Felismered Várkonyi Andreát barna hajjal? Így nézett ki egyetemista korában

Várkonyi Andrea 25 évvel ezelőtt készült fotókat posztolt magáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea évekig vezette hosszabb vagy éppen rövidebb hajjal a TV2 Tények című műsorát. Egyvalami volt állandó: a szőke hajszín. 

2002 januárjában szerepelt először a TV2 képernyőjén, a Tényeket 2016 áprilisáig vezette. 

Várkonyi Andrea haja

Azurák Csabával összeszokott párost alkottak, a tévés hat és fél év után, 2016 áprilisában köszönt el a TV2 híradójának nézőitől, majd Várkonyi Andrea is felhagyott a híradózással. 

Várkonyi Andrea és Azurák Csaba 2011-ben
Várkonyi Andrea és Azurák Csaba 2011-ben
Fotó: TV2

Ezt követően a FEM3 Café egyik műsorvezetője volt, majd 2016 szeptemberében elindult a talkshow-ja, a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával. A műsor utoljára 2018 júniusában volt látható.

17 év után mondott fel a TV2-nél, a csatornánál a munkaviszonya 2018. december 31-ével szűnt meg. 2019 őszén a Life Tv-nél tért vissza a képernyőre, a csatorna csapatát azt követően is erősíti, hogy annak idén májustól az Ozone TV-vel együtt Hajdú Péter lett a vezérigazgatója.

Arra már kevesen emlékeznek, hogy a Jó estét, Magyarországban Pálffy István oldalán láthattuk vörös hajjal is. 

A 45 éves műsorvezető most az Instagram-oldalán két olyan képpel lepte meg a követőit, ami egyetemista korában, körülbelül 25 évvel ezelőtt készült róla, és még barna a haja. Volt, aki azt írta, semmit nem változott, míg más szerint az évek múlásával egyre szebb lett. 

Az RTL Klub műsorvezetői egykor és ma

Erős Antónia neve egybeforrt az RTL Klubbal, már több mint húsz éve a Híradó arca Szellő Istvánnal együtt. Ma már félhosszú, vörös hajjal ismeri mindenki, ám amikor elkezdett híradózni, teljesen másképp nézett ki: rövidre nyírt, fekete hajjal köszöntötte rendszeresen a nézőket. Kíváncsi vagy, hogy Erős Antónián kívül hogy festett az RTL Klub többi népszerű műsorvezetője régen? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során.

Ezt is szeretjük