Szulák Andrea kamasz lánya tiszta anyja - Friss fotókon Rozina
Szulák Andrea lánya, Rozina már 12 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea 43 esztendősen tapasztalhatta meg, milyen édesanyának lenni. Bár nagy a korkülönbség közte és lánya között, ennek ellenére roppant szoros a kapcsolatuk.

Rozina 2007 áprilisában jött a világra, az 55 éves színésznő és énekesnő a Life TV-n látható Utazás a lelked körül című műsorban elmesélte, kislánya pont akkor fogant meg, amikor elveszítette élete legnagyobb támaszát, az édesanyját.

- Furcsa dolog ez, mert meggyőződésem, hogy őt nekem küldte az anyám, mert azért azt szögezzük le, nem egy hétköznapi sztori az, hogy valaki 42 évesen teljesen természetes úton esik teherbe, hord ki és szül meg egy kisgyereket, manapság ez a fiataloknak is kihívás. Csak jött ez a gyerek, mint egy gyorsvonat, ellentmondást nem tűrően - vallotta be Peller Mariann-nak.

Rozina személyiségéről elmondta, hogy nagyon jók a megérzései, illetve a meglátásai, fiatal kora ellenére egy nagyon bölcs és érett lélek.

Gyermeke már belépett a kamaszkorba, ahogy Rozina nő és alakul, egyre inkább hasonlít híres édesanyjára. Képes összeállításunkban megnézheted a Rozináról készült legfrissebb fotókat.

Ezt is szeretjük