát és a lakását, valószínűleg nemcsak áltat a szerelmével. Ha teljesen természetes a férfi részéről, hogy együtt mentek a legtöbb baráti és családi programra, és veled együtt az apró, intim holmijaidat is szívesen látja, bízhatsz benne. Aki nem figyeli gyanakvóan a szeme sarkából a fogkefédet, az nyilvánvalóan nemcsak éjszakára lát szívesen, hanem örülne, ha minél többet lennél vele, és nem csak, mint barát.

Nem szeret

Amennyiben a dezodorodat minden reggel gondosan odakészíti a táskád mellé, nehogy ottfelejtsd nála, még reménykedhetsz abban, hogy csak a kötöttségektől fél, de egyébként a szíve érted lángol.

De, ha az együtt töltött napok annyira ritkák, hogy bajosan tudsz felidézni akár egyet is, ám annál több szexre korlátozódó éjszakai együttlét ugrik be, az már intő jel lehet. Ha a pasi mindig azzal kecsegtet, hogy majd ő jelentkezik, és inkább csak gyorsan beugrik hozzád, majd egy forró légyott után tovább is áll, jobb, ha szembenézel az igazsággal, hogy nem szeret, legfeljebb csak a nőt, aki az ágyban vagy.

Mennyire ismer?

Akármennyire hihetetlen, le lehet élni valaki mellett akár éveket is úgy, hogy végül rá kell jönnöd: nem is ismeritek egymást igazán, míg más akár egy fél rezdülésből is tudja, mire gondolsz.

Szeret

Ha még ki sem kell mondanod, hogy mindjárt lemerül a telefonod, miközben sms-t írsz a barátnődnek, és párod máris a kezedbe nyomta a töltőt, nem feltétlenül arra kell gondolnod, hogy papucs pasid van. Lehet ugyanis valaki férfias amellett, hogy figyelmes, és, ha ilyennel van dolgod, örülj a szerencsédnek. A gondolatok kitalálása, ha valakinek sikerül, inkább a nőknek megy jobban, amennyiben azonban párod a nemét meghazudtolóan érzékeny a gesztusaidra és hangulatváltozásaidra, biztos lehetsz benne, hogy szeret. Akkor se gondolj azonban semmi rosszra, ha néha nem a legjobban reagál a nehéz helyzetekben, hiszen lehet, hogy éppen ő szorul kicsit több megértésre.

Nem szeret

Nem mindenkinek van született érzéke ahhoz, hogy ráhangolódjon a  tipikus női gesztusokra. Ők szoktak panaszkodni arról, hogy a nők elvárják, hogy a pasi a gondolataikat is kitalálja - az azonban, hogy párod is hasonlóan van ezzel, még nem jelenti azt, hogy nem szeret.

Amennyiben azonban meg sem próbálja eltalálni az ízlésed, ezért inkább nem is ajándékoz, ha pedig problémád van, az elől rendszerint elmenekül, nem árt, ha fontolóra veszed, mennyire is erős valójában az az állítólagos kötelék közöttetek.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha párod nem is próbálja megérteni a problémádat, és a vitás helyzetekben mindig csak hibáztat, azt nem érdemes egyszerűen rossz hozzáállásként elkönyvelned. Különösen abba ne törődj bele, ha rendszerint durva szavakkal is illet, a tiszteletet ugyanis nemhogy barátnőként, de nőként is minden férfitól elvárhatod.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük