18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró, orgazmushozó szexpóz (18+)

Szeretnéd felfedezni a G-pontodat? Ne hagyd ki az élményből párodat sem: tapasztaljátok meg együtt a különleges gyönyört!

Minden orgazmus különbözik egymástól, és nemcsak erősségében, intenzitásában, hanem hosszában is. Nem kell tehát mindig más szexhelyzetekkel kísérleteznetek ahhoz, hogy ne legyen unalmas az összebújás: ha megtaláltátok azt a három-négy felállást, ami nektek a legjobban bejött, akár évekig szolgálhat újdonsággal az is, ha csak ezeket variáljátok.

Ha azonban a lehető legtöbb módját szeretnéd kiélvezni a gyönyörnek, nem árt néhány újabb forró testhelyzettel gazdagítanod a hálószobai listát. A legforróbb orgazmuspont ugyanis nem csak a magányos éjszakákon lehet remek örömforrás: ismerd meg a pózokat, melyek a G-pontodat veszik célba, hogy biztosan elérd a csúcsot!

Kutya

Mivel a G-pont a hüvely elülső falán helyezkedik el, lehet, hogy magadnak csak nehezen tudod megtalálni. Ha nem boldogulsz, kérd párod segítségét, aki garantáltan szívesen keresi meg veled ennek a vadító, hátulról behatoló póznak a segítségével rejtőzködő orgazmuspontodat. Ha térdelsz az ágyon vagy egy földre helyezett párnán, és párod csípődnél fogva beléd hatol, akkor pénisze pont úgy érinti hüvelyed falát, hogy mozgás közben a G-pontodat is izgatja.

Emellett könnyen eléri a csiklódat is, ha pedig rád hajol, akkor még melledet is simogathatja, tehát ez a póz minden szempontból ideális a gyönyörhöz.
Másik előnye a hátsó felállásnak, hogy egy teljesen új perspektívát nyit meg a férfi előtt. Ha partnered mindig is kacérkodott az anális szex gondolatával, te azonban nem tartod gusztusosnak és izgatónak a dolgot, talán ezzel a testhelyzettel is ki tudod engesztelni. Aktus közben ugyanis láthatja, ahogy beléd hatol, és popsidat, illetve derekadat is kedvére simogathatja.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Álló pozíció

Bár megvalósítása nem egyszerű, az álló póz is kicsit másképp izgatja hüvelyed, mint a hagyományos, filmbe illően romantikus misszionárius helyzet. Hacsak nem illetek egymással tökéletesen össze súly és magasság tekintetében, nem árt felkészülnötök egy-két nehézségre. Ha párod elég erős, fel is emelhet, hogy kiküszöböljétek a különbségeket, ez az erőfeszítés azonban csökkentheti élvezetét.

Könnyebb lehet az együttlét, ha egy alacsonyabb széket is bevontok, hogy emelvényként vagy támasztékként használhassátok. Segíthet az is, ha nekitámaszkodtok valaminek: ha a falnak dönt, használd ki a pillanatot, és vedd a kezedbe az irányítást! Ha szabályozod a lökések mélységét és gyakoriságát, könnyebb lesz elérned a csúcsot, de irányító mozdulataid abban is segíthetnek, hogy az a bizonyos G-pont reflektorfénybe kerüljön. Ha idővel elfárad partnered a szexi emelőgyakorlatoktól, ültesd a székre, te pedig helyezkedj az ölébe: ez a póz majdnem hasonló élménnyel jár, mint az, ha állva szeretkeznétek.

Öltánc

Az öltánc népszerű a sztriptízbárokban, ha azonban a hálószobában, ruha nélkül szeretnéd hasonló mutatvánnyal elkápráztatni párodat, akkor sem kell tartanod a visszautasítástól.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ahogy korábban említettük, az álló szeretkezésbe belefáradva jól jöhet, ha kéznél van egy szék, amire leültetheted a pasit, majd ölébe helyezkedve folytathatjátok a szeretkezést.

Ha szemben ülsz vele, nem tudod teljesen szabadon irányítani a mozgást, mint lovagló helyzetben, ha azonban hátat fordítasz, akkor már más a helyzet. Ahogy az összes hátulról behatoló pozíció, ez is jóval alkalmasabb a G-pont izgatására, mint szembefordulós párja, ha pedig lábaidat oldalt a földre támasztod, kedvedre mozoghatsz. Mindeközben párod a csiklódhoz is hozzáfér, ha tehát könnyebben jutsz el a csúcsra, ha öledet is simogatja, vezesd oda a kezét!

Olló

Az olló a hátulról való behatolás és a misszionárius póz keveréke. Az előírás szerint a nő az oldalán fekszik az ágyon, miközben felülről közelítő partnerét közel engedi magához azzal, hogy felső lábát félrehúzza. Bátran kísérletezzetek ezzel a pozícióval, ha párod átlagon felüli méretekkel rendelkezik, hiszen a szokatlan szögből való behatolás során ráakadhattok G-pontodra is.

Ügyelj arra, hogy a szex hevében nehogy kicsusszanjon partnered pénisze a hüvelyedből: megemelt lábadat támaszd a csípőjének, és ezzel szabályozd, hogy mennyire távolodjon el tőled, illetve milyen szögben hatoljon beléd.

Ha fárasztónak találod a kitekert testhelyzetet, kérd meg, hogy feküdjön le ő is veled szemben, és egymáshoz képest derékszögben elfordulva folytassátok oldalazó ollózással a szeretkezést!

Cikkünk Dr. Ruth K. Westheimer Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük