Erdélyi Mónika lányát alig ismerni fel - Cuki kislányból kész hölgy lett

Olívia Johanna egyre jobban hasonlít gyönyörű anyukájára.

elyi-cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika két lány édesanyja, a nagyobbik, Viktória már 25 éves, felnőtt nő, a kisebbik, Olívia Johanna, vagy ahogy édesanyja is becézi, Molli pedig novemberben lesz 12.

Az 51 éves műsorvezető első házasságából született lánya, Viki már a maga útját járja, kerüli a reflektorfényt, így szinte sose látni édesanyjával együtt szerepelni. A Mónika Show egykori háziasszonyának második házasságából született gyermeke, Molli ezzel szemben cserfes és beszédes leányzó, aki anyukájával közösen szerepel annak YouTube csatornáján: először csak videókat töltöttek fel közös medencézésekről, családi összejövetelekről, de később kihívás-videók és vlogok is megjelentek a portálon. Az elmúlt két évben közel 300 ezer feliratkozójuk lett, a vicces slime-videóik pedig félmilliós nézettségig már meg sem állnak.

A műsorvezető ma már nem szerepel napi szinten a képernyőn, a vlogolás mellett visszatért eredeti szakmájához is.

- Visszatértem az eredeti szakmámhoz. Anyu privát bankár, vele dolgozom együtt pénzügyi elemzőként, ezenkívül videómegosztó csatornámra is készítek kisfilmeket, amikben sokszor szerepel a kisebbik lányom, Molli. (...) Ha meg kellene fogalmaznom, hogy miben változtam, amióta nem napi szinten tévézek, az lenne, hogy már nem érdekel, ki mit mond vagy gondol rólam. Nevelem a kisebbik lányomat, nyomon követem a nagyobbik, Viki életét, más vágyam nincs, csak hogy szép életük legyen - vallotta be augusztusban a Best magazinnak.

A videókból és a közösségi oldalakra feltöltött fotókból látszik, milyen nagyra nőtt a műsorvezető lánya, Molli, aki egyre jobban hasonlít az anyukájára.

Ezt is szeretjük