18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 örök kedvenc férfi szexpóz (18+)

Szívesen kezdeményeznél, de nem tudod, milyen pózt válassz? Vesd be mások kedvenceit, melyek nekik már beváltak!

A szex alapvetően a kölcsönösségről szól, ha tehát párod igyekszik mindent megadni neked, amire csak vágysz, nem árt, ha te is viszonzod kedvességét. Időnként lelkiismeret-furdalás nélkül hátradőlhetsz, hogy kiélvezhesd partnered kényeztetését, de legközelebb viszonozd egy kis különlegességgel a gyönyört, amivel meglepett.

Ha nem szeretnéd egyszemélyes előadás keretében egy kis orális szexszel kényeztetni, az ágyba bújást is alakíthatod úgy, hogy neki kedvezz. Minden férfinak vannak ugyanis kedvenc szexpózai, melyek valamiért különlegesek.

Ha ezt veted be, neked sem kell lemondanod a gyönyörről, de egyúttal párodnak is kedveskedhetsz egy dögös élménnyel, ami persze úgy a legizgatóbb, ha meglepetésként rántod elő a kalapból. Az a bonyolultabb megoldás, ha előre megfontolt szándékkal kifaggatod a pasit, hogy ő mit szeret igazán az ágyban, és bőszen jegyzetelsz, hiszen egyszerűbben is rátapinthatsz partnered gyenge pontjára: meríts ötletet a többi pasi kedvenc pózaiból, és tudd meg, miért éppen ezeket szeretik!

Megemelt lábak

A barátnőm kedvence a kanálpóz, amikor oldalt fekve szeretkezünk, de én ezt úgy szeretem igazán, ha az aktus közben az egyik lábát megemeli. Ez nemcsak megkönnyíti a mozgást, de mélyebb behatolást tesz lehetővé. A meglehetősen intim helyzet így nemcsak kellemes, de még lassú tempóval is nagyon intenzív orgazmushoz vezethet.

Ha nem is egyszerű irányítani ebben a pózban, éppen a lassúsága miatt nagyon érzéki, és igenis, időnként a férfiaknak is szükségük van erre. Gergő, 29

Ha nem kedveled a falakat remegtető tempót, nem feltétlenül kell nagy sebességre kapcsolnod csak a párod kedvéért. A helyzet meghitt, mégis erotikus, mély behatolást tesz lehetővé, amit lassabb ritmusban is kiélvezhet partnered, amennyiben az egyik lábadat kissé megemeled, vagy nekitámasztod az ágy támlájának, netán a falnak.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami párod gyönyörét illeti, magáért beszél a férfivallomás, de persze nem csak így nyűgözheted le. Sokan azért szeretik ezt a helyzetet, mert egyúttal szabadon gyönyörködhetnek a női tekintetben, és nem utolsósorban a legbujább testrészek is kézre állnak.

Hátulról behatoló póz

Mindegy, hogy kutyapózban vagy állva szeretkezünk, netán a barátnőm az ágy szélére támaszkodva csábít magához, egyértelműen a hátulról behatoló póz a kedvencem, mert ebben a helyzetben kifejezetten feszes a női hüvely, és férfiként azt sem vetem meg, ha én irányíthatok.

Másrészt pedig isteni érzés egy bársonyos női csípőt markolni, miközben olyan heves lehet az ütem, ahogy én szeretem. Szerencsére a barátnőm is imádja ezt a testhelyzetet. Bár időnként kicsit lelassít, sokszor ezek a pillanatok csak még közelebb visznek a csúcshoz. András, 26

Bár nem minden férfi szereti a hátulról behatoló helyzeteket, sok pasinak ezek a kedvencei. Ha párod előnyben részesíti a gyorsabb ritmusú szexet, és szeret irányítani is, bármikor meglepheted azzal, hogy a popsidat kínálod neki, de természetesen nem anális szex céljából.

Ha méretesebb szerszámmal rendelkezik, úgy kerülheted el, hogy fájdalmas legyen az együttlét, ha a hasaló vagy álló változatot választod. Ha szeretnéd, hogy veled is többet törődjön párod, vezesd a kezét a melledhez vagy a csiklódhoz, amennyiben pedig neki akarsz kedveskedni, jelezd egy-két csípőmozdulattal, hogy picit gyorsabb tempóra is kapcsolhat.

Béka pozíció

A békapóz a lovagló egyik változata, ami nemcsak kényelmes, de hihetetlenül szexi is. Mivel a helyzetek nagy része számomra a megterhelőbb, nagyon jólesik, amikor a párom ezt a helyzetet választja, ráadásul szex közben próbál úgy mozogni, hogy nekem legyen jó.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Amikor az egyszerű térdelő helyett guggoló helyzetben ül rám, az hihetetlenül vadító: imádom ezeket a heves és mély mozdulatokat, miközben a teste látványától egyszerűen megbolondulok. Antal, 31

Az említett békapóz kifejezetten kapóra jöhet, ha úgy szeretnél adni párodnak, hogy neked is jó legyen. Ha a te pasid inkább kapni szeret, mint irányítani, garantáltan az lesz az egyik kedvence, amikor az ölébe helyezkedve te diktálod a ritmust.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Persze van, aki az egyszerű lovaglóval is megelégszik, ha azonban guggolva helyezkedsz párod ölébe, nemcsak a heves ritmussal kényeztetheted, de amennyiben elbűvölő tested mellett a szex látványát sem veti meg, ebben a helyzetben leplezetlenül gyönyörködhet abban, ahogy összeforrtok.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük