Várkonyi Andrea váratlanul távozik a Life TV-től - Pedig egy hónapja csatlakozott Hajdú Péter csapatához
Várkonyi Andrea mégsem vezet műsort a Life TV-n, szeptember elsejével távozik a csatornától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő bejelentést tett a Life TV: szeptember elsejétől távozik a csatornától Várkonyi Andrea. A közleményben az áll: a televíziós műsorvezető új szakmai kihívások elé néz.

A hír azért meglepő, mert július végén Hajdú Péter és a csatorna örömmel jelentette be, hogy a 45 éves tévés is csatlakozott a tévécsatorna megújult csapatához.

Várkonyi Andrea távozik a Life TV-től

"Várkonyi Andrea 2019-ben csatlakozott a Life TV-hez, nevéhez olyan műsorok fűződtek, mint az Akarsz beszélni róla?, valamint a Női titkok és Férfi titkok Várkonyi Andinál.

A Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. köszönetét fejezi ki a csatornánál végzett munkájáért, egyben sok sikert kíván a távozó műsorvezetőnek" - olvasható a ma délután kiadott közleményben.  

varkonyi-anita-life-tv
Fotó: Life TV/Vajda Anita

Várkonyi Andrea 17 év után mondott fel a TV2-nél, a csatornánál a munkaviszonya 2018. december 31-ével szűnt meg. 2019 őszén a Life TV-nél tért vissza a képernyőre. Július 28-án kiderült, a csatorna csapatát azt követően is erősíti, hogy annak idén májustól az Ozone TV-vel együtt Hajdú Péter lett a vezérigazgatója.

A cikk az ajánló után folytatódik

Augusztus 3-án jött az újabb bejelentés: augusztus 31-én indul a Life TV délutáni talkshow-ja, a BRÉKING! A produkció leírása szerint sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy már nagyon is régóta napirenden lévő témákról alkotott sarkos vélemények csapnak össze egymással a csatorna vadonatúj, saját gyártású műsorában. 

varkonyi-anita-life-tv2
Fotó: Life TV/Vajda Anita

"A hétköznap délutánonként jelentkező műsort párban, de időről időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti. A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legmegosztóbb cikkeket, videókat és témákat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket, és bátran megfogalmaznak olyan gondolatokat is, amelyeket bár sokan osztanak, mégsem mernek kimondani..." - állt az augusztus eleji közleményben. 

Azt, hogy Várkonyi Andrea helyére keres-e a csatorna mást, hogy teljes legyen a BRÉKING! ötös fogata, még nem tudni. 

Várkonyi Andrea legszebb ruhái

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futó műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé. 

Ezt is szeretjük