Várkonyi Andrea bevallotta: így ért véget a kapcsolata Bochkor Gáborral
Várkonyi Andrea újabb részleteket tárt fel a Bochkor Gáborral való szakításáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 2018 nyarán szakítottak egymással, különválásuk híre csak később, októberben derült ki. Akkor Várkonyi Andrea azt nyilatkozta, hogy nem egy harmadik fél miatt ért véget a kapcsolatuk, régóta ott volt a levegőben, hogy elválnak útjaik, mind a ketten sokat változtak, és mások lettek a prioritások az életükben. A sztárpár egyébként 12 évet töltött együtt, született egy közös lányuk is, Nóri, aki 2007 áprilisában jött a világra. A Bochkorral való szakítás körülményeiről a TV2 egykori sztárja újabb részleteket árult el.

A 44 éves szőke szépség a Reggeli júliusi adásában volt vendég, ahol az újrakezdés volt a témakör. Elmondta, a 2018-as év volt élete egyik legnehezebb éve, hiszen elvesztette szeretett testvérét, ezt a veszteséget a mai napig nem tudta feldolgozni, a munka területén is voltak változások, 17 év után ott hagyta a TV2-t, lecserélte a menedzsmentjét, illetve a hosszú évekig tartó párkapcsolata is tönkrement.

- Mi mindig azt nyilatkoztuk, hogy a mi kapcsolatunk sosem volt egy csöndes, unalmas kapcsolat. Nagyon intenzíven jelen voltunk a saját életünkben és a párkapcsolatunkban, és aztán lehet, hogy ez egy idő után már sok, fárasztó. Igazából ez a szakítás nem indulatból történt, nem úgy ért véget, hogy tányért csapkodtunk - vallotta be őszintén.

várkonyi andrea reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Elmondta azt is, amikor szakítottak, ő vitte ki Bochkor Gábort a repülőtérre, mivel a rádiós éppen külföldre utazott akkor.

Sírva búcsúztunk el egymástól, meg volt beszélve, és tudtuk, hogy mire ő hazajön, én addigra elköltözöm, így talán kevésbé lesz fájdalmas

Bár már nem alkotnak egy párt, azóta se tudna egy rossz szót mondani volt szerelmére.

- Mind a kettőnknek nyilván más a habitusa, én nem tudnék soha rosszat mondani róla, mert nyilván mindig egy borzasztó különleges helye lesz neki a szívemben és az életemben - tette hozzá.

Maximálisan támogatja és partner abban, hogy Nóri lányuk minél több időt töltsön az édesapjával, nemrég például két hetet együtt nyaraltak.

Ilyen gyönyörű Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egy szem lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lányából, Nóriból.

Ezt is szeretjük