Várkonyi Andrea: "A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok!" - 3 híres kapcsolata volt előtte

Sokan találgatták, Bochkor Gábor és Zsidró Tamás után után ki lesz Várkonyi Andrea új párja.

varkonyi-andrea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea az egyik legkedveltebb magyar sztár. 2002-ben jegyezte meg nevét az ország a TV2 híradósaként, de ismertsége és népszerűsége azt követően sem csökkent, hogy 17 év után otthagyta a kereskedelmi csatornát. 

Akkor került igazán rivaldafénybe, amikor 2006-ban megismerkedett Bochkor Gáborral, majd megszületett gyermekük. 2018-ban szakítottak, azóta csak még inkább érdekli az embereket, hogyan alakul a magánélete. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Amikor szeptember 4-én bombaként robbant a hír, hogy Mészáros Lőrinc és felesége válnak, még aznap megindultak a pletykák, hogy Várkonyi Andrea azért hagyta ott hirtelen augusztus közepén, egy hónap után Mészárosné Kelemen Beatrix tévéjét, a megújult Life TV-t, mert közte és a milliárdos között több van, mint munkakapcsolat. 

meszaros-lorinc
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Eljegyzésről is szóltak a híresztelések, miután Várkonyi Andrea a Mokka 2021. március 9-i adásában egy méretes gyűrűvel az ujján szerepelt. A március 15-i hosszú hétvége után a 24.hu számolt be róla, hogy Dubajból tért haza a NER-gép, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával a fedélzetén. Hadházy Ákos szerint csak a repülés 30 millió forintba kerülhetett az utasoknak, és a maszkban leszálló utasok nagyon hasonlítottak "a Gázszerelőre és a Műsorvezetőnőre". A hgv.hu videót is közzétett a leszállásról. 

A 46 éves tévés most először a Hot! magazinnak megerősítette, hogy valóban együtt vannak Mészáros Lőrinccel. 

- A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek.

A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az

- nyilatkozta szűkszavúan. 

Várkonyi Andrea egy, a neve elhallgatását kérő kollégája azt mondta a hetilapnak, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismerte egymást, de sokáig csak látásból, közelebbi kapcsolatba egy véletlen találkozásnak köszönhetően, néhány hónappal azt követően kerültek, miután az üzletember elvált.

A lapnak több olvasóriporter is jelezte, hogy itt-ott látták a párt - legutóbb Balatonfüreden kézen fogva -, akik nem keltettek feltűnést, de nem is igyekeztek titkolni, hogy együtt vannak. A bennfentes szerint a környezetükben nem tabu a kapcsolatuk.  

- Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak.

Várkonyi Andrea és a TV2

Várkonyi Andrea már az egyetem alatt is televíziózott, a Szegedi Kábel Televíziónál vezetett műsorokat 2000-ig, amíg meg nem szerezte diplomáját. 2002 januárjában szerepelt először a TV2 képernyőjén, ahol a Jó estét, Magyarország!-ban még vörös hajjal láthattuk.  

varkonyi-andrea-2002
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

Nemcsak híreket mondott, hanem riportokat és tudósításokat is készített. 15 évig vezette a Tényeket, 2016. április 29-én Pachmann Péter virágcsokorral búcsúztatta a híradó végén .

Ezt követően a FEM3 Café egyik műsorvezetőjeként láthatták a nézők, valamint 2016 szeptemberében elindult talk-show-ja, a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával. A műsor utoljára 2018 júniusában volt látható, azóta nem készültek újabb részek. 2018. december 31-én megszűnt a munkaviszonya a TV2-vel, 17 év után felmondott

Várkonyi Andrea férje

Már feleség volt, amikor a TV2 képernyőjén megismerte az egész ország. Szilvay Attilával együtt végezték az orvosi egyetemet Szegeden. Nagyon szerettek volna kisbabát, azonban a tévésnek a különböző orvosi kezelések ellenére, hosszú évek alatt sem sikerült teherbe esnie, ez ki is kezdte hétéves házasságukat.

- Kaptam egy lepecsételt orvosi papírt arról, hogy nekem nem lehet spontán terhességem, csak mesterséges megtermékenyítéssel. Nekünk gyakorlatilag a házasságunk rá is ment, ma már azt gondolom, hogy ez nem volt véletlen - mondta 2016 októberében a FEM3 csatornán futott, Micsoda Nők! című műsorában. 

varkonyi andrea-micsoda nok
Fotó: FEM3 Café/Micsoda Nők!

