Várkonyi Andrea meglepő dolgot nyilatkozott a Bochkor nélküli karácsonyról
Várkonyi Andrea elárulta, milyen a kapcsolata most Bochkor Gáborral.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea számára küzdelmes volt a 2018-as év, élete legnehezebb egy évén van túl: márciusban elhunyt a nővére, nyáron pedig 12 év után lezárta kapcsolatát Bochkor Gáborral, és elköltözött a közös otthonukból Nóri lányukkal és kutyusukkal. A 44 éves tévés a Story magazin karácsonyi dupla számában arról is beszélt, milyen most a kapcsolata volt párjával, és hogyan várják 12 éves lányával a karácsonyt. 

- A ház már november vége óta karácsonyi fényárban úszik. Végre teljesen szabadon, Nóri és az én ízlésemet tükrözve díszítettük fel. Az adventi koszorút is együtt készítettük el. Nóri mindent szeret, ami csillog, ami fényes, úgyhogy irdatlan sok dísz van otthon, tényleg varázslatos. (…) Nóri egyébként az édesapjával tölti majd a karácsony egy részét. Tőle is kap majd meglepetéseket. Mi azonban idén már nem ajándékozzuk meg egymást Gáborral - mondta az ünnepre hangolódásról a 44 éves sztár. 

Várkonyi Andrea azt is elárulta, hogy Bochkorral már csak a lányukat érintő dolgokról beszélnek, és akkor találkoznak, amikor a rádiós elmegy a lányáért. 

- Erre amúgy nincs szabály, Nóri bármikor láthatja az édesapját, és akkor mehet hozzá, amikor csak szeretne. Hogy mikor és mennyit, az az ő döntése. Ezek az egyeztetések már az új életünk részei - mondta a hetilapnak. 

Volt párjáról azt mondta, kitörölhetetlen ember az életében, aki iránt éveken át igaz szerelmet érzett. Azt kívánja neki, találja meg a boldogságot, leljen rá azokra az emberekre, akik érdek nélkül vannak vele. Ő maga is vágyik egy társra. 

- Azt kívánom, hogy elhiggyem majd egyszer valakinek, értem tesz dolgokat, és boldoggá tud tenni, és én is őt azzal, amilyen vagyok. Kapjam meg azt a fajta önzetlen törődést, ami rólam szól. Gábor sokat hangoztatja, hogy mennyi mindent tett a szakításunk után azért, hogy visszacsinálja a dolgokat. Lehet, de én ezt a kapcsolatunk alatt tettem. Éveken át jeleztem, hogy baj van, és sok energiát fektettem abba, hogy ez működjön. De elfáradtam - árulta el.  

Ezt is szeretjük