Szandi összeöltözött 19 éves lányával - Dögös fotó készült róluk
Szandi és lánya, Blanka egy közös, cirkuszi előadásra készülnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alma nem esik messze a fájától, tartja a régi mondás. Ez nagyon igaz Szandira és 19 éves lányára, Bogdán Blankára is. Amellett, hogy a szőke lány édesanyja szépségét örökölte, Szandihoz hasonlóan ő is nagyon sportos és tehetséges. Nem csoda, hogy ifjabb Richter József felkérte őket, hogy a Magyar Nemzeti Cirkusz október 31-én megtartott halloweeni előadásán adjanak elő közösen egy artistaprodukciót a cirkuszi porondon.

A népszerű énekesnő és lánya hetek óta gyakorol, ugyanis légtornásznak állnak az előadás kedvéért. Instagramra közös anya-lánya felvételt is posztoltak, ami nagyon dögösre sikeredett, Szandi és Blanka is ugyanolyan bodyt viselt. A dögös képük mellé Szandi odaszerkesztett egy régi felvételt, ami nem sokkal a lánya születése után készült. A fotók mellé az alábbi megható sorokat fűzte:

"Amikor karjaimban tartottam az én kis koraszülött 1640 grammos kislányomat, valaki azt mondta volna, hogy alig több, mint 19 év múlva együtt fogunk bemutatni egy artista produkciót a magasban egy cirkuszban, biztos, hogy nem hittem volna el" - fogalmazta.

A rajongók sem mentek el szó nélkül a fotójuk mellett, többen megdicsérték, hogy mennyire gyönyörűek és ügyesek, illetve sokan gratuláltak, és sok sikert kívántak nekik, hogy ilyen feladatra szánták el magukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Szandi kislányából, Blankából.

Ezt is szeretjük