Veiszer Alinda 3 hónap után felmondott az ATV-nél - Ezért döntött így

Veiszer Alinda életében először mondott fel. Meg is indokolta, miért hagyja ott az ATV-t.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veiszer Alinda április 20-án csatlakozott az ATV csatornához, pontosabban az ATV Start című reggeli műsor stábjához, Bombera Krisztina, Kárász Róbert, Szöllősi Györgyi és Vujity Tvrtko mellé.

A 39 éves tévés három hónap után úgy döntött, felmond a csatornánál. 

Veiszer Alinda felmondott

"Nagyon köszönöm a lehetőséget az ATV-nek, hogy kipróbálhattam magam a reggeli páros műsorvezetésben, de ebben a formában nem éreztem magaménak" - mondta az ATV-nek, amely megköszönte a munkáját, és további sok sikert kíván neki.

Veiszer Alinda a közösségi oldalán részletezte, miért döntött a felmondás mellett. Ahogy írta, rá kellett jönnie, hogy az ember nem passzol mindenhova. 

veiszer-alinda-atv

Veiszer Alinda dolgozott a Klubrádióban, a Rádió Caféban, majd 2004-ben a Magyar Televízió Riporter kerestetik című műsorában tűnt fel. Ezt követően a köztévé Az Este és a Kultúrház című műsorának riportere lett. Záróra címmel 2006-tól 2011 tavaszáig késő esti portrésorozatot vezetett, a beszélgetésekből két könyvet is kiadott. 

2015 szeptemberében került a Hír TV-hez. A csatorna 2018 tavaszán tulajdonosváltáson esett át, ekkor váltak meg Alindától is. Kollégáival ellentétben nem érte nagyon váratlanul, hogy a Hír TV elköszönt tőle, mert bár az Alinda nézettsége folyamatosan nőtt, eredetileg is csak három évre szerződött vele a csatorna, ami 2018 májusában járt le.

Palcsó Brigitta egykor és most

1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál. Bemondóként zárta szívébe az ország, majd különböző műsorokat vezetett, például 2003 és 2009 között a nagyon népszerű Főtér című országjáró magazin háziasszonya volt. Több önismereti könyvet is írt, és jelenleg is televíziózik.

Ezt is szeretjük