Kiss Ramóna kapott hideget-meleget - Az X-Faktorban viselt ruhája kommentlavinát indított
Kiss Ramóna ruhája megosztotta az X-Faktor nézőit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna nagyon különleges ruhát viselt az X-Faktor harmadik élő show-jában. A tehetségkutató műsorvezetője a rendhagyó kreációért kapott hideget-meleget.   

Volt, aki szerint a fekete kosztümruha és a flamencotáncosnők ruhájára emlékeztető, sárga, fodros szoknya kombinációja szörnyen nézett ki, mások szerint ez volt a 35 éves téves egyik legjobb szerelése az idei show során.

Kiss Ramóna ruháját sokan dicsérték 

"Különleges ruha ez rajtad, szerintem jó, tetszik!", "Eddigi legjobb ruha!", "Minden héten nagyon jól 'összeraknak', de ez most igazán wow" - dicsérték a kommentekben. 

"A műsorvezető - Ramóna - ruhája is stílszerűen két produkció!"  - írta egy hozzászóló arra utalva, hogy a harmadik élő show-ban minden versenyző két dallal készült. 

A nézők egy részének nem tetszett

"Mindig nagyon szép vagy! De ez a ruha szerintem sem volt jó választás..."

"Belőled egy bohócot csináltak, sem a ruha, sem a hajad... szóval nem voltál szép. Vagy esetleg legközelebb bohóc versenyt hirdetnek, akkor ott éppen meg fogsz felelni, első díjas leszel." 

"Ez a ruha szörnyű. Sajnállak, hogy ezt adták rád" – írták azok, akiknek nem jött be Kiss Ramóna megjelenése.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday my Babe @ramona_kiss Go, go Fashion Lady!!! 🔥 Csillagszórók! A divat azért van, hogy előre mutasson, kérdéseket tegyen fel, néha provokáljon olyan ötletekkel, amik elsőre meglepőek vagy akár totál kiakadtok tőle. Ha nem ilyen lenne még mindig fűzőben járnátok es tilos lenne nadrágot viselnetek és rövid frizuráról nem is álmodhatnátok Vattacukrok 😎 Abodi Dóra @abodi_official_ csodálatosan izgalmas ruhát alkotott, ami pont a fenti témára reagál: van-e kotelezöen fiú vagy lány ruha, lehet-e ezeket keverni, kell-e törődni a kötelező nemi jelekkel, ami a vőlegény és menyasszonyi ruháknál évszázadok óra kötelező tabu! De a tabuk is azért vannak, hogy kérdéseket tehessünk fel! És az @xfaktorhun, az ország legnézettebb show műsora, mutasson előre, legyen avangárd és néha meghökkentő! @ramona_kiss, Te meg egy csodás #bdaygirl vagy! Love You ❤❤❤ felteszem a kérdést: Ti mit gondoltok, Csillagszórók? Jöhetnek a kommentek 🤩🤩🤩

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés,

Lakatos Márk stylist szerint a divatnak előre kell mutatnia, kérdéseket kell feltennie, néha pedig provokálnia. Enélkül nem lenne fejlődés. Véleménye szerint Abodi Dóra csodálatosan izgalmas ruhát alkotott meg.  

Képes összeállításunkban megnézheted, Kiss Ramóna milyen ruhával hökkentette meg az elmúlt hétvégén az X-Faktor nézőit, valamint azt is láthatod, milyen kreációkban láthattuk az előző adásokban.  

Ezt is szeretjük