3 ok, amiért soha ne kezdj viszonyt nős férfival

Egy nős férfi szeretőjeként az élet nem egyszerű, sőt, a legtöbbször megalázó és bántó. Ráadásul a titkolt viszony általában tiszavirág-életű.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eleinte még minden olyan, mint egy mesében. A férfi hódító, sármos, udvarol, bókol, szinte izzik közöttetek a levegő. Ki törődik ilyenkor azzal, hogy családja van? Hiszen neked küld szerelmes üzeneteket, rólad ábrándozik, veled tölti minden szabadidejét. A helyzetet akár ideálisnak is nevezhetnénk. Feltéve, hogy tényleg beéred ennyivel.

Mindenben alkalmazkodnod kell hozzá

Ez a legfontosabb szempont, amit tudomásul kell venned. Neki ugyanis igen kötött az ideje, és nem csupán a munkahelyével, a családjával is osztoznod kell rajta.

Ha tehát belemész egy ilyen kapcsolatba, igen sok türelemre és rugalmasságra lesz szükséged. Akkor találkoztok, amikor neki megfelelő, oda mentek, ahova ő akar, addig maradtok együtt, ameddig meg tudja oldani. Azt, hogy te mit szeretnél, felejtsd inkább el.

Ha egy nős férfiszeretője vagy, kicsit az ő életét is éled. Bármennyire könnyűnek és megoldhatónak tűnik ez eleinte, annál jobban nyomaszt majd az idő előrehaladtával. Nem nagyon tudsz tervezni, külön programot csinálni, hiszen mindig ott lebeg a lehetőség, pont akkor tudna elszökni hozzád egy kis időre.

A látszatnak higgy, ne a szívednek

Készülj fel arra is, hogy időről időre kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz. A jelenlétedben cseveg majd a feleségével, amikor az rácsörög váratlanul a mobilján. Hiába mész diszkréten távolabb, úgyis hallani fogod, hogy milyen kedvesen válaszolgat a neje kérdéseire, és hogyan fogadkozik: sietni fog haza.

Sután elszabotálja, hogy bemutasson téged azoknak az ismerőseinek, akikkel véletlenül összefuttok az utcán. Így idétlenül téblábolhatsz mellette, miközben vizslató szemek bámulnak rád, és persze mindenki sejti, kije is vagy valójában a pasinak. És kalkuláld bele azt is, hogy bármi van a gyerekeivel, ők - érthető módon - mindig sokkal fontosabbak lesznek számára, mint te.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az a legpokolibb, ha netán tőled kér tanácsot a házasságával kapcsolatban. Nem jössz ki jól belőle. Ha ugyanis vele együtt szidod a feleségét, szinte biztosan megharagszik rád, és végleg elvágod magad nála. Amennyiben megpróbálsz pártatlan maradni, gyanakodni kezd, hogy nem szereted őt eléggé. Abban az esetben meg, ha valóban segítő tanácsokkal látod el, valószínűleg megszakad a szíved.

Tudnod kell, mit szeretnél

A statisztikák kegyetlenek, a nős férfiak döntő többsége előbb vagy utóbb véget vet külső kapcsolatának, és akkor magadra maradsz. Már csak ezért sem szabad hiú ábrándokba kergetned magad. A szeretők ugyanis jönnek, mennek.

Érdemes eltöprengened tehát azon, vajon milyen üzenetet küldesz magadról a férfiaknak, mi az oka annak, hogy inkább átmeneti partnert, nem élethosszig tartó társat látnak benned. Ha erre a kérésre megtalálod a választ - ebben például a Hellinger-féle családállítás is segíthet neked -, valós döntési helyzetbe kerülhetsz. Elfogadod ezt a posztot, és újra meg újra a párkapcsolatok kezdeti, legizgalmasabb időszakát éled át. A jelen lángoló szerelemeiért azonban be kell esetleg áldoznod a jövőd egy részét is.

Karnyújtásnyira a boldog végtől

Az is lehet persze, hogy épp te vagy a kivétel. A viszonyodból beteljesülés lesz, a Nagy Ő-d otthagyja miattad a családját, és veled kezd új életet. Ez azonban csakis rajta múlik, kizárólag az ő döntése lehet. Mondhatnám úgy is: valamiért épp most szánta el magát a lépésre, te meg épp jó időben vagy jó helyen. Mert nincs olyan praktika, amivel egy férfit akarata ellenére ki lehetne mozdítani a családjából.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha zsarolsz, harcolsz, könyörögsz, ármánykodsz, gyorsan elvesztesz mindent. Így inkább élvezd a szép pillanataitokat, örülj a boldog perceknek, a többi meg majd alakul. A tiltott szerelem sajnos mindig sok fájdalmat hordoz magában. Amennyiben pedig győztes leszel, egy dologra nagyon figyelj oda. Épp olyan bánásmódra számíthatsz tőle majd te is, ahogy az előző nővel, azaz a feleségével viselkedett.

OLVASD EL EZT IS!

harmasban
  • szerető
  • családállítás

Mit csinálj, ha megcsalt a párod?

kapcsolatrombolo
  • ünnep
  • családállítás

3 kapcsolatmentő életszabály

Ezt is szeretjük