A 4 legidegesítőbb női rigolya a párkapcsolatban
A pasik szerint
Valószínűleg téged is idegesít párod néhány tipikus férfi megnyilvánulása - tudd meg, őt mi zavarja benned!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tekintve, hogy tökéletes ember nincsen, tökéletes kapcsolat sem létezhet, mégis mindenki erre törekszik. Apróbb hibái azonban a legtöbb embernek vannak, melyeken nagyot változtatni szinte lehetetlen, éppen ezért a kapcsolat egyik legnagyobb próbája talán az, hogy ezeket el tudjátok-e fogadni egymásban.

Persze könnyíteni lehet a dolgon, és egyes szélsőséges rigolyákról te is megpróbálhatsz lemondani - ahogyan a részedről is jogos elvárás, hogy a pasi tanulja meg lehajtani a vécédeszkát. Íme, azok a tipikus női tulajdonságok, melyeket a férfiak gyakran bosszantónak tartanak.

Alaptalan kirohanások

Hétköznapi nevén hisztiként ismert ez a jelenség, amikor is a női agy mindent összefüggésbe hozó képessége eléri a csúcsteljesítményét, majd egy nem várt pillanatban robbanásszerűen jut a pasi tudomására minden.

A férfiak szerint az elfogadott, tolerálható hisztimennyiség havonta egy, ugyanis ilyenkor nemes egyszerűséggel a menstruáció előtt megbolondult hormonokra foghatják az egészet, bár ez is sejteti, mennyire veszik komolyan a hasonló formában tálalt problémákat.

Ha viszont a logika és az érzelmek csatájában az előbbi heti rendszerességgel kiiktatásra kerül, és a párodat rendszerint újabbnál újabb, megmagyarázhatatlan kétségbeeséssel fogadod, a dolog hosszútávon megölheti a vágyott meghittséget. A pasik úgy tartják: előbb gondold át a helyzetet, és csak azután kezdj el kombinálni vagy adott esetben elkeseredni.

A válasz: nem tudom

Minden bizonnyal a jó szándék vezérel, amikor a kapcsolat elején némi döntésképtelenséget színlelve a férfi kezébe helyezed az irányítást a következő programmal kapcsolatban. Ha azonban a későbbiekben is mindig nem tudommal felelsz, amikor azt próbálja kideríteni, hogy neked mihez lenne kedved, az a párod türelmét teheti próbára. Hiszen romantikus gesztus, ha olykor megkéred, ő válassza ki az esti pizza feltétét rendeléskor, de alapvetően valószínűleg abba a független nőbe szeretett bele, akiből az eldöntendő kérdések nem tanácstalanságot váltanak ki.

Nem azt várja el, hogy minden körülmények között határozott álláspontod legyen, de az állandó döntésképtelenséged már egyáltalán nem simogatja a hiúságát. Mindemellett a párodban egy idő után az is felmerülhet, hogy hová lett a régi személyiséged, ami a kapcsolat előtt meghatározott téged, arról nem is beszélve, hogy néha a férfi sem bánja, ha a döntéssel járó felelősség nem kizárólag az ő vállát nyomja.

Túlzott precizitás

Ha nem mindig párkapcsolatban éltél, de hosszabb ideig voltál a magad ura, minden bizonnyal fokozatosan kialakultak benned a megszokások, az életteredre vonatkozó szabályok, melyek függetlenként talán fel sem tűntek. A pasik azonban olykor nehezen tudják tolerálni, ha nálad múlatva az időt folyton azzal kell szembesülni, hogy mi lett rossz helyre letéve, vagy épp mitől ment ki nálad a biztosíték.

Hasonló helyzetben a férfi úgy érezheti magát, mint egy elefánt a porcelánboltban, aki természetéből fakadóan nem illik bele idilli környezetedbe. Másfelől ezzel akár az önbizalmát is rombolhatod, ha például kedveskedés céljából ő birtokba vette a konyhádat, te pedig képtelen vagy megállni, hogy ellenőrként állj ott mellette, nehogy valamit másként csináljon, mint ahogy azt te szoktad.

Milyen a tökéletes barátnő?

Ha a kerülendő hibák mellett az is érdekel, mely női tulajdonságokat értékeli a férfi a leginkább, nézd meg videónkat! Összeállításunkból megtudhatod, hogy milyennek kell lennie az ideális barátnőnek a pasik szerint.

A túl sok kérdés már elszámoltatás

Az érdeklődésed kifejezésére az egyik legjobb módszer a kérdezés, de jobban teszed, ha vigyázol, és meghúzol egy képzeletbeli határt. Ha folyton a legapróbb részleteket illetően is kíváncsiskodsz a külön töltött időről, könnyen áteshetsz a ló túloldalára. Ekkor párod a felé irányuló figyelmedet fojtogatónak érezheti, a kérdéseidet pedig elszámoltatásnak gondolhatja.

Lehet, hogy az érdeklődésed hátterében tényleg a kíváncsiság áll, a harmónia érdekében azonban jobb, ha ráhagyod annak az eldöntését, hogy mennyire avat be a valójában jelentéktelen részletekbe. A kapcsolatot veszélyeztető tényezőkről nagy valószínűséggel úgysem ilyen formában szerzel tudomást.

Ezt is szeretjük