18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

10 szexgyilkos baki, amit a nők elkövetnek (18+)

Ha jó szexet szeretnél, pár dolgot el kell felejtened. Ne a zsírpárnáidat méregesd, inkább engedd szabadjára a vágyaidat!

Egykori szenvedélyes párnacsatáitok lassan a múlt ködébe vesznek? Ha idővel valamiért nem működik közöttetek a szex, annak több oka lehet. Teljesen természetes ugyan, hogy a lángoló szenvedély idővel nyugodtabb intimitássá változik, azonban ne ess abba a hibába, hogy cicanacis vadmacskából átvedlesz szakadt mackós házisárkánnyá.

Ahhoz, hogy szexuális életetek stabilan és jól működjön, folyamatosan figyelnetek kell egymásra, illetve ügyelni, hogy ne kövessetek el sorra vágylohasztó bakikat. Mi az, amire neked kell figyelned?

Ha nem szereted a szerszámát

Ha igazán jó akarsz lenni az ágyban, tudnod kell, hogyan működik párod szerszáma. Az kevés, ha tisztában vagy vele, hogy melyik végén állsz, ismerned kell az érzékeny pontjait. Érzéki kéjt okozhatsz párodnak, ha finoman simogatod a fék alatti - a fityma és a makk találkozása - részt, vagy vedd kezelésbe a makk hegyét. A makk izgatása nagyobb élvezetet okoz, mint az egész szivacsos test simogatása, bár valószínűleg a párod akkor sem panaszkodik majd, ha a simogatást választod. Fedezd fel a férfi összes erogén zónáját, mert ugyanannyi van neki is, mint nekünk. A tudás különböztet meg attól, hogy jó vagy az ágyban, netán eszméletlen.

Nem gondolatolvasó

A férfiak leginkább azt sérelmezik a nők szexuális viselkedésével kapcsolatban, hogy nem kommunikálnak: nem árulják el, hogy mi indítja be őket. Ha tehát azt akarod, hogy a pasi nyalakodjon, mondd el neki!

Ne panaszkodj, hogy nincs orgazmusod, ha nem árulod el neki, mi juttat a csúcsra. Ne érezd kényelmetlennek a szex közbeni beszélgetést, mert ez még jobban felizgatja a férfit. Mondd el neki, hogy mit akarsz, és kérdezd meg azt is, hogy ő mit szeretne. Az izgatott, lihegő suttogás csak fokozza az intim élményeket!

Ha nem kívánod

A férfiak gyakran panaszkodnak, hogy az a nő, aki a kapcsolat elején imádta a szexet, elkényelmesedik, amint nyeregben érzi magát. Csak azért tettetni, hogy felizgat a pasid, hogy ne legyél egyedül szombat este: tuti melléfogás.

Közben meg panaszkodsz, hogy nem érdekled. Ha unalmas a szex, változtassatok, és próbáljatok ki új dogokat! Vagy alkalmazd a fent olvasott kommunikációs technikát, ha nem vagy elégedett a teljesítményével.

Tétlenség

Ha esténként mindig merev fadarabként várod, hogy végre hozzád érjen, úgy érezheti, hogy nem izgat fel eléggé, vagy nem kívánod őt. Ez részedről lehet tudatos, vagy előfordulhat, hogy azért nem kezdeményezel, mert tartasz a visszautasítástól. Engedd el magad kicsit, és vedd kézbe az irányítást: lepd meg egy kis előjátékkal. Ha napközben elengedsz felé egy szexi telefonhívást, biztos nagyon izgatottan ér majd haza.

Alakfóbia

Neki tetszel annyira, hogy le akarjon veled feküdni, úgyhogy erről ennyit. Ha tényleg nem vagy elégedett a testeddel, legalább tegyél úgy, mintha kemények lennének a melleid, lapos a hasad, vagy bármi, amitől nagyobb lesz az önbizalmad. Párod jól akarja érezni magát, és pajzán gondolatok helyett nem azt akarja folyton a füledbe suttogni, hogy nem drágám, egyáltalán nem nagy a pocakod.

Sötétben

Küzdd le gátlásaidat apró lépésekben. Először csak hagyd égve a lámpát, ha azonban mindenképpen sejtelmes homályra vágysz, gyújthatsz pár gyertyát is. A férfiak is szeretik, és a derengő fényben szebb a bőröd, illetve előnyösebbek a domborulataid. A sötét szobában előadott misszionárius póz egy idő után unalmas, a férfi ráadásul vizuális lény, így tégy a kedvére, hadd élvezze buja tested látványát.

Orális gondok

Sok nő nem szereti az orális szexet, mert sokáig tarthat, és megfájdulhat az állkapocs. Ha azonban szeretsz kapni, akkor bizony adni is kell. Ez az egyik legfontosabb a szexben a pasinak, mert az élvezeten túl azt érzi, hogy mindenestül szereted, és nagy becsben tartod legnemesebb testrészét.

Kissé lapos

Sok nő beleesik abba a hibába, hogy minden új dolog kipróbálásának kezdeményezését a férfira hagyja. Pedig olykor a férfinak is jólesne, ha te állnál elő új ötletekkel arra vonatkozóan, hogyan is töltsétek el a szombat éjszakát. Az új élményen túl ezzel azt is bebizonyítod neki, hogy őrülten kívánod, ennél jobb önbizalom-növelő pedig nem kell a pasinak.

Semmi fantázia

Sok nő nem szeret beszélni pajzán gondolatairól, illetve arról, ha a megszokottól kissé eltérő vágyai vannak. Ha vad fantáziáid vannak, ne áldozd fel őket az unalmas misszionárius póz oltárán! Lepd meg a párod a hálószobában bőrruhában vagy szobalánynak öltözve, vagy a legjobb barátnőddel csapjatok egy szexshoptúrát, és vegyél valamit, ami tetszik. Egy egyszerű szőrös bilincs is meglepheti, ha egyébként nem rád vall a dolog. Mindenkinek vannak szexi álmai, úgyhogy vegyétek sorra ezeket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Lohasztó beszélgetések

Ne a hálóban beszéljétek meg a napotokat, hanem inkább vacsora közben, jóval lefekvés előtt. Semmi nem tudja annyira jegelni a hangulatot, mint egy veszekedés szex előtt, hacsak ez nem a szexi játszadozás része. A mocskos suttogás nem ugyanaz, mint egymás orra alá dörgölni a hibákat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük