Kiderült, Szulák Andrea miért mondott fel a Life Tv-nél - Részletesen beszélt az okokról
Szulák Andrea részletekbe menően megindokolta, miért mondott fel a Life Tv-nél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea május végén felmondott a Life Tv-nél, miután az újságból tudta meg, hogy a Nyugi! Köztünk marad című műsora megszűnik - ezt a csatorna május elején kinevezett, új vezérigazgatója, Hajdú Péter nyilatkozta az egyik hetilapnak. 

Hajdú közölte, hogy az eddigi saját gyártású produkciókat megszüntetik, amik között van Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsora is, mert nem hozták a várt nézettséget, ugyanakkor a munkájukra számítanak. Várkonyi Andrea július végén úgy döntött, továbbra is a csatorna műsorvezetője marad.

Szulák Andrea felmondásának okai

A színésznő május végén mindössze annyit írt ki a közösségi oldalára, hogy Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítették abban az elhatározásában, hogy ne fogadja el a csatorna ajánlatát, azért felmondott a Life Tv-nél. A Bóta Café vendégeként beszélt arról részletesen, miért döntött így. 

- Esterházy Péter szavaival szólva 'Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá'. Ha nekem volt egy nagyon sikeres, általam is, a vendégeim és a munkatársaim által is nagyon szeretett műsorom, amire a tévécsatorna jelenlegi vezérigazgatója (Hajdú Péter - a szerk.) nem tart igényt, akkor el kell gondolkodnom... Egy bulvárújság címlapjáról értesültem arról, hogy a műsorom megszűnik, nekem nem mondott semmit. Ez önmagában is válóok.

szulak-andrea
Fotó: YouTube/Bóta Café

- A másik válóok, hogy egy bizonyos megbeszélésre, amikor a jövőnket kellett volna valamilyen módon tisztába tenni, ő (a vezérigazgató - szerk.) meg sem jelent. És mivel a jövőnket meglehetősen bizonytalan paraméterek szerint próbálta felvázolni az, aki viszont megjelent, én azt gondoltam, hogy nem vagyok képernyőfüggő. Az én létezésem, az emberi, a művészi, az anyai, a háziasszonyi létezésem szempontjából nem releváns, hogy vagyok-e képernyőn, vagy nem vagyok - árulta el a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 56 éves sztár azt mondta, kegyelemnek éli meg, hogy még vannak színházi és koncertfelkérései, és hozzátette: falunapok mindig lesznek, ahol fel tud lépni, ő ezekből a fellépésekből is meg tud élni, de ha ezek se lennének, jól tud főzni, takarítani, mosogatni. 

Szulák Andrea lánya már 13 éves

Szulák Andrea 43 esztendősen tapasztalhatta meg, milyen édesanyának lenni. Rozina 2007 áprilisában jött a világra, fiatal kora ellenére egy nagyon bölcs és érett lélek, nagyon jók a megérzései, illetve a meglátásai.

Ezt is szeretjük