Bochkor interjúja után Várkonyi Andi beszédes fotót posztolt ma reggel
Várkonyi Andrea döntéseinél a legelső szempont a lánya érdeke.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor úgy érezte, el kell mesélnie, ő hogy élte meg azt, hogy Várkonyi Andreával 12 év után különváltak, és egykori párja a nyáron egyik napról a másikra elköltözött a közös otthonukból lányukkal. A vele készült interjú ma jelent meg a Hot! magazinban - erről a Femina is írt. Várkonyi Andrea ma reggel az Instagram-oldalára beszédes fotót posztolt. 

Szeretetkupac. Mindenki rajtam. #nóriésén #nóriésnózi #boldogság #nyugivan #newlife #merjdönteni - írta a Nórival és kutyusokkal közös kép mellé. A hashtagekben arra biztat másokat is, merjenek dönteni. Ő így tett, új életet kezdett. 

Várkonyi Andrea is adott egy hosszú interjút egykori kolléganőjének, Tatár Csillának, melyben arról is beszélt, hogy március elején elvesztette a nővérét, aki egy több évtizeden át húzódó betegség következtében mindössze 48 évesen hunyt el. A műsorvezető családtagja elvesztése miatt mélypontra került, máig nem tudja, július végéig hogyan vészelte át az embert próbáló hónapokat. Azt mondta a Tatár Csilla 34-ben, hogy, amikor az ember akaratán kívül nagyon mélypontra kerül, elkezdi átértékelni az életét. 

- Hirtelen nagyon élesen, teljesen más szemmel elkezdtem látni a körülöttem lévő embereket. Látod azt egy ilyen helyzetben, ki mennyire áll melletted: ki az, akinek csak akkor kellesz, amikor jól vagy, és ki az, aki akkor is ott van, amikor nem így van, és neki kell támaszt nyújtania. Ez volt a katalizátora mindennek. Azt mondtam, hogy

már annyira rossz minden, annyira nem vagyok jó passzban, hogy inkább most helyre teszem a többi dolgot is,

ami nem működik körülöttem, és utána már csak jó lesz, tiszta lappal indulok - mesélte a 44 éves tévés, akinek a Micsoda Nők! című műsora is véget ért. 

Várkonyi Andrea arról is beszélt, hogyan élte meg azt, hogy felnőtt fejjel új otthont kellett teremtenie magának, miután lányával elköltözött a Bochkor Gáborral közös otthonukból. 

- Egy ilyen döntést az ember nem keddről szerda reggelre hoz meg, főleg, amikor már nem húszéves, és van egy gyereke. Ezt nyilván bennem már megelőzte egy hosszú folyamat, átgondoltam anyagilag és leginkább a gyerekem szempontjából. Belül erre már kellett, hogy készüljek, hogy ez egy felelősségteljes döntés legyen.  

varkonyi-andrea2
Fotó: Tatár Csilla 34

- Nekem nagyon nehéz elengednem, hogy mindenki véleményez és feltételez. Én szeretem magam megértetni emberekkel, és borzasztóan nehéz elengedni azt, hogy én ne akarjam az embereknek megmagyarázni, mit miért tettem. A legfájóbbak azok a vélemények, amik azt kérdőjelezték meg, hogy a gyerekemet ebben a dologban figyelembe vettem-e. Ez borzasztóan felháborító, mert onnantól, hogy anyuka leszel, ha csak egy dolgot veszel is figyelembe, az a gyereked. Mindig az első helyen van - mesélte a döntéséről. 

Ezt is szeretjük