2018-ban ugyancsak saját műsorában árulta el, hogy a válás gondolata már egy jó ideje érlelődött benne, mire közölte a férjével elhatározását. 

- Volt egy folyamat, amikor úgy éreztem, valami nem oké. Aztán eljött az a pillanat, amikor az unokatestvéremmel folytatott telefonbeszélgetés során azt mondtam: nem az a kérdés, hogy el fogok-e válni, hanem az, hogy mikor. Akkor születik meg a döntés, amikor már tudod, de a mikor, hogyan még nem tiszta.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Várkonyi Andrea és férje válása hivatalosan végül csak 2007 februárjában zárult le, amikor már várandós volt Bochkor Gábor gyermekével. A híradós és a Sláger Rádió fenegyereke 2006-ban ismerkedtek meg. A csinos műsorvezető nem akart zsákbamacskát árulni, elmondta, hogy évek óta gyógyszerekkel kezelték, hormonkezelésekre járt, de a férfit ez nem rettentette el. Várkonyi Andrea fél év ismeretség után teherbe esett, Bochkor Nóra 2007 áprilisában jött világra.

Várkonyi Andrea és lánya, Nóri a Micsoda Nők! 2016 karácsonyi adásában.
Várkonyi Andrea és lánya, Nóri a Micsoda Nők! 2016 karácsonyi adásában.
Fotó: FEM3

Várkonyi Andrea szerető volt

A saját nevével fémjelzett műsoraiban sok magánéleti titkot megosztott a nézőivel. Bevallotta például, hogy összejött az egyik tanárával. Nem futó kaland volt, hat évig egy párt alkottak. 

Miután a TV2-nél felmondott, 2019 őszén a Life TV-nél tért vissza a képernyőre, ahol Női titkok Várkonyi Andinál címmel vezethetett talk-show-t, majd elstartolt ennek Férfi titkok változata is, 2020 tavaszán pedig, a karanténidőszakban Akarsz beszélni róla? címmel indított online beszélgetős műsort. A Női titkokban beszélt arról először 2019 novemberében, hogy évekig egy nős férfi szeretője volt

varkonyi-andrea-noi-titkok
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andinál

A viszony jóval a műsorvezető házassága előttre, 15-20 évvel ezelőttre tehető. Hatalmas szerelemként robbant be az életébe, és sokszor volt bűntudata, főleg, amikor szenvedni látta párját. 

- Képtelen voltam őt beletolni abba, hogy váljon el, mert ne miattam tegye, ne én taszítsam a válásba. Ebbe beleroppant. Ott álltunk mind a ketten, és nem tudtuk, mi a megoldás. Ezt az egészet mindannyian megsínylettük.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakításának oka

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata a kívülállók számára idillinek tűnt, a hazai sztárvilág egyik álompárjának számítottak, ezért is ért mindenkit váratlanul, amikor 2018 októberében bejelentették, hogy 12 év után válságba került a kapcsolatuk. A csinos tévés nyáron el is költözött lányukkal a közös otthonukból. 

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a Micsoda Nők! 2016 karácsonyi adásában.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a Micsoda Nők! 2016 karácsonyi adásában.
Fotó: FEM3

A szakításról, amelyből végül nem volt visszaút, pár héttel később azt mondta: elköltözése nem érte váratlanul a párját, ugyanis hol a rádiós, hol ő vetette fel, van-e közös jövőjük. A szakítás okairól beszélve azt is elárulta, másképp vélekedtek arról, ki mit vár el a másiktól egy párkapcsolatban, eltérő családmodelljeik voltak, nem ugyanúgy gondolkodtak arról, hogyan működik egy család.  

- Hogy miért pont most feneklett meg kettőnk kapcsolata, annak sokkal mélyebb okai vannak, mint azt sokan hinnék. Nincs új szerelmem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból.

A cikk az ajánló után folytatódik

2019 júliusában azt mondta az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy nagyon intenzíven jelen voltak a saját életünkben és a párkapcsolatunkban, és lehet, ez egy idő után már sok és fárasztó volt, ugyanakkor a szakítás nem indulatból történt, nem tányércsapkodással ért véget. A különválásukkor ő vitte ki Bochkort a repülőtérre, mert a rádiós éppen külföldre utazott.

