Erős Antónia Híradóban viselt ruháját agyondicsérték - Egész alakos fotót is posztolt
Erős Antóniát elhalmozták bókokkal, a nézőknek annyira tetszett a Híradóban viselt ruhája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antóniát mindig elegáns, csinos ruhákban láthatják az RTL Klub Híradó nézői. Vannak azonban adások, amikor a stylistja választásai annyira tetszenek a képernyő előtt ülőknek, hogy elárasztják bókokkal. 

A legutóbbi adás után olyan sok üzenetet kapott, hogy közösségi oldalán egész alakos fotóval is megmutatta a Mikulás-napi ruhát. 

Erős Antónia mindig divatos és elegáns

"A tegnapi híradós ruhát többen dicsértétek, pedig nem is látszott jobban, mint amennyire az asztal engedi, épp derékig. Megmutatom így is. Köszönet Vikinek (a stylistunk) érte!" - írta Erős Antónia

A 49 éves tévés egy korábbi posztjában azt is elárulta, hogy miért nem látható télen meleg, kötött pulóverben vagy nyáron túl lenge ruhában. 

"Kérdeztétek, miért nem csak 'téli' ruhát hordunk télen. A híradókban nem az évszakokat kell érzékeltetni, inkább a mai divatot is megmutatva elegánsnak lenni. Ami biztos: az élénk színek jól mutatnak az RTL Híradó stúdiójában. És gondoljatok bele: lenne-e kb. 250 különböző ruhátok egy évre, minden hétköznapra? Épp ezt biztosítja Viki, a stylistunk. És nekem már 20 éve minden hétköznap. Nem semmi!"

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos és nőies ruhákban láthattuk híradózni Erős Antóniát. 

Ezt is szeretjük