Az RTL Klub híradósát ilyen merész estélyiben még nem láttuk - Szabados Ági nagyon szexi volt
Hazai sztárok gyönyörű ruhákban a 11. Marie Claire Fashion Days kifutóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A területükön kiemelkedőt nyújtó hírességekkel a kifutón nyitott meg a 11. Marie Claire Fashion Days az elmúlt hétvégén a Millenáris Parkban. A legnagyobb magyar tervezők 2020-as tavaszi–nyári kollekciójában tündököltek a kifutón. Idén a természetesség, a természetközeliség és a fenntarthatóság jelent meg a kifutón a legismertebb hazai tervezők tolmácsolásában.

Szabados Ágit, az RTL Klub híradósát nem láthatták még a nézők a képernyőn úgy, ahogy a kifutón vonult végig. A 31 éves tévés sokáig versenytáncolt, így a mozgás, a látványos smink és a színpadi ruha sem áll távol tőle, sőt a divat is nagy hatással van rá.

- Híradósként a nézők sokszor azt hiszik, hogy karót nyelt vagyok, mivel a műfaj megkívánja a komolyságot és visszafogottságot, de az alapszemélyiségem teljesen más. Boldog vagyok, hogy kicsit most megmutathatom majd, milyen az "igazi" Szabados Ági, és az, hogy ezt éppen Sármán Nóri outfitjében tehetem, csak hab a tortán. Régóta követem a munkáját, és nem titkolt álmom, hogy egyszer az ő csoda szép ruhájában mondjam ki a boldogító igent. Nagyon passzol az egyéniségünk, így hamar megtaláltuk a közös hangot és a személyiségemhez leginkább passzoló ruhát is - mondta a gyönyörű híradós. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban léptek színpadra a 11. Marie Claire Fashion Days kifutóján az ismert női sztárjaink. 

Ezt is szeretjük