A TV2 népszerű híradósa volt - 17 év után távozik a csatornától
Várkonyi Andrea először beszélt arról, hogy felmondott a TV2-nél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor október elején kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor különváltak, és a 44 éves sztár már a nyáron elköltözött lányukkal a közös otthonból, több helyen azt is olvashattuk, hogy a csinos műsorvezető a TV2-nek is búcsút intett. Amikor a műsorvezetőt erről kérdezték, szűkszavúan azt nyilatkozta, hogy jelenleg élő szerződése van a csatornával. A Story magazin karácsonyi dupla számában, melyben a Bochkor nélküli ünnepekről és a szakítás okairól is vallott, most megerősítette, valóban felmondott a TV2-nél. 

- Felmondtam a TV2-nél, az okokról érthetően nem beszélhetek, de nem is szeretnék. Jelenleg a felmondási időmet töltöm az év utolsó napjáig. Fantasztikusan éreztem magam a csatornánál az elmúlt 17 évben, sokat köszönhetek a csapatnak, de december 31-én lezárul szakmai életemnek ez a szakasza - árulta el a hetilapnak. 

varkonyi-andrea-2002
Fotó: Facebook/Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea 2002 januárjában szerepelt először a TV2 képernyőjén. Nemcsak híreket mondott, hanem riportokat és tudósításokat is készített. 15 évig vezette a Tényeket, 2016. április 29-én Pachmann Péter virágcsokorral búcsúztatta a híradó végén. 

- Andikám! Emlékszem, amikor 16 évvel ezelőtt bejöttél, vörös-barnás hajad volt - imádtam. Határozott csaj voltál, most meg egy nagyon szép, gyönyörű nő, aki még okos is - ez nagyon fontos. Figyu, nagyon fogsz hiányozni! Azt nem mondom, hogy visszavárunk, mert ősztől itt vagy, össze fogunk még kacsintgatni a folyosón - búcsúzott tőle akkor a kollégája. 

varkonyi-andrea
Fotó: TV2

Várkonyi Andrea ezt követően a FEM3 Café egyik műsorvezetője volt, valamint 2016 szeptemberében elindult a talk show-ja, a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával. A műsorban három ismert nővel és egy férfi vendéggel beszélgetett az élet különböző területeit érintő témákról. A műsor utoljára 2018 júniusában volt látható, azóta nem készültek újabb részek. 

Az egykori híradós nem maradt munka nélkül. Pszichológusként dolgozik, a MAKOMP egyesületnél kétéves pszichológiai módszertani képzést végez, és előadásokat tart szerte az országban. Szegeden a jogi karon is tart önismereti órákat - írta a Story magazin.

Ezt is szeretjük