17 év után ezért távozik a TV2 egyik legismertebb arca
Liptai Claudia karácsonyi nagyinterjúban mesélt a TV2-től való távozásának okairól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

December 11-én derült ki, hogy Liptai Claudia otthagyja a TV2-t, melynek 17 éven át volt az állandó munkatársa és az egyik legismertebb arca: vezetett reggeli beszélgetős műsort, vetélkedőket, show-műsorokat, és zsűritagként is láthatták a nézők a képernyőn. A 45 éves sztár akkor azt nyilatkozta, miután kisfia, Marci november végén kórházba került, ráébredt, hogy egy kisgyerek mellett nem vállalhat olyan kötöttségeket, mint amilyenekkel eddigi tévés munkája járt. Emellett az utóbbi időben ráébredt arra, hogy szeretne a maga ura lenni, és úgy érzi, addig kell új dolgokba belevágni, amíg ezt magától megteheti, nem pedig a körülmények kényszerítik rá. Liptai Claudia most a Best magazin karácsonyi dupla számában mesélt bővebben a döntésének okáról. 

A műsorvezető azért is merte meglépni ezt a döntést, mert férjével, Pataki Ádámmal olyan stabil és harmonikus házasságban él, amilyenre mindig is vágyott. 

- Életemben először nem csak magamra számíthatok, és ez rávilágított sok mindenre. Irigylem Ádámtól, hogy mennyire a maga ura, úgyhogy komoly elhatározásra jutottam: a jövőben én is az leszek. Olyan dolgokat szeretnék végre megvalósítani, amiket már évek óta tervezek és halogatok, viszont az a biztonság, amit a TV2 adott, nem engedte, hogy lépjek - mondta a hetilapnak. 

Liptai Claudia szerint fel kell ismerni, mikor kell az embernek változtatnia az életén. Sokan nem veszik észre, mikor jön el ez a pillanat, vagy csak egyszerűen nem mernek cselekedni. 

- Bennem megszűnt a félelem. Pedig korábban mindig ott munkált bennem, hogy lesz-e a jövőm és biztonságom, de Ádám mellett tudom, hogy nem leszek egyedül, bármi is történik. Mi baj érhet? A legrosszabb esetben egy cukrászdában tortákat kenegetek majd, vagy díszítek, azt pedig imádom. Mindig azt gondoltam, hogy az anyagi biztonság fogja a saját biztonságomat is meghozni, de megfordult a dolog, most már tudom, hogy a sajátom hozza meg az anyagit. De ehhez az kell, hogy azt csináljam, amihez kedvem van - árulta el. 

A TV2 2018 végéig kötött állandó szerződést Liptai Claudiával, aki 2019 tavaszán biztosan látható lesz a csatornán, akkor indul ugyanis a Séfek séfe új évada, melynek Clau a műsorvezetője. A csatorna a jövőben is számít Liptai munkájára, egyedi megállapodással, műsorokra még ugyanúgy szerződtethetik őt. Maga a műsorvezető is azt mondta, el tudja képzelni, hogy a jövőben is tévézik, csak sokkal színesebb feladatokra vágyik, mint amiket eddig csinált. 

Liptai Claudia legszebb ruhái a Csak show és más semmiből

Képes összeállításunkban megnézheted Liptai Claudia hét emlékezetes ruháját, melyekben szerintünk a legszebb volt a Csak show és más semmi műsorvezetőjeként. 

Ezt is szeretjük