- Sírva búcsúztunk el egymástól. Meg volt beszélve, és tudtuk, hogy mire ő hazajön, én addigra elköltözöm, így talán kevésbé lesz fájdalmas.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás

Sokan szurkoltak azért, hogy Várkonyi Andrea ismét megtalálja a boldogságot. 2020 januárjának végén Zsidró Tamással bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Csak a szűkebb környezetük tudta, hogy december végén egymásra találtak, mindenki más a lapokból értesült róla.

Régóta ismerték egymást, de csak távolabbi ismerősök szintjén, nem tartoztak egymás baráti köréhez. Először chatelni kezdtek, és mivel a 11 évvel idősebb sztárfodrász nagyon szimpatikus volt, és megvolt közöttük az összhang, a levélváltásokat viszonylag gyorsan személyes találkozás követte, ami nagyon jól sikerült. 

- Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra - mesélte idén februárban a Hot! magazinnak

A szépen induló románcba belerondított a világjárvány és az önkéntes karantén, márciusban szakítottak: Várkonyi Andrea március végén egy posztban elárulta, hogy koronavírustesztet csináltatott, mert egy hétig az ágyból sem bírt felkelni, olyan rosszul volt. Negatív lett, de a kijárási korlátozásokat továbbra is komolyan vette. 

- A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt. Jól vagyok, nem tudott még annyira elmélyülni köztünk ez a dolog, hogy nagyon mély sebeket ejtsen - nyilatkozta áprilisban Várkonyi a Borsnak.

Várkonyi Andrea ezért távozott a Life TV-től

2020. július 28-án a Life TV új vezérigazgatója, Hajdú Péter örömmel jelentette be, hogy Várkonyi Andrea a csatorna csapatát azt követően is erősíti, hogy a májusban kinevezett új vezető megszüntette Női titkok Várkonyi Andinál című műsorát, illetve annak Férfi titkok változatát is.

Augusztus elején kiderült, Várkonyi a Life TV augusztus 31-én startoló délutáni talk-show-ja, a Bréking egyik műsorvezetője lesz. Ezért is ért mindenkit váratlanul az augusztus közepi közlemény, miszerint a 45 éves sztár új szakmai kihívások elé néz, 2020. szeptember elsejével távozik a csatornától.

varkonyi-andrea
Fotó: Life TV/Vajda Anita

Hogy miért is hagyta ott a felcsúti milliárdos válófélben lévő nejének, Mészárosné Kelemen Beatrixnek a tévéjét, az a HVG szeptember 24-én megjelent számából derült ki. "Várkonyi Andrea tízmillió forintos alaptőkével új vállalatot alapított reklámügynökségi tevékenységre és filmgyártásra" - írta a hetilap.  

Az újság érdeklődésére Várkonyi Andrea annyit közölt: a jövőben is televíziózással, kommunikációval, illetve tartalom- és műsorgyártással foglalkozik, amihez elkerülhetetlenné vált, hogy saját cégben folytassa a munkát azzal a stábbal, amellyel évek óta együtt dolgozik. A Whitedog Media Kft. másik tulajdonosa Gergely Judit, aki 2010-ben a TV2 Akadémiáján végzett. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nem csak egy párt alkotnak, munkakapcsolat is van közöttük. A reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég, a Whitedog Media Kft. ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a Google-ban

Amióta augusztus 18-án napvilágot látott a hír, hogy Várkonyi Andrea hirtelen és szűkszavúan távozik a Life TV-től, majd szeptember 4-én azzal lett tele a sajtó, hogy Mészáros Lőrinc és felesége válnak, a két híresség nevére gyakran keresnek rá a Google-ban. 

varkonyi-andrea-meszaros-lorinc

Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla 1986-ban házasodtak össze, és három gyerekük született, Lőrinc, Beatrix és Ágnes. Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Várkonyi Andrea és magyar műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andrea azon hírességek közé tartozik, akik nem szeretik, ha a hétköznapokban túl sok smink van rajtuk. Ha olyan kedve van, még egy leheletnyi alapozót sem tesz fel az arcára. Azt mesélte egyszer, ha nem szeretné, hogy az emberek felismerjék az utcán, akkor nem festi ki magát. Olykor még közösségi oldalaira is feltölt olyan felvételeket, amelyeken jól látszik, hogy egy gramm festéket sem visel.

Ezt is szeretjük