Bochkor kitálalt: Várkonyi Andi titokban költözött el tőle a lányukkal
Bochkor Gábort üres lakás fogadta, amikor hazaért a nyaralásáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Október elején bombaként robbant a hír, miszerint 12 év után válságba került Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata, utóbbi már el is költözött a közös otthonból lányukkal, Nórival. A két műsorvezető közleményt adott ki, hogy gyerekük érdekében nem nyilatkoznak a részletekről, de, miután Várkonyi Andrea október végén interjút adott a Hot! magazinnak, Bochkor Gábor is úgy érezte, el kell mesélnie a saját szemszögéből is, mi történt. Az 54 éves sztár a Story magazinnak adott interjút. 

Bochkor Gábor azt mesélte, az elmúlt 12 év alatt - mint a legtöbb párnak - nekik is voltak gondjaik, de eddig mindent meg tudtak oldani. Januárban úgy érezte, elromlott valami, de ezúttal a hullámvölgyből nem tudtak kimászni. Bochkor azt is hozzátette, párja az elmúlt években komoly személyiségváltozáson ment keresztül, amivel ő nem tudott mit kezdeni. Aztán júniusban Várkonyi Andi közölte vele, hogy a kapcsolatuknak vége, ami a férfit sokként érte. Bochkor javasolta, menjenek el párterápiára, de azt a választ kapta, hogy már késő. Párjától, mint pszichológustól is más választ várt volna. 

- Az érvei sokkal korábbi időkből származó sérelmekről szólnak. Úgy éreztem, le akarta darálni magában az együtt töltött időt. És ezt borzalmas volt hallani. Próbáltam megmutatni neki, hogy ez a 12 év igenis értékes volt, nagyrészt jó, nem pedig rossz. Küldözgettem neki korábbi közös fotókat, amelyeken boldogok voltunk. Azt reméltem, ezek újra előhívják a közös élményeket, és megmutatják, hogy ebben a kapcsolatban sokkal több a jó, mint a rossz, ezekre építsünk, üljünk le, beszéljük meg, ne dobjuk el!

Bochkor Gábor azt is sérelmezte, hogy Várkonyi Andi egyedül mondta el lányuknak, mi történt, pedig korábban megbeszélték, ezt közösen teszik. Július végén aztán Várkonyi Andrea és Nóri ment el nyaralni, utána Bochkor utazott a barátaihoz Texas-ba. Mire hazaért, párja és közös gyermekük elköltözött. 

- Szörnyű volt. Üres gardrób, üres szekrények. Persze, azért Nórinak ott maradt egy csomó holmija - vallotta be a hetilapnak. 

Bochkor Gábor leginkább azt fájlalja, hogy hétvégi apuka lett belőle. Mivel hajnalban indul dolgozni, hétköznap nem tudja megoldani, hogy a lánya nála aludjon, csak hétvégenként tudnak több időt együtt tölteni.  

Ezt is szeretjük