Barabás Évi leleplező fotót posztolt az RTL Klub híradósáról - Így nem láthatják a nézők
Barabás Évi a kulisszák mögött állt össze pár fotóra egyik kollégájával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A járvány miatt az RTL Klub képernyősei is minimálisra csökkentették a személyes találkozásokat, így a híradósok egyedül vezetik az adást, és az egymás után műsort vezetők is kerülték a kontaktust. 

Barabás Évi, a Fókusz műsorvezetője és a csatorna egyik híradósa három hónap után ülhettek be együtt a sminkszobába. 

A híradós, ahogy a nézők nem látják

A csinos tévés készíttetett is egy-két közös fotót, amiket ki is posztolt. Az első képen nem látszik a fejük, így kíváncsi volt, sikerül-e a követőinek megtippelniük, ki áll mellette. 

Az Instagram-posztban lapozva kiderül, hogy Rábai Balázs a felül elegáns öltönyt és nyakkendőt, alul pedig rövidnadrágot és tornacipőt viselő híradós. 

"Aha, most megláttuk, hogy mi van a pult alatt...” - írta egy kommentelő arra utalva, hogy a hírműsorok vezetőit csak deréktól felfelé láthatják. 

A híradósok ezt ki is használják, és sokan kényelmes papucsot, vagy a nyári kánikulában rövidnadrágot húznak, hisz a pult mögött ülve azt úgysem látja rajtuk senki, a kamera csak deréktól fölfelé veszi őket.

A 46 éves híradós meleg időben kedveli a rövid nadrág - tornacipő összeállítást, erről már az RTL Klub Híradó Facebook-oldala is posztolt fotókat az elmúlt években. 

Erős Antónia gyönyörű ruhái

Erős Antóniát mindig elegáns, csinos ruhákban láthatják az RTL Klub Híradó nézői. Vannak azonban adások, amikor a stylistja választásai annyira tetszenek a képernyő előtt ülőknek, hogy elárasztják bókokkal, és kérik, mutasson a kreációból még többet. 

Ezt is szeretjük