Liptai Claudia tinilánya rengeteget nőtt - A gyönyörű Pankával büszkén pózolt
Liptai Claudia lánya nemcsak szép, de tehetséges sportoló is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia lánya nemcsak szép, de tehetséges is. A 13 éves Gesztesi Panka kilenc és félezer követővel rendelkezik az Instagramon, a fiatal influenszernek saját menedzsere is van - ugyanaz a személy, mint a műsorvezetőé. A sport nagy szenvedélye, óvodás kora óta jár sportaerobikra, idén a tavalyinál is eggyel több edzésre jár hetente.  

Október első hétvégéjén Gesztesi Panka is nagyszerű sportteljesítményt nyújtott: több mint 800 gyerek érkezett Nyíregyházára, az Aerobik Magyar Kupa harmadik fordulójára, hol csapatával ezüstérmes lett. 

"Az én szuper kisnagylányom és csapata egy gyönyörűen csillogó ezüstéremmel végzett a magyar bajnokság 3. fordulójában. Kitartás, barátság és küzdelem. Ezek nélkül biztos nincs siker. Gratulálok Panyó! És persze az összes versenyzőnek és edzőnek is!" - osztotta meg Liptai Claudia büszkén a közösségi oldalán. 

Rengeteg kommentelő gratulált nemcsak az ezüstéremhez, hanem ahhoz is, hogy miután márciusban súlyosan megsérült a bokája egy edzésen, s a lábát be is kellett gipszelni, újból az élvonalban sportol. 

Liptai Claudia lánya magas, gyönyörű, fiatal sportoló, csapatának legmagasabb tagja. Képes összeállításunkban megnézheted Gesztesi Panka legfrissebb képeit. 

Ezt is szeretjük