18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 tűzforró szexpóz, az ágyrengető orgazmusért (18+)

Sajátítsd el azokat a pózokat, amelyek mindkettőtök számára a legforróbb gyönyört nyújtják!

Pörgesd fel szexuális életed! Tanulni sosem késő, válogass hát bátran a merészebb pózok közül, amelyek még mélyebbre kalauzolnak benneteket a szenvedély birodalmába. Az új helyzetek az érzékiség eddig ismeretlen élményét nyújthatják, mert néha többet ér egy heves, ágyromboló szeretkezés, mint a szokásos előjátékkal gondosan előkészített, ismerős főfogás.

Bukfenc

Ez az egyszerű póz tele van játékos, erotikus energiával. Kezdj izgatóan magamutogató vetkőzésbe párod orra előtt, azonban legyél tőle olyan távol, hogy ne tudjon hozzád érni! Ha már nem maradt rajtad egyetlen fölösleges szövetdarab sem, engedd ki a szellemet a palackból, és élvezd, ahogy kedvesed heves hirtelenséggel megragad, és hanyatt fordít az ágyon, hogy mihamarabb beléd hatolhasson.

Mielőtt ez megtörténik, lábaidat húzd a mellkasod elé, hogy aktus közben tetszés szerint távolabb tolhasd magadtól partnered, még izgatóbbá téve a távolságtartó szeretkezést. Ez a póz azonban nemcsak számodra izgató az érzelmek játéka miatt, de kedvesed számára is intenzív gyönyört nyújt, mivel ebben a testhelyzetben hüvelyed feszesebb és szűkebb lesz, mint egyébként.

Eke

Ez a testhelyzet rendkívül élvezetes lehet mindkettőtök számára, mivel az ingerlés változatos formáit teszi lehetővé. Miközben párod összezárt lábbal térdel, ülj az ölébe lovaglóülésben úgy, hogy hátadat fordítod felé. Ehhez a pózhoz a legideálisabb hely a padló, de gondoskodj arról, hogy partnered térde kellő mennyiségű párnával alá legyen támasztva! A női gyönyör egészen új szintjét fedezheted fel, miközben kedvesed a melled simogatja, csiklódat izgatja, vagy csókokkal halmozza el nyakad és vállad.

A kényeztető előjáték után hajolj derékból előre, és alkarodat támaszd le a földre, miközben párod beléd hatol. Végül kedvesed dereka mellett nyújtsd hátra lábaid, és add át neki az irányítást, és élvezd ki a forró, hátulról behatoló póz nyújtotta gyönyört!

Repülő kacsapár

A legszenvedélyesebb szeretkezés során is lehetnek olyan pillanatok, amikor szükséged van egy kis izgató magányra. Ilyenkor anélkül merülhetsz el a gyönyörben, hogy közvetlenül kellene kommunikálnod partnereddel. Lovagló helyzetben fordíts hátat párodnak, így kedvesed ellazulhat, és élvezheti a legizgatóbb vizuális gyönyört, ahogy merev hímvesszőjén mozogsz.

Ha erős és hajlékony vagy, a guggoló pózt is választhatod, ami nemcsak intenzívebb érzéki örömöket okoz, de kedvesednek is látványosabb élményben lesz része, miközben az irányítás végig a te kezedben van.

Csípőddel írj le finom köröket, majd mozogj fel-le: váltogasd a behatolás ritmusát kedved szerint, és kezeiddel is kényeztesd magad! Simogasd a csiklódat és a melled, miközben párod veled együtt élvezi gyönyörödet.

Kabóca az ágon

Ez egy olyan gyöngéd testhelyzet, amely lehetővé teszi párod számára, hogy irányítsa a lökések mélységét és erősségét. Feküdj hason az ágyon, hívogató combjaidat pedig tárd szét partnered előtt annyira, amennyire kényelmes számodra. Az izgató látvány hatására kedvesed minden bizonnyal hirtelen és hevesen hatol majd beléd, a testi közelség - ahogy hátulról hozzád simul - viszont meghittséggel tölti meg ezt a pózt. Párod testének megemelésével és leeresztésével tudja változtatni a behatolás mélységét, szeretkezésetekbe azonban iktassatok be pillanatnyi szüneteket, amikor időt szenteltek arra, hogy érezzétek egymást.

Levezetés

A heves, megerőltető szeretkezés után szükségetek lehet a teljes ellazulásra. A Jin és Jang helyzet olyan intim póz, amely egyben a szeretkezés utáni pihenésre is lehetőséget nyújt, de ha még nem értétek el a csúcsot, a kényelmes, minden erőfeszítéstől mentes behatolást is lehetővé teszi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Párod feküdjön oldalra az ágyon, te pedig szintén fekvő helyzetben, derékszögben vesd át lábaid partnered csípőjén. Miután kedvesed beléd hatolt, kereshetsz valami támasztékot is, így lassan, közösen mozogva érhetitek el a csúcsot.